Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşin esprisi bir yana; samimi, Ospreay’in güreşçilğinden (tırttır btw) bağımsız, yorumum bu. Kendimde hafif, kardeşimde ve babamda ağır disleksi olduğu için bu yorumu yapabilecek birisiyim.
İşin esprisi bir yana; samimi, Ospreay’in güreşçilğinden (tırttır btw) bağımsız, yorumum bu. Kendimde hafif, kardeşimde ve babamda ağır disleksi olduğu için bu yorumu yapabilecek birisiyim.
Tabii benim bu rahatsızlık konusunda bilgim kısıtlı, o nedenle senin kadar kapsamlı bakamam. Ama diğer yandan Otizm eklenince belki daha ağır bir durum oluşturuyordur adamda. O nedenle bu konuda niye adama giydirdiğini anlamadım sadece.
Tabii benim bu rahatsızlık konusunda bilgim kısıtlı, o nedenle senin kadar kapsamlı bakamam. Ama diğer yandan Otizm eklenince belki daha ağır bir durum oluşturuyordur adamda. O nedenle bu konuda niye adama giydirdiğini anlamadım sadece.
Kardeşimi özel eğitime götürürken otizimli çok çocuk gördüm disleksili. Adamın güreşinden bağımsız yorum yaptığımı özellikle söyleme sebebim de bu. Üzerine düşüp çabalarsan etkilerini en hafife indirebilecepin bir şey disleksi. Hatta o kişinin disleksik olduğunu bile anlayamazsın. Kendi aptallığı derken kastettiğim buydu.