RPG The Artist Formerly Known as Goldust Storyline - PGW Playlist

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,405
PG Nakit
0
8 MART 2024
PAYBACK #27
Bay Gacy'nin yeni dostu...

image.png


Gacy, Zeke'yi tekrar kaldırıyor. Kolundan tutup köşeye fırlatıyor. Koşarak bir Corner Clothesline! Ardından tutuyor ve Uranage! Fakat Zeke bundan kurtuluyor! Üst üste dirsekler! Ardından bir Scoop Slam! Gacy sırtını tutarak kalkıyor. Zeke bir Scoop Slam daha! Gacy tekrar kalkıyor. Zeke bir Scoop Slam daha! Zeke sonrasında kolundan tutuyor ve Gacy'i köşeye doğru fırlatıyor! Koşarak bir Lariat vuruyor! Sonrasında tutuyor ve THE BOOK OF EZEKIEL! Fakat Gacy bundan kurtuluyor! HANDSPRING LARIAT! Fakat geri gelirken arkasından TORTURE RACKLA YAKALIYOR VE BU SEFER BAĞLIYOR! GACY PES Mİ EDECEK!!?

image.png
image.png


O da ne!? Bu Goldust! Zeke ona garip garip bakıyor! Goldust köle şeklinde Zeke'nin karşısında! Gacy ondan kurtulmayı başarıyor ve HANDSPRING LARIAT! Sonrasında yerde Zeke'yi BODY SLEEPER'A ALIYOR! Zeke pes mi edecek!? Zeke dayanmaya çalışıyor! Zeke iplere uzanacakken Goldust ipi çekiyor! Zeke bayılmak üzere! Zeke bayılıyor! Hakem Zeke'nin nabzını kontrol ediyor! ZEKE BAYILDI! GACY BU MAÇIN GALİBİ OLUYOR!

441c3bf6473964da-600x338.jpg


Kazanan: Joe Gacy

joe-gacy-smile.gif


Maçtan sonra Goldust uzaktan Gacy'i izlerken Joe Gacy, Goldust'a el sallıyor. Herkes şok içindeyken kameralar kapanıyor.
15 MART 2024
PAYBACK #28
Daha doğrusu, koruyucu meleği!

XWut1xJ.jpeg


Zeke geliyor! Gacy yüzünü umursamazca stage'e dönüyor. Zeke elinde bir mikrofonla stage'de beliriyor.

Ezekiel Jackson: Hey! Siktiğimin Joe'u! Seninle işim yok ama bana istediğim şeyi vermezsen bu kişisel bir mesele haline gelir! Sana bunu bir kez soracağım... Kölen nerede? Onu nereye tezgahladın? Ve şu anda ne yapıyor? TEKRAR söylüyorum, benim işim o ucube ile! Geçen hafta yaptığı şeyi o soytarıya fazlasıyla ödeteceğimi BİLİYORSUN!

Seyircilerden yüksek bir destek var! Gacy buna alaycı şekilde gülerek karşılık vererek Zeke'ye bakıyor.

Joe Gacy: Sakin ol Zeke. Goldust bunu neden ve niçin yaptı bilmiyorum ama onun da burada bir hikayesi olması istediğine eminim ve kimseyi bunun için yadırgayamam! Her şey sevgiyle yapıldığı sürece, sevgiyi içimizde bir yerlerde... Hissettiğimiz sürece. Anlıyor musun? Sende bunu ne yazık ki göremiyorum... Ve dünyaya aynı perspektiften bakmadığım bir adamla bu kadar derinlemesine konuşmak istemiyorum.

Ezekiel Jackson: Öyle mi dersin? O zaman senin perspektifine biraz ayar çekmem gerekiyor!

8MJAfnO.jpeg


Zeke mikrofonu atıp ringe doğru hızlı adımlarla yürüyor! BİR DAKİKA! Gabriel ve Slater'da yavaş yavaş ayağa kalkıyorlar ve Gacy'e saldırmaya hazırlanıyorlar... CANLI CANLI THE CORRE KURULUYOR!

5462


Fakat GOLDUST! GACY'NİN KORUYUCU MELEĞİ bir anda ringin altından bir sandalyeyle çıkıyor ve sandalyeyi Zeke'nin suratına geçiriyor!

elOCnGx.jpeg


Sonrasında üst üste sandalye darbeleriyle yerdeki Zeke'yi harcıyor! Kameralarımız ringe dönüyor Gabriel ve Slater bir anda hızla ringe dalıp Gacy'e saldırıyorlar! Gacy ikisini de üstünden fırlatıyor ve Double Clothesline vuruyor! Ardından Handspring Lariatı ikisine birden aynı anda vuruyor! Gacy stage'e baktığında Goldust'ın ortada olmadığını görüyor. Sonrasında ringden iniyor. Yerde acıyla yatan Zeke'ye üzülerek bakarak arka alanın yolunu tutuyor.
22 MART 2024
PAYBACK #29
Yeni Tag Team şampiyonlarımız...

PGW Tag Team Championship
Y-Sex (Val Venis & Tyler Bate) vs. Joe Gacy & Goldust


Entrance+3.gif


JEFF HARDY! TYLER BATE'İ KÖŞEDEN İTEN İSİM!

Bunu fırsat bilen Goldust hızla rakibini Small Package'e alıyor! 1....................2.....................

3!

Kazananlar ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: Joe Gacy & Goldust

AVvXsEjBfZgr-wS2brXVRRTLYXmAblcQloFPtwFyiTbjkB_T0sZnZGCz7cytIyi0F73WRyR60XRTDSLfX8tbvJ_n_f_0i9T7bsCT9GKGECKwbuIF66g7qg68tU5BSvWGISZEgg7rIkv8NEBEGiSu_QI39BENxbP4TmTi01PoOHnHNv4ZPEqpBPUhjVA_8-X-Hg=s320
Celebration+with+Title.gif


JOE GACY VE GOLDUST YENİ TAKIMLAR ŞAMPİYONLARI OLUYORLAR! Joe Gacy şaşkınlıkla kendisine takdim edilen Tag Team Championship unvanına bakarken Goldust tepkisiz şekilde onun önüne siper olup Tyler Bate ve Jeff Hardy'e bakıyor. Gacy ringden iniyor ve unvana sarılıp öylece bakıyor, Goldust'da onun peşine hemen aşağı iniyor ve arka alanın yolunu tutuyorlar.
30 MART 2024
PGW: CIVIL WAR
Sadece Bay Gacy'nin değil, Team Chairman'in de koruyucu meleği!

PGW CIVIL WAR MATCH
Team PGW
(Johnny Mayhem, Jey Uso, Cody Rhodes, Alberto Del Rio, Christopher Daniels) vs. Team Chairman (Wes Lee, Val Venis, Joe Gacy, Goldust, Angelico)

433343_780997.jpg


GOLDUST KENDİSİNİ WES'İN ÖNÜNE ATIYOR! HAKEM TUŞA GİTMESİNİ SÖYLÜYOR ALBERTO'YA! ALBERTO NE OLDUĞUNU ANLAMADAN KENDİSİNİ GOLDUST'IN ÜSTÜNE ATIYOR! HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

3!

Elenen: Goldust Eleyen: Alberto Del Rio

joe-gacy-smile.gif


Maçın katılımcıları teker teker eleniyorlar. Bu arada bu eleme nasıl oldu? Goldust, Wes'in yere yığıldığı esnada tag'ı almış! Goldust kendisini Wes için feda etti demek tam yerinde bir analiz olacaktır. Kendisi birkaç saniye sonra ayaklanıyor ve garip sevinç nidalarıyla arka alana dönüyor. Joe Gacy onun arkasından gurula bakıyor.
5 NİSAN 2024
PAYBACK #30
Sanat sanatçıya tabiidir.

logXiXc.jpeg


Arka alanda düşünceli şekilde yürüyen PGW Tag Team Şampiyonlarından biri olan Goldust, bir güreşçinin odasının içinde aniden dikkatini verecek bir şey bulur ve kapıdan içeri sızar...

Goldust: İşte ödülüm... Bunu hak ettim. Kaybetsek de, Team Chairman'i Bay Gacy'nin istediği gibi kendi içimde benimseyip bu takım için bir kahraman oldum. Bizim takımımızın Jey Uso'su benim. Kimse bunun farkında değil. Bu benim için olmalı. Mr. O'Neil... Gitmeden önce buraya bunu benim için buraya koymuş olmalı. Tohumlar fidanlara... Altınlar altınlara... Eş eşine, herkes kendi işine.

WJFSb2P.jpeg


Ödülü alıp öylece okşamaya başlıyor ve üstündeki tozları üflüyor ve öpücükler kondurmaya başlıyor.

Goldust: Benim güzel ödülüm...

Ödülü göğsüne kucaklayıp odadan çıkış yapan Goldust, bir hışımla ve aynı zamanda sevinçle arka alanda ilerlemeye başlıyor. "Bay Gacy" diye sayıkladığını duyabiliyoruz! Bu sırada arka alanda bir temizlik görevlisiyle muhabbet eden Joe Gacy'nin yanında biter.

Joe Gacy: ... Biliyorsun ki kimse burada zor bir iş yaptığının farkında değil. O yüzden ne zaman konuşmak istersen-

Goldust: Bay Gacy!

Temizlik görevlisinin sırtını sıvazlayan ve onun gitmesini bekleyen Gacy, Goldust'a döner.

Goldust: Buna bir bakın!

Elindeki Slammy'i kaldırıp Gacy'e gösteren Goldust beklediği tepkiyi alamaz. Gacy şaşkınlıkla ona bakar.

Goldust: Bunun sizin planınız dahilinde de olmadığını biliyordum! Mr. O'Neil bana bir sürpriz yapmış. Team Chairman'de yaptığım şey için! Kendimi takıma adadığımı, sizin başarınız için mücadele ettiğimi görmüş olmalı!

Joe Gacy: Orada yaptığın şey gerçekten çok etkileyiciydi. Hatta onur ve gurur duydum. Seninle yan yana geldiğim günden beri hep olduğu gibi. Sanat galerine o kadar güzel bir görüntü ekledin ki... Buna hayran olmamam elde değildi. Seninle konuştuğumuzda bana, gözlerin parıldayarak söylemiştin; herkes kendi gerçeğini yaşayıp içindeki sanatçıyı özgür bırakmalı. Orada bunu öyle güzel gösterdin ki, benim için her şeyden çok kıymetliydi. Ama bu... Bu ödül. Üzülerek söylüyorum, seni çok seviyorum. Seni üzecek herhangi bir şeyin bana ne kadar zeval vereceğini düşünemezsin. Ama bu... (Slammy'i işaret ediyor) Senin değil. Mr. O'Neil bunu senin için bırakmamış. Aslına bakarsan bu, çok daha önce birinin aldığı bir Slammy ödülü. Bilmiyorum. Belki biz burada yoktuk bile.

tAxGrwI.jpeg


Goldust: Bu... Bu benim için değil mi? (gözleri dolmaya başlıyor ve ağlayıp boyalarını akıtıyor) Peki ya... Kimin?

GECE ANİDEN SOKAKTA PATLATILAN BİR TORPİL SESİ GİBİ ARKA ALANDAKİ HERKES İRKİLİYOR! GOLDUST BİR ÇÖP KOVASINA YAPIŞIYOR! ÖYLE İRKİLİYOR Kİ ELİNDEKİ ÖDÜL HAVAYA DOĞRU GİDİYOR...

AMA ONU TUTAN BİRİ VAR! VELVETEEN DREAM! ÖDÜLÜ HAVADA TUTUP DİĞER ELİNE ALIP GOLDUST'IN KAFASINA DOĞRU PARÇALAMAYA GÖTÜRECEKKEN SON ANDA JOE GACY ONUN ELİNİ TUTUYOR!

DuWvI00.jpeg


Joe Gacy: HEY! NE YAPTIĞININ FARKINDA MISIN?

kgxMFib.jpeg


Velveteen Dream: BUNU... BUNU SEN Mİ? Oh... Oh... Benim... Benim ödülüm. Burada kafayı yiyeceğim. Burada kafayı yemek üzereyim... Her geçen gün sizin gibi gerizekalılarla uğraşmak zorundayım. Ve her geçen gün sayınız artıyor... PGW'nin kapıları hiç kapanmıyor! BUNU SEN Mİ SÖYLÜYORSUN? SENİN İÇİN MÜCADELE EDEN UCUBENİN NE YAPTIĞININ FARKINDA MISIN? BENİ NE DENLİ BİR ZARARA UĞRATMAK ÜZERE OLDUĞUNUN FARKINDA MISIN? SEN... SEN BU ÖDÜLÜN BENİM İÇİN NE İFADE ETTİĞİNİ BİLİYOR MUSUN?

Resmen PGW'nin ilk dönemlerinden esintiler sunuyor. Velveteen Dream'de bu dakikalarda bunu hissedebiliyoruz. Ama Joe Gacy'de hiç normal duruyor değil.

Joe Gacy: O BİR UCUBE DEĞİL, SANATÇI!

Velveteen Dream: O bir ucube ve ödülümü-

Joe Gacy: BİTİRMEDİM!

Ters tarafını Gacy, One Night Stand'de bir kez göstermişti. Ama bunu ring içinde, biraz da sevgi dilini onun için temsil edecek birinin var olmamasından dolayı mecburen yapmıştı. Şimdi de ters tarafını gösteriyor ama bu başka. Gacy kıpkırmızı. Ona öfkeyle bakan Television Şampiyonu Velveteen Dream ile biraz suskunluk sekansı yaşayıp kendi nabzını düşürüyor.

QMRskex.jpeg


Joe Gacy: Ona bunu yapmanı gerektirecek hiçbir şey yapmadı. Bu ödülü sen almışsın. Ben burada yoktum ve bilmiyordum. Ama ödülün üstünü okuduğumda gördüm. Goldust'a durumu anlatıyordum ve ödülünü geri getirecekti. Chairman'in gitmeden onun Civil War'da kendini feda etmesinden dolayı ona bir hediye aldığını sanmış. Anlıyor musun?

rdLaqhg.jpeg


Goldust: Özür dilerim. Bu benim için inşa edilmiş bir sanat değildi. Sadece ben öyle sandım.

Ödülünü avcunun içinde iyice sıkıp Joe Gacy'e bakan Velveteen omzundaki Television Championship unvanını düzeltip ona dik dik bakan Joe Gacy'e karşı söze giriyor.

]
6F7GLO0.jpeg


Velveteen Dream: Bir daha ucubeni ve seni etrafımda görmek istemiyorum. Anlıyor musun? Özellikle benim için... Benim için çok değerli olan, bana Neşe ve Barbaros'u hatırlatan tek şey olan bu ödülün etrafında. Onu kontrol altına alırsan iyi olur. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum.

Öfkeli bakışlarını sürdürüp oradan ayrılan Velveteen Dream'in arkasından PGW Tag Team Şampiyonları öylece bakıyorlar. Joe Gacy, sevgi dili temsilcisi Goldust'ına iyi olup olmadığını sorup ilgilenirken kameralarımız kapanıyor.
12 NİSAN 2024
PAYBACK #31
DOKUNMA!

PGW World Television Championship
Velveteen Dream (c) vs. Goldust w/ Joe Gacy


RbEAsFW.jpeg
RIIOPex.jpg


Sol üstte replay yazıyor. Görüntüler arka alanda. Soyunma odasının önündeyiz. Soyunma odasının kapısı açılıyor, içerisinden çıkan Velveteen. Maç öncesinde hazırlıklarını tamamlamış durumda. Şimdi de biraz ısınmak üzere soyunma odasını terk ediyor. Kendisinin soyunma odasından ayrılmasından kısa bir süre sonra görüntüler odanın içinde devam ediyor. Gıcırdayan kapı sesiyle birlikte kapanın kapanma sesini duyuyoruz. Şu anda tam ekran olarak karşımızda Velveteen'e ait olan ''Shocking Moment of the Year'' ödülünü görüyoruz. Kadrajımızda başka hiçbir şey yok.

iohl8ug.jpg


Ödül bir anda kadrajdan çekiliyor, boş vitrin tam olarak önümüzde duruyor. Ödülün yere vurulma ve kırılma sesini işitiyoruz! Sonrasında hızlı hareketlerle orayı terk etme ve kapının açılıp-kapanma sesini. Kameralar yerde paramparça bir şekilde duran ödülü çekiyor. Bunu kimin yaptığını görmedik! Görüntüler bu şekilde son buluyor.

qktNfYI.jpeg
8m4ejka.jpg


Goldust arkasını döndüğünde, Velveteen'i tam olarak karşısında buluyor.

Velveteen Dream: Bunu sen... Bunu siz yaptınız!

Joe Gacy: Bizden değil! Bizden değil! Başka biri!

Velveteen Dream: BENİ KANDIRAMAZSIN! UCUBENİ HARCAYACAĞIM! İZLE BUNU!

Avalanche+Dream+Valley+Driver.gif


Velveteen rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Lou Thesz Press!!! Velveteen üstüne çıktığı rakibini üst üste, art arda yumruklar atıyor! Goldust buna karşı koyamıyor, Velveteen'in gözü dönmüş durumda! Çıldırmış, delirmiş! Velveteen o kadar kontrolden çıkıyor ki, hakem araya girmek durumunda kalıyor. Hakemin uyarısına rağmen Velveteen buna bir son vermiyor. Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... Velveteen rakibinin üstünden çekiliyor. Elinden tutarak onu hızla ayağa kaldırdıktan sonra Dream Valley Driver yapıyor! Herkes Velveteen'in Top-rope'a çıkmasını bekliyor ama o bunu yapmıyor.

Velveteen Dream: BU SON RADDEYDİ! İkinizi de ortadan kaldıracağım!

KSpCOpG.jpeg


Ne yapıyor? Aşağı indi ve Goldust'ın yanına gidiyor...

ROLL-UP! GOLDUST ŞAMPİYONU ROLL-UP'A ALDI! 1................2...............

1D4wbJf.jpeg


FAKAT VELVETEEN ATIYOR! Ayağa kalktığı gibi Goldust'ın boynunu sarıp iyice sıkmaya başlıyor! ve... Bu da ne? Velveteen Dream'den daha önce hiç görmediğimiz tarzda bir hareket! Goldust kendini kurtarmaya çalışıp başta çırpınıyor, sonrasında ona ters dirsek darbeleri vurmaya başlıyor... İplere uzanıyor ama olmuyor!

Michael Cole: Bu... Tazmission?

JBL: Drowning in dreams.

5dmbar0.jpeg


GOLDUST HAREKETSİZ. VELVETEEN DİŞLERİNİ SIKA SIKA HAREKETİNİ YAPIYOR! GOLDUST FELAKET BİR DURUMUN İÇERİSİNDE! DIŞARIDAKİ JOE GACY TEDİRGİN ŞEKİLDE İÇERİYİ İZLİYOR!

8tdj5o3.gif


KENDİSİNİN GÖZLERİ KAPALI. HAKEM MAÇI BİTİRMEK ÜZERE GOLDUST'IN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR... VE... BIRAKIYOR...

JBL: Hayır! Kahretsin!

Goldust'ın eli düşüyor.

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Velveteen Dream

f3FKbR.jpg


Hakem zili çaldı ve maç bitti... Goldust başaramadı. Arka alanda gerçekleşen olay Dream'e ekstra bir öfkeyle gelen güç kattı diyebiliriz. Joe Gacy üzgün şekilde ringe bakarken bir şey fark ediyor. Daha doğrusu herkesin fark ettiği bir şey fark ediyor? Velveteen Dream yüzündeki ağlamaklı ifadeyle halen sıkmaya devam ediyor! Goldust'ı bırakmış değil? Gacy bir süre daha bekleyip oraya bakarken en sonunda elindeki TTC unvanlarını öylece yere bırakıp içeri dalıyor! Velveteen'in karşısına dikilip onu dürtmeye başlıyor! Kamera iyice ringin içine yaklaştığı için ne konuştuklarını duyabiliyoruz!

Z2tazH8.jpeg


Joe Gacy: HEY! BIRAK ONU VELVETEEN! NE YAPIYORSUN?

Velveteen Dream: Ödülümü, b- BENİM İÇİN EN ANLAMLI ŞEYİ YOK ETTİNİZ! Bedelini sadece bu maçı kaybetmekle ödeyemezsiniz! FAZLASI OLMALI! GİT BURADAN GACY! ONU RÜYALARINDA BOĞACAĞIM!

Joe Gacy: BUNU BİZ YAPMADIK!

Velveteen Dream: Doğru, siz yapmadınız... Yaptırdınız! BU SAÇMALIĞI... SONLANDIRACAĞIM! GİT BURADAN GACY! ONDA EN UFAK YAŞAM BELİRTİSİ YOK! SEN DAHİL KİMSE UCUBENİ ELİMDEN ALAMA-

AVvXsEjpltNXj3u4wrUDbkBwgjVzYZv8sajJ7Vgoxrx8KaK3CDpCOavG6T7bXPthcL7b2ZXpT3t1maJ6nIAT4oBSNMtMRJtF1Fkwr4Ca4dncR1VduyIhVSc9gRGskWUAamNFqTb59_nlEmVbspu69vApC2foYK6f4803Z3YCrScAmgCdakUbi7Yvz7otYEsalg=s320


Gacy bir uppercut vuruyor ve Goldust'ı hemen ordan çekip alıyor! Velveteen kafasını tutarken Gacy yavaş yavaş baygın Goldust'ı çekiştiriyor ve ringin dışına götürmeye çalışıyor.

tyspy9u.jpg


VELVETEEN AYAĞINDAN TUTUYOR! AYAĞINDAN TUTUYOR VE ONU RİNGDEN ÇIKARMASINA İZİN VERMİYOR! VELVETEEN, GOLDUST'I AYAĞINDAN TUTARAK RİNGİN ORTASINA DOĞRU ÇEKİYOR VE BİR KEZ DAHA DROWNING IN DREAMS'E ALIYOR! JOE GACY NE YAPACAĞINI BİLMİYOR ARTIK!

Joe Gacy: Velveteen!

Ba-l-ks-z-1.jpg


bvrhlmk.png


Velveteen dinlemiyor!

Joe Gacy: Velveteen! Dokunma-

Velveteen'den bir yumruk daha!

sf.jpg


Joe Gacy: Vel- Dokunm-

Velveteen duracağına daha fazla hızlanıyor! Üst üste hızlıca yumruk darbelerine başl-

Bicycle+Kick.gif


f3Fh51.jpg


GACY KENDİSİNİ HIZLA RİNGİN İÇİNE ATIYOR VE BICYCLE KICK'İ VURUYOR! VELVETEEN KENDİSİNİ YERDE BULUYOR! JOE SEVGİ DİLİNİ KESİYOR, SEVGİ DİLİNİ BİR KENARA BIRAKIYOR. VELVETEEN'İN ÜSTÜNE GEÇİYOR VE ONA ÜST ÜSTE YUMRUKLAR ATIYOR! KAMERA İYİCE JOE GACY'E YAKLAŞIYOR VE YAKARIŞLARINI DUYUYORUZ!

Joe Gacy: DOKUNMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Velveteen'in bir gözü kan çanağına dönmüş durumda! Gacy kıpkırmızı! Velveteen'in yüzünü durmadan yumruklamaya devam ediyor...

234foz5.jpg


Joe Gacy: (ağzından tükürükler saçarak) DOKUNMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

f3FJDL.jpg


Gacy üst üste yumruk darbelerine devam ediyor! Velveteen baygın falan değil! Yerde halen ağlamaklı halde öylece yatıyor ve yumruklara karşılık veremiyor! Gacy en sonunda gücü iyice tükenince duruyor ve nefes nefese kalıyor.

Joe Gacy: (dişlerini iyice sıkıp kasarak, öfkeyle) Ona... D-o-kunma.

kbpn8l3.jpg


Kamera, Joe Gacy'e nefesi kadar yaklaşıyor. Nefes alıp verişindeki öfkeyi, üzüntüyü ve pişmanlığı hissedebiliyoruz. Bunu yapmak istemedi, ama mecbur kaldı. Hissetmek zor değil. Fakat halen sesi çatallı şekilde "Dokunma" diye sayıklıyor. Velveteen ve Goldust yerde baygın şekilde öylece dururlarken Gacy nefesini solumaya devam ediyor. Şimdi Goldust'ı kucaklayıp ringden iniyor. Kamera onları ve ringde hareketsiz yatan Dream'i çekerken ekrana credit yazısı geliyor. PAYBACK #31 bu sekans ile sonlanıyor.
19 NİSAN 2024
PAYBACK #32
Drowning in dreams...

20171010_nxt_dreamrush--b21a6ba6ec19cb0dc0f6f41274396ac1.jpg


VELVETEEN DREAM! IŞIKLAR AÇILDIĞINDAN BERİ VELVETEEN ONUN ARKASINDAYDI! KEMERİNİ YERE BIRAKIYOR VE ONU FARK EDEN JOE GACY'I KENDİNE ÇEKİP SIRTLIYOR, DREAM VALLEY DRIVER!

nxt-2018.11.07-Dream-1024x576.jpg


GACY YERDE HAREKETSİZ. FAKAT DREAM ÖFKESİNİ HALEN DİNDİREMİYOR. ŞİMDİ DREAM, GACY'NİN YÜZÜNE DOĞRU YAKLAŞIYOR VE ONU BOĞAZLAYARAK TELEVISION KEMERİNİ GÖSTERİYOR.

Velveteen Dream: Ucubene söyle, Royal Rumble'da bizim maçımız başladığında senin köşende olsun. Sahibine neler yapacağımı izlemesini istiyorum.

Dream'e seyircilerden inanılmaz bir destek var. Ayağa kalkıyor ve ringin dışında yatan tüm isimlere bakıyor. Ringde sadece o ve elindeki Television kemeri var. Dream gururla orada dururken RİNGİN ALTINDAN ÇIKAN BİRİSİ VAR!

Golden+Cross.gif
maxresdefault.jpg


GOLDUST! DREAM ONU FARK ETMİYOR BİLE. ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE RİNGE ATIYOR KENDİSİNİ VE DREAM'I ÇEVİRİYOR... GOLDEN CROSS!

Final+Cut.gif


AMA HINCINI ALAMIYOR. ÇÜNKÜ GEÇEN HAFTA YAŞANANLARDAN SONRA DREAM İLE OLAN MESELESİ APAYRI BİR SEVİYEDE! YERDE ACI İÇİNDE YATAN DREAM'I KALDIRIYOR VE TAM TELEVISION KEMERİNİN ÜSTÜNE DENK GELECEK BİR ŞEKİLDE FINAL CUT VURUYOR! FINAL CUT'I VURDU. DREAM ACI İÇİNDE BAĞIRIYOR. FAKAT GOLDUST HALEN ONU BIRAKMIYOR. ŞİMDİ DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKÜYOR VE...

tumblr_owwv66nYDp1wo1lvro1_500.gif


YERDEKİ DREAM'E DOKUNMAYA BAŞLIYOR? NE? YAVAŞÇA DREAM'IN VÜCUDUNA DOKUNUYOR.

JBL: BU ÜÇLÜNÜN ARASINDAKİ "DOKUNMA" HİKAYESİ ARTIK APAYRI BİR BOYUTA ULAŞTI!

ŞİMDİ GOLDUST, DREAM'E DOKUNMAYI BIRAKIYOR VE ONU KİLİDE ALIYOR... DROWNING IN DREAMS! GOLDUST, GEÇEN HAFTA DREAM'IN KENDİSİNE TATTIRDIĞI İLACI ONA TATTIRIYOR! DREAM ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALIYOR. GOLDUST, DROWNING IN TEARS'I HİÇ OLMADIĞI KADAR SERT BİR ŞEKİLDE SIKIYOR. EN SONUNDA DREAM BİLİNCİNİ KAYBETMEDEN KİLİDİ BIRAKIYOR!

20140804_Goldust_GOTN_v1.gif
Dream.jpg


Dream yerde acı içinde kıvranıyor. Goldust sürünerek onun yanından geri geri gidiyor... PGW kemerinin kaderiyle başlayan bu ana olay, Royal Rumble maçının katılımcılarının şovuyla ve finalde Television kemeri etrafındaki destansı hikayenin son perdesiyle noktalanıyor. Goldust, Rumble öncesi ayakta kalan tek adam olurken kameralar kapanıyor.
27 NİSAN 2024
ROYAL RUMBLE 2024
Drowning in love...

PGW World Television Championship
Velveteen Dream (c) vs. Joe Gacy w/ Goldust


m5XXCa1.jpeg


GACY'E BİR DİRSEK! BİR DAHA! GACY OLDUKÇA GEVŞETMEK ZORUNDA KALDI AMA KENARDAKİ GOLDUST'A KISA BİR SÜRE BAKTIKTAN SONRA VELVETEEN'E DÖNÜP BİR HIŞIMLA "DOKUNMA!" DİYE BAĞIRIP DAHA DA SIKIYOR! BU RİNGİN İÇİNDE KAFASI YERİNDE ADAM YOK! GACY ADETA BU GÜNÜ BEKLEMİŞ OLMALI! ÖYLE SIKIYOR!

KoVnZ6J.jpeg


VELVETEEN NE YAPACAK?

KENDİNİ BIRAKTI, KENDİNİ BIRAKTI! BAYILDI! KENDİNİ UYKUYA BIRAKTI! BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ!

Kazanan ve Yeni PGW World Television Şampiyonu: Joe Gacy

9TgMsbQ.jpeg


HERRRRRRRRE IS YOUR WINNNNNNNER...
AND NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW
PGW WORLD TELEVISION CHAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEE
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCYYYYYY!


vpdsUin.jpeg
kkOwdGn.jpeg


VELVETEEN DREAM'İN 119 GÜNLÜK SALTANATI, ŞİRKETİN EN UZUN SÜRELİ TEKLİ KEMER SALTANATI BİTİYOR! GOLDUST DİREKT OLARAK ELİNDEKİ TAG TEAM ŞAMPİYONLUĞU UNVANLARIYLA RİNGİN İÇİNE GİRİP JOE GACY'E VE TELEVISION CHAMPIONSHIP'E HAYRANLIKLA BAKMAYA BAŞLIYOR!

JMXQ81F.jpeg
5sKhN3B.jpeg


İKİLİ RİNGİN İÇİNDE ADETA BİR ŞÖLEN HAVASI YAŞATIRKEN SEYİRCİLER JOE GACY İÇİN "YOU DESERVED IT!" TEZAHÜRATLARINI KONUŞTURUYORLAR! BU İNANILMAZ BİR AN! TELEVISION ŞAMPİYONU VELVETEEN'İN DÖNEMİ SONA ERİYOR! Joe Gacy yeni unvanını beline taktıktan sonra Goldust onun omzuna Tag Team şampiyonluklarından birini geçirip sarılıyor! Joe Gacy, Goldust'a unvanını ellemesi için ısrarda bulunuyor. Goldust dokunduğu gibi irkilip adeta büyüleniyor! Gacy ayağa kalkıp onun bu hareketine gülmeye başlıyor.

MEzphJF.jpeg
9U2YfAe.jpeg


İkili ringde kutlamalarını sürdürüyorken biz de Goldust'ın son bir bakışıyla birlikte reklamlara gidiyoruz!
3 MAYIS 2024
PAYBACK #33
Sanatkarın eserine yeni oyuncular... The Lodge!

90


Ethan Carter III: PGW Tag Team Şampiyonları... Ah, bunu sizlere hatırlatan ben olmamalıydım. Zira bu düzenden gayet hoşnut görünüyordunuz. Kendinizi takım aksiyonundan uzak tuttunuz ve içi boş olan bir kemer serüvenine imza attınız. Bundan bir süre geçtikten sonra hiç kimse sizin o kemerleri taşıdığınızdan bile bilgisi olmayacak. O kemerin üzerine kendiniz bir şey katmadınız, o kemerlerde imzanız yok. Television Championship uğruna, o kemerleri korkunç bir noktaya kadar sürüklediniz, umursamadınız. Şimdi... Merak ediyorum da, haftaya bizim karşımızda o kemerleri korumaya çalışacak kadar cesaretiniz var mı?

goldust.jpg


Gacy ile Goldust önce birbirleriyle bakışıyorlar bir süre. Sonrasında stage'ye doğru dönüyorlar ve bu meydan okumayı kabul ettiklerini ifade edecek biçimde kafalarını sallıyorlar!

Ethan Carter III: O halde, önümüzdeki hafta en iyi şekilde görüşelim! Umarım bir süs olarak yanınızda bulundurduğunuz kemerleri korumaya çalışacak olmanın sıkıntısına girmezsiniz! (mic drop)

Sefir mikrofonu yere attıktan sonra The Lodge'un şarkısı çalmaya başlıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

UltXi8v.jpg
 
Son düzenleme:

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
1
Vay beklemiyorduk bunu... Karakteri alırken sadece Alpi'nin aktif oynamayan adam sıkıntısına yardımcı olmak için yan karakter niyetine almıştım da tutunca bir numaramız oldu Goldust. Bayağı keyifliymiş de oynaması gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Zaten davayı bırakmak yakışmaz alhamdulillah. Payback #31'de her ne kadar maçı kaybedip ölümden de dönsek de okuduğum en iyi anlardan biriydi. Gerilimi hissettirmişti bayağı. Neyse ki hareketimizi de yaptık sonradan. Rumble öncesi ayakta kalan son adamdık Rumble'da da ayakta kalan son adam olmaya geliyoruz...
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,405
PG Nakit
0
Vay beklemiyorduk bunu... Karakteri alırken sadece Alpi'nin aktif oynamayan adam sıkıntısına yardımcı olmak için yan karakter niyetine almıştım da tutunca bir numaramız oldu Goldust. Bayağı keyifliymiş de oynaması gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Zaten davayı bırakmak yakışmaz alhamdulillah. Payback #31'de her ne kadar maçı kaybedip ölümden de dönsek de okuduğum en iyi anlardan biriydi. Gerilimi hissettirmişti bayağı. Neyse ki hareketimizi de yaptık sonradan. Rumble öncesi ayakta kalan son adamdık Rumble'da da ayakta kalan son adam olmaya geliyoruz...

kaju-fistigi-kavrulmus.jpg
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,122
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
Vay beklemiyorduk bunu... Karakteri alırken sadece Alpi'nin aktif oynamayan adam sıkıntısına yardımcı olmak için yan karakter niyetine almıştım da tutunca bir numaramız oldu Goldust. Bayağı keyifliymiş de oynaması gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Zaten davayı bırakmak yakışmaz alhamdulillah. Payback #31'de her ne kadar maçı kaybedip ölümden de dönsek de okuduğum en iyi anlardan biriydi. Gerilimi hissettirmişti bayağı. Neyse ki hareketimizi de yaptık sonradan. Rumble öncesi ayakta kalan son adamdık Rumble'da da ayakta kalan son adam olmaya geliyoruz...
Royal Rumble'da da son part atılacak ve sen karakter merkezine gideceksin sahibine veda etmek için.
 
Üst
Click here to login using your socials account