DUYURU Ayın Üyesi’nin Belirlenmesinde Yeni Statü


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Herkese iyi akşamlar forum halkı. Bu ayın başındaki Ayın Üyesi anketinde yaşananlar malumunuz. Geçtiğimiz ay da benzer sorunlar aynı ankette yaşanmıştı ve hal böyleyken her ay bu tip tartışmaların artarak devam etme potansiyelini fark ederek yönetim ekibiyle bu hususu değerlendirdik ve neticesinde bazı kararlar aldık.

Ayın Üyesi, artık forum halkı tarafından seçilmeyecek. Böyle bir etkinlik ile beraber üyelerin de forumun içinde bir şeylerin belirlenmesinde aktif rol almasını amaçlamamıza karşın, son 2 aydır bu amaçtan sapılmış olduğu su götürmez bir gerçek ve bu durum hepimiz için endişe verici pek tabii ki. Bundan hareketle, artık Ayın Üyesi tıpkı Haftanın Üyesi’nde olduğu gibi yönetim ekibi tarafından belirli kriterler göze alınarak seçilecektir. Adaylar yine aynı usulde, o ay içinde parlayanlar ve en çok konu açan ve mesaj atanlar şeklinde belirlenecek ve bu adaylar arasında yönetim ekibinde hep beraber değerlendirmeler yapıp oyçokluğu esasıyla seçim yapacağız.

Mart ayının üyesine ilişkin ise son yönetim toplantısında bu ayı her ne kadar yarılamış olsak dahi yine de boş geçmek istemediğimiz için, anketin kazanmaya en yakın iki ismi olan @sehinsahakahs ile @GBB nickli üyelerimizi Ayın Üyesi olarak tayin etmeye ve bu ayın geri kalanında ranklarını vermeye karar verdik. Nisan ayının bitiminde, yönetim ekibiyle bu ayın üyesini belirleyene kadar rankları iki üyemizde kalacaktır.

Dileriz dostluk ve samimiyet şiarıyla bir araya geldiğimiz bu ortamda aynı sıkıntılar bir daha yaşanmaz ve aslında dün, bugün olduğu gibi ve yarın da devam edeceği gibi; buradaki kaliteyi ve dostluğumuzu pekiştirerek ilerleyişimizi sürdürürüz. Herkese iyi forumlar, PG.net ile kalın.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: