En İyi Güreş Oyunu?

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Wrestling Empire > Fire Pro > diğerleri

İmza.

İlk 2 Fire Pro ve Wrestling Empire da hangisi daha iyi epey beyin yakan bir soru. Fire Pro'ya benzeyen dünyada oyun yok, Wrestling Empire da cidden 2k'dan daha iyi iş yapıyor. O yüzden ikisini eşit tutuyorum ve diğer her oyundan daha iyi diyorum.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
İmza.

İlk 2 Fire Pro ve Wrestling Empire da hangisi daha iyi epey beyin yakan bir soru. Fire Pro'ya benzeyen dünyada oyun yok, Wrestling Empire da cidden 2k'dan daha iyi iş yapıyor. O yüzden ikisini eşit tutuyorum ve diğer her oyundan daha iyi diyorum.
Fire Pro güzel mi ya? Öğrenme kısmı sürüyormuş galiba biraz. Aldım ama girişemedim.

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Fire Pro güzel mi ya? Öğrenme kısmı sürüyormuş galiba biraz. Aldım ama girişemedim.

Güzel mi? Bana göre süper. Herkesin beğeneceği bir oyun mu? Kesinlikle hayır.

Öncelikle Fire Pro player vs CPU veya player vs player'dan çok CPU vs CPU tarzı maçlarda iyi bir oyun. İddalı olduğu şey CPU vs CPU konusunda simulasyon tarzı oyun yaratmak. Almadan önce sana tavsiyem youtubeda Fire Pro maçlarını aratmak. Onları izlemek keyif veriyorsa oyna vermiyorsa oynama. Youtube'da bu konuda epey video var istersen özelden video da atabilirimç

Prophet

kafaya taktığına değmez
Konular
19
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Güzel mi? Bana göre süper. Herkesin beğeneceği bir oyun mu? Kesinlikle hayır.

Öncelikle Fire Pro player vs CPU veya player vs player'dan çok CPU vs CPU tarzı maçlarda iyi bir oyun. İddalı olduğu şey CPU vs CPU konusunda simulasyon tarzı oyun yaratmak. Almadan önce sana tavsiyem youtubeda Fire Pro maçlarını aratmak. Onları izlemek keyif veriyorsa oyna vermiyorsa oynama. Youtube'da bu konuda epey video var istersen özelden video da atabilirimç
Player vs cpu maçlar da çok güzel ayarlanabiliniyor bence

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Player vs cpu maçlar da çok güzel ayarlanabiliniyor bence
Ayarlanabilir evet. Ama yeni başlayan insan Wrestling Empire veya WWE 2K'yı tercih eder Player vs CPU için. Ben kendim Player vs CPU oynamadım ve iyi olma olasılığı gayet yüksek ama kesinlikle herkese uygun diyemem.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: