RPG SAFESPACE: GACY


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
1,618
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
200
Sen şiddete başvurma diye buradayım. Seni seviyorum, yanındakini de seveceğim. Tıpkı Kenny'i de sevdiğim gibi. Tıpkı Jon ve Jeff'i sevdiğim gibi.

Tekrar ediyorum ve bir kişiye bile ulaşsa yeter,
ŞİDDETE İHTİYACIMIZ YOK......

Mutlu oldun mu Hammerstein? Senin sevgi dilin de böyle değil mi? Birbirini dinlemeye tahammülü olmadığı için kan dökenler, dostluk bozanlar ve mezar kazıyanlar... Birkaç spot ışığı uğruna sizi manipüle edenler. Artık Joe Gacy de onlardan biri! İki aydır söylediği sözlerin hiçbir ciddiyeti kalmadı, soğukkanlılığını kaybetti ve fırsatlar elinden birer birer gitti. Burası benim güvenli alanım değilse, sizlerin de olmayacak baylar. Artık cimrileşmem gerekiyor. Size ne istediğimden bahsedeyim. Değişim isteyenlere saygı duyulmasını istiyorum. Kendi komününde, sonsuza kadar angarya bir hayatla, bireyselliğini kökünden kaybetmiş ve sadece dünyevi zevkler ekseninde bir eğlence arayışında olan insanların aksine... Kız arkadaşından önceki Nathan Jones'u, her şeyi feda edercesine güreşip galibiyet uğruna kendi kariyerini bitiren maçtan önceki Charlie Dempsey'i ve ŞİDDETE İHTİYACI OLMADIĞINI söyleyen, Hammerstein'deki Joe Gacy'i istiyorum. Fırsatların bu kadar ahmakça elinden kayıp gittiğini görmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun. Elimde hiçbir şey yok. Eski Joe Gacy'e döndüğüm andan itibaren bir kaybedendim zaten!
Gerçek süs ve ışıltının sevgide olduğunu söylediğim için mi? Bana fırsat vermeden beni yabancılaştırdın.

SAHTEKAR.

Bunun tek gecelik bir şey olduğuna inanmamı mı istiyorsun? Tekrar kendimi kandırmayacağım.

O halde, Cody'e sorduğunu kendine sorma cesaretin var mı?

Bir sonraki altın bilet? Charlie Cody Bucket? Elbette, Cody Rhodes'un da spot ışıklarını kucaklayacağı bir zaman aralığı olacak. Muhakkak olmalı. KAPSAYACILIK bunu gerektiriyor. Herkesi sevmek, herkesi birer BİREY olarak kabullenip saygı göstermek, elbette yapacağım şey bu........ Ama şu an onun zamanı değil Cody. Sen, SEN OLMAYA başlamadan, bunlar ancak lafügüzaf.

Sahiden Cody,

SEN KENDİN İÇİN NE İSTEDİN Kİ?

Gacy başını kameraya kaldırıyor.

GhJka.png


Sana hiçbir zaman huzur istediğimi söylediğimi hatırlamıyorum.

☮️


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: