Okada-AEW işini mantıklı bulanlar için bundan iyi bir yorum olamazdı ama şu anki WWE'yi düşününce gelmesini isterdim. Vince dönemi gibi değil ve potansiyelli elemanlar iyi bir şekilde değerlendirilmeye başladı şirkette. İşin ring kısmında Okada'ya güvenmeyen yoktur herhalde. İşin şov kısmına geldiğimizde ise ''This My Yard Now'', anlamsız anlamsız promolar kesen bir adam şov kısmında gelmiş geçmiş en iyilerden biri oldu. Roman'a çok girmek istemiyorum ama böyle bir gelişimi gördükten sonra en azından Okada, Nakamura gibi olmazdı.
Mevzu Vince McMahon kurallarının WWE'deki sirayetini yitirmesi değil tamamen Okada ve diğer Japon güreşçilerle alakalı aslına bakarsan, o yüzden önceki mesajımda "en azından izlenebilir olması" gibi bir şerh koydum. Okada, WWE'ye gelse muhtemelen NXT'den bile başlamazdı Nakamura'nın aksine ama işte dediğim gibi, çok erken olurdu. Roman Reigns bile o haliyle o kadar push almasına rağmen hiçbir zaman adamakıllı bir ana kemer saltanatına sahip olamamıştı, ne zaman kendini geliştirdi o zaman da gerek şirket gerek izleyici onu tabirinin tam anlamıyla "kabullendi" senin de dediğin gibi. Ama Roman Reigns, baştan aşağı WWE'nin bir projesiydi; Okada'da ise durum çok farklı. Kendisine yönelik oluşturduğu bir ekran yüzüyle gelecekti WWE'ye, tıpkı AJ Styles gibi. AJ Styles zaten konuştuğu dile yönelik, promo yeteneğini geliştirmesi kafi bir düzeyde geldi ve hızlıca adapte oldu şirkete. Ama Okada'da durum öyle olmayacaktı, AEW'da promo kalitesini ve ABD'deki güreş çehresini geliştirmeye yönelik bir booking alarak kendisini geliştirmesi WWE öncesinde Okada'ya çok daha iyi gelecektir. Ama tabii bu işler belli de olmaz, belki Okada'nın yolu hiç WWE ile kesişmez.