Bayer Leverkusen'in Serisi Yine Son Bulmadı

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu kadarına da taktik yauv diyen kesin vurduruyordur. Böyle attıkları kaçıncı gol oldu sayamadım. Eyvallah çok iyi takım ama teknik taktiğin yanında balları da yok değil.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,038
Beğeni sayısı
4,437
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu kadarına da taktik yauv diyen kesin vurduruyordur. Böyle attıkları kaçıncı gol oldu sayamadım. Eyvallah çok iyi takım ama teknik taktiğin yanında balları da yok değil.
Ben de sadece şansla balla okumam bu mevzuyu. Kaybetmeme reflekslerine sıkı sıkıya bağlılar, öyle ki şampiyonluğu garantiledikleri şu dönemde alt tarafı beraberliği getiren gole çılgınlarca sevinmiş olmaları bile bir şey ifade eder. Takımdaki o hissiyat, o ruh olmasa Stanisic var gücüyle zıplayıp o kafayı çıkaramayabilirdi belki de.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
547
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Aynen güzel kardeşim koca sezondaki çoğu beraberliği bu balları sayesinde aldılar.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Aynen güzel kardeşim koca sezondaki çoğu beraberliği bu balları sayesinde aldılar.
Düzgünce oku sonra gel yorum yap bakayım. Şans faktörü denen şey su götürmeyen bir gerçek futbol adına konuşursak. Sanki adamların tüm performansını ballarına bağladık.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Ben de sadece şansla balla okumam bu mevzuyu. Kaybetmeme reflekslerine sıkı sıkıya bağlılar, öyle ki şampiyonluğu garantiledikleri şu dönemde alt tarafı beraberliği getiren gole çılgınlarca sevinmiş olmaları bile bir şey ifade eder. Takımdaki o hissiyat, o ruh olmasa Stanisic var gücüyle zıplayıp o kafayı çıkaramayabilirdi belki de.
Şanssız bir takım değil onu da eklemek lazım. Sende iyi bilirsin çok iyi takım olupta şansı olmayan takımları.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: