Will Ospreay Otistikmiş

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,044
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Wrestling Wrestlemania GIF by WWE

Onu anlamak.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Günlük hayattaki sinir stresi burada bu şekil mi atıyorsun yav, nedir bu kin?
Gözünün üzerinde kaş var, sevmiyorum(!)

İşin esprisi bir yana; samimi, Ospreay’in güreşçilğinden (tırttır btw) bağımsız, yorumum bu. Kendimde hafif, kardeşimde ve babamda ağır disleksi olduğu için bu yorumu yapabilecek birisiyim.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Gözünün üzerinde kaş var, sevmiyorum(!)

İşin esprisi bir yana; samimi, Ospreay’in güreşçilğinden (tırttır btw) bağımsız, yorumum bu. Kendimde hafif, kardeşimde ve babamda ağır disleksi olduğu için bu yorumu yapabilecek birisiyim.
Tabii benim bu rahatsızlık konusunda bilgim kısıtlı, o nedenle senin kadar kapsamlı bakamam. Ama diğer yandan Otizm eklenince belki daha ağır bir durum oluşturuyordur adamda. O nedenle bu konuda niye adama giydirdiğini anlamadım sadece.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Tabii benim bu rahatsızlık konusunda bilgim kısıtlı, o nedenle senin kadar kapsamlı bakamam. Ama diğer yandan Otizm eklenince belki daha ağır bir durum oluşturuyordur adamda. O nedenle bu konuda niye adama giydirdiğini anlamadım sadece.
Kardeşimi özel eğitime götürürken otizimli çok çocuk gördüm disleksili. Adamın güreşinden bağımsız yorum yaptığımı özellikle söyleme sebebim de bu. Üzerine düşüp çabalarsan etkilerini en hafife indirebilecepin bir şey disleksi. Hatta o kişinin disleksik olduğunu bile anlayamazsın. Kendi aptallığı derken kastettiğim buydu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,434
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Günlük hayattaki sinir stresi burada bu şekil mi atıyorsun yav, nedir bu kin?
O dürzünün sevdiği toplamda 3 güreşçi falan var onlar da ya ölü ya da ölmeye gün sayıyor kanka çok sallama onu sen ahahahahah.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: