Undertaker'a Katılıyor Musunuz?

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk

Undertaker, AJ Styles'ı kendi neslinin Shawn Michaels'ı olarak nitelendirmiş. Buna katılıyor musunuz?

Ring için performans olarak muhtemelen üstünde bile olabilir ancak sunduğu eğlencenin yanına yakın bile değil bence. Çok az kişi yakın zaten güreş tarihinde.​

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Styles benim HBK kadar saygı duyduğum bir isim. Yalnız Calaway sanki çok farklı dönemin güreşçileriymiş gibi söylemiş, HBK faalken Styles elit bir güreşçiydi zaten. Ki Styles da yaşını başını aldı genç değil. İşin ring içi performans kısmında hemen hemen aynılar ama işin içine rol yeteneği/eğlendirme becerisi/mikrofon falan girince HBK o konularda farkı koyuyor.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
51
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Ring içinde Shawn kadar akıcı olabilir ama eğlence konusunda bence de olamaz.

Sadece şu an bile AJ'i sollamasına yeterli. Bunun gibi daha nicesi var.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
2010 öncesi mid-carder güreşçiler bile şu anki main eventerlardan daha ilgi çekici personalardı. Taker şirketin güncel güreşçilerini arkadan itekleyeyim falan diye iyi niyetinden değilde ciddi söylediyse vakti zamanında iyiki creative writing falan almamış deriz.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
In-ring şüphesiz öyle. Hatta yer yer AJ daha öne bile geçmiştir. Ama HBK’in geldiği dönem ve bulunduğu stable’larla beraber solo karakter performansının yanına yaklaşabilecek 00’dan sonra güreşçi yok bence kolay kolay. Bunun en bariz sebebini de o dönemin şartlarının daha farklı ve bükülmeye daha müsait olmasına da bağlıyorum tabii.

Podcasti tam dinlemek lazım ama cümle kırpıp almak ne kadar makul bu konuda bilmiyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yav Allah aşkına bir güreşçiyi eski nesil benzeriyle bağdaştırıp muadiliymiş gibi bir muamele göstermekten vazgeçin artık, rica ediyorum… Sinirlerim hopluyor yerinden şu tip yorumları görünce ya, Ali Eceatak geçiriyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: