RPG The Final Countdown


Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,291
Beğeni sayısı
939
PG Nakit
165
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Bret Hart
Danielson's House
Phoenix, Arizona

25 Nisan 2024



Kameralarımız Bryan Danielson'ın evinde, bir odada açılıyor. Yan açıdan açılan kameranın dışında Bryan Danielson'ın tam karşısında duran bir kamera daha olduğunu görüyoruz. Odanın içinde bahçeye açılan bir kapı, şömine ve birtakım eşyalarla kaplı bir duvar var. Duvarda Bret Hart posteri, Bryan'ın Shawn Michaels ile olan fotoğrafı ve önlerindeki pikap göze çarpıyor. Pikapın yanında Rush ve Europe'un birer plağı var. Bryan Danielson aniden konuşmaya başlıyor:


Bryan Danielson: Kayıtta mıyız?


?: Evet Bryan, yaklaşık yarım dakikadır kayıttayız.


Bryan Danielson: Pardon fark etmedim. Baştan açar mısın kaydı?


?: Tamamdır.


Cihazlardan gelen bazı seslerin ardından görüntü, Bryan'ın tam karşısındaki kameraya geçiyor. Bryan Danielson, söze giriyor:


1714035999716.png



Bryan Danielson: PGW evreni, merhaba. Bugün birkaç konu hakkında konuşmam gerektiğini düşündüm. Hiçbir şeyin aynı olmayacağı o Cumartesi'ye sayılı günler kaldı. Neler olacağını kestirmek güç fakat sizi temin ederim ki, ben burada olduğum sürece her şey çok güzel olacak.


Bryan Danielson: Payback'in neticesinde sonuna kadar hak ettiğim bir galibiyet ile Royal Rumble'da sizin şampiyonunuz olmak için bir şans elde ettim. Bu şans, bana alelade bir şekilde verilecekti. Fakat ben, üstüme düşeni yaptım ve bu karşılaşmaya çıkabilmek için şampiyonu alt ettim. Ne maç ama! Venis tabii ki rahat durmayacaktı, bunun bilincindeydim. Her önemli karşılaşmada haftalardır onun hakkında söylediklerimi doğruluyor ve bir hileye başvurmaya devam ediyor. Fakat bu sefer işler sanırım biraz ters gitti Val? (Küçük bir kahkaha patlatıyor) Halbuki bu maçta, yaptığın hilenin sonucuyla da olsa üstünlüğü eline almıştın. Beni tuş etmeyi deneme şansına sahiptin. Hakemi beklerken canımı daha çok yakmayı deneyebilirdin ve ardından tuşa giderdin. Her güreşçi bunu yapmalı, hele ki PGW şampiyonu... Şu maçtaki tavrından sonra kendine şampiyon derken boğazın düğümlenmiyor mu ya da yüzün kızarmıyor mu Venis? Ring içinde oldukça iyi bir performans sergilemene rağmen nasıl olur da kendine karşı bu kadar güvensizsin? Neden bu kadar korkuyorsun? Tavırlarında, bu zayıflık ibarelerinin yansımadığını mı düşünüyorsun? Her seferinde daha çok gösteriyorsun. Senin çöküşünü başlatan insan olmak istemezdim Venis. Zayıflıklarını, özenle oluşturduğun ve kalkan olarak gördüğün personana delikler açarak gözler önüne sermek istemezdim ancak artık bardağı taşırdın. Doğrularıyla yanlışlarıyla bu söylediklerimi Mayhem denemişti. Ancak açıkça anladığın üzere Venis, ben Mayhem değilim. Daha önce bu ringlerde görmediğin kadar kararlı, hayatın boyunca hissetmediğin kadar cesurum. Er ya da geç Venis, seni alt edeceğim.


Ciddileşmesinin ardından burnundan birkaç defa kuvvetli soluk alıp verdiğini duyuyoruz. Kafasını yere doğru eğip derin bir nefes aldıktan sonra kameraya dönüp konuşmasına devam ediyor:


Bryan Danielson: Tyler, yaptığın "hatanın" efendine nasıl mal olduğunu farkındasın değil mi? Bundan sonra baskı hissetmeye başlayacaksın. Bir sonraki adımda hata yapmamak için bütün eforunu kendi kariyerinden çok buna odaklayacaksın belki de. Ne için? Bu tavizi neden vereceksin? Venis, beni yenmeyi deneyebilirdi Bate. Ancak o seni çağırarak kendini güvene almak istedi. Bencilliğini görmüyor musun? Sen onun için kanatlarının altındaki yükselen yıldız değil, pis işlerini yaptırabileceği bir kuklasın. Seni manipüle edip istediği şekilde yönlendiriyor. Sana daha iyi hangi örnekle gelebilirim? (Başını iki yana sallıyor) Sen de bir insansın, bunun tekrarı da olacak. Bundan sonra yapacağın hata ve hatalarda sonuçları ne olacak görmüyor musun? Her fırsatta dile getirdiği fakat hiç "umursamadığı" Mayhem'ine yaptıklarını görmüyor musun? "BEN MAYHEM DEĞİLİM, O BİR KAYBEDENDİ." şeklinde kendini avutmayı bırak Tyler. Venis'in Triple Crown olma sürecindeki Mayhem'in katkısına bak. Her şey güzel giderken ne kadar mutlu olduklarına, hatta araları bozulduğundaki Venis'in konuşmasına, gözlerine kadar yansıyan duygulara bak. Evet, şu an Mayhem değilsin fakat olacaksın Bate. Birkaç tane daha hatanın ardından bu korkak adam, manipüle edecek başkasını bulduğunda senin kıçına tekmeyi basacak ve sen, bütün hayal kırıklıkların ile ortada kalacaksın. Lütfen arka tarafa geç ve benim parçalarını tamamladığım bu resme uzaktan bak; illa ki göreceksin.


Bryan'ın zaman zaman yükselen sesini fark ettiği anda kontrol altına alıyor. Tyler Bate konusu açıldığında gözlerindeki endişeli bakışı görüyoruz. Düşüncelere dalıyor ve kısa bir sessizliğin ardından tebessüm ederek konuşmasını sürdürüyor:


1714036041567.png


Bryan Danielson: Cumartesi günü, her fırsatta dile getirdiğim gibi en iyi bildiğim şeyi yapacağım; kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Rakibimin dürüstlükle uzaktan yakından alakası olmadığı için beni nelerin beklediğini ancak tahmin edebilirim. Bate, sözlerime kulak asmamaya devam edip Venis için elinden geleni yaptığı bir senaryoda dahi nelerin olabileceğini Payback'te gösterdim. Bunu yine yapabilirim. Ancak bir şeyden çok eminim ki, tüm bunlar Venis için sonun başlangıcı. Yavaş yavaş her düğüm çözülecek ve eninde sonunda beyaz siyaha hükmedecek. Ben sırtımı iplere verip yüzümü sizlere döndüğüm sürece, yenilmez olmayı sürdüreceğim. (Boynunu öne atıp kameraya doğru uzanarak) Venis gibi olan herkesi teker teker bu ringden kazıyacağım ve onların köklerini kurutacağım. (Bağırmaya başlayarak) Çünkü ben, The American Dragon, bu tapınağın bekçisiyim! Bu ringde doğdum, bu ringde öleceğim.


Kameralar kapanır.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: