- Konular
- 50
- Beğeni sayısı
- 724
- PG Nakit
- 250
l o v e i s
♪
love is blind,
grass is always greener on the other side
they don't count their blessings but they count their dimes
they must forget we're all on borrowed time.......
I'LL NEVER LEAVE YA
♪
Gacy girişte 32 dişlik gülüşüyle seyirciyi kesiyor. Anın tadını çıkartıyor desek yeridir. Rutinini bozmadan, elini uzatan tüm seyircilerle tokalaşıp köşeden aldığı mikrofonla ringe giriyor. Bu sırada kendisiyle beraber ringe de bir tuval, iki tabure ve fırça takımı geliyor.
Bu çok güzeldi Philly, nezaketiniz için minnettarım ve teşekkür ederim.
4 ayın sonunda kat ettiğimiz yola bakıyorum da, sanırım yine haklı çıktım. Sözümüzün ederinin kazandığımız başarılara endeksli olduğu bir düzende yaşıyoruz. Birilerine muhabbet beslemenin gerçek süs ve ışıltı olduğunu söylediğimde, hedefimde olan şeyin "fırsatlar yaratmak" olduğunu söylemiştim. Fırsatlar için bana uzanan her ele tutundum, gözüm her zaman açıktı ve bugün hala öyle. Fakat size bir samimiyet testi yapmama izin verin. Sizin muhabbetiniz Joe Gacy ve onun sevgi diline mi, yoksa Television şampiyonluğuna mı?
Varsayımlar üzerinden yapılan çıkarımları sevmesem de, insan merak etmeden duramıyor. Dream ya Rumble'ı almasaydı? diye. Maçın sonunda sevgimde boğulurken uzattığım ele karşılık vermiş gibiydi. Bir yanlış anlaşılmaya rağmen, öfkesi onun gözünü karartmasına rağmen tek bir sevgi işareti yeterli oldu. Tüm öfkesini kusan bir adamın, düşmanına bile sevgi ve muhabbet besleyen birini engellemesin söz konusu bile olamayacağının canlı bir örneğiydi. Ama Dream, senin adına da mutluyum. Sevginin seni boğmasına izin verdiğin ve inatlarını kırabildiğin için. Üstelik bunun ödülü de Rumble galibiyetiyle geldi. Tek bir şova iki farklı ruh hali sığdırdın ve hangisinin daha kârlı olduğunu görüyorsun. Yine de bir gün, bir başka inadını daha kırıp Goldust'tan özür dileyeceğin günü de bekleyeceğim.
Bir Slammy dramasından işin buraya geleceğini tahmin edemezdik. Civil War'da Team Chairman'dan yana taraf almasam, takım şampiyonluğuna da yolum açılamazdı. İşte bahsettiğim fırsatlar burada devreye giriyor. Kemerleri kazanmak yeterli mi? diye soruyorum. Sonra karşıma bir adam çıkıyor. Sanatçı kimliğiyle kabul görmeye çalışan bir adam. Fakat görüyorum ki, kendini kabul ettirmek isteyen o adam henüz kendini kabullenememiş. Elini sıkıca tutuyorum ve onu olduğu gibi KABUL ediyorum. İşte o adam, sessiz sedasız destek verip kaçan o adam, dün Rumble'da son 3'e kaldı ve en çok eleyen güreşçi oldu. İnsanlara dokunabilmek. İşte bahsettiğim fırsat. Boya paletinin, teninin altına girebilmemi sağlayan fırsat. Television şampiyonluğunu ve Rumble'ı ucu ucuna kaçırsa da, kaybettiğinin kazandığının yanında solda sıfır olduğu FIRSAT.
Gacy duraksıyor.
Belki de iki kelam etmeden önce tuvale birkaç fırça atmamız gerekiyordur Goldy? Sanırım senin kendini sanatla ifade ediş biçimini daha iyi anlıyorum.
@Akashi