RPG ☮️


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Bir tuvalin önünde sanat eserine atılmış ilk fırça…

wa.jpg


Velveteen: Joe Gacy seninle zamansız tanışmış olmak beni gerçekten üzdü. Dün itibariyle seninle ortak özelliklerimiz olduğunu keşfettim. Seviyoruz. Sahip olduğumuz şeyleri seviyoruz ve değer verdiğimiz şeyleri ne paha olursa olsun koruyoruz. Bazen de bunu başaramıyoruz değil mi? O benim en değerli parçamdı Joe… Gacy! 5 ayıma girmek üzere olduğum bu saltanatımdan bile daha değerliydi. O sarı altını her gördüğümde neşelenir zorda kaldığımda da..

The Dream: bir barbaros gibi

Velveteen: Yükselirdim. Ben nasıl kırıldıysam o gün nasıl en değerli tarafımdan vurulduysam sen de orandan vuruldun. Eğer ucuben kazanmış olduğum öbür heykelcikle oynasaydı belki de ona bu kadar kızmazdım ve o gün o ringte olanlardan sonra bu iş biterdi. Dream adına özür diliyorum; ama Velveteen olarak sana çok kırıldım ve bunu bilmeni isterim ki seninle uzun süreli bir yolculuğa çıkacağız. Bu yolculuğa benim kiminle çıkacağım kadar senin kiminle çıkacağın da önemli. Bir ortak noktamız var Gacy. İnsanlarla ilk başta benim gibi anlaşmaya çalışıyorsun ama kuyruğuna basıldığında gözler kararıyor ve kızarıyor. O an geldiğinde karşında kimin olduğunun önemi yoktur değil mi? Nitekim Gacy eğer karşındaki kişi bensem karşında kim olduğunun önemi ortaya çıkıyor. Çünkü karşıma çıkan senin öfkeli tarafın olursa…

Velveteen konuşmaya ara verip tuvalde çizdiği resme daha çok odaklanıyor. Dikkat vermesi gereken yeri çizerken eli kayıyor ve çizmekte uğraştığı resmin tam ortasına bembeyaz bir çizgi çekiyor. Velveteen Dream bu hatayı yaptıktan sonra gözü seğirmeye başlıyor ama bozuntuya da vermemek için uğraşıyor.

Velveteen: N-Neyse! Ee-en aaazından öbür çizmim bitmişti.

Velveteen önceden bitirmiş olduğu tuvali alıyor ve çizmekte başarısız olduğu tuvalin yanına koyuyor.

Velveteen: İişştte bu bu bu bu muhh-teşem!

Velveteen yaptığı hatayı ne bünyesinde ne de fiziksel olarak kabul etmekte zorlanıyor. Cümleleri titriyor, suratından soğuk soğuk terler akıyor. Velveteen kendisini tutmaktan çok zorlanıyor. Elindeki fırçayı sıkı sıkı tutuyor…

ÇAT!

hooo.jpg


The Dream: SENİN KARŞINA ÇIKAN DA BENİM ÖFKELİ TARAFIM OLUR! BUNDAN KAÇABİLECEĞİNİ Mİ SANDIN OROSPU ÇOCUĞU? HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR! GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYACAK BİR HATA YAPTIN GERÇEKTEN BUNUN GERİ DÖNÜŞÜ SONUÇLARA SEBEP OLABİLECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEDİN Mİ? KÖTÜ HABER! DÜŞÜNMELİYDİN! Ne oldu? Ucubene yaptıklarımdan sonra çok sinirlenip “Sevgi dili”ni mi bıraktın? Geçen hafta senin dilini ben kızartıp mideye attım! Benim en çok değer verdiğim varlığı öldürdün ve bunun karşılığında senin en çok değer verdiğin ucubenin canını aldım! Artık eskisi gibi nefes alamayacak, sana eskisi gibi bakamayacak. Onun efendisi olmak istemediğini BENİM ÖDÜLÜMLE UCUBENİ TAKAS ETMEYE ÇALIŞTIĞINDA, ONU RİNGTE UZUN SÜRE ÖLÜMLE YALNIZ BIRAKTIĞINDA ANLAMALIYDIM! Kaçamazsın, mezar iki kişilik ve bana ettiğin teklifi kabul etmiyorum. Benim en değerli varlığımın kefareti hiçbir zaman bir ucubeye denk düşmedi. Beni kandırmak için onu sarıya boyadıysan da onun sahip olduğu karanlığı tam olarak örtememişsin. Hayatının en büyük hatasını yaptın Gacy! Sana iki tane mezar kazdım. Orada bile ucubenle ayrı yatacaksın, ölümün varolduğunu hatırlayacaksın. Sana ağıt okuyacak tek kişinin de canını aldığımı hatırladığında sana kimse veda etmeyecek, yine de herkesin seni sevmiş olduğunu hayal edeceksin. Bu yüzden senin cenazende çok fazla insan olacağı yanılsamasına düşeceksin. Yalnız yapamıyorsun değil mi? Çok acınası, ben yalnızlığın ta kendisiyim. Ben hiçbir zaman başka bir dost aramadım, ihtiyacım olan her şey benim içimdeydi. Bakalım seni yalnız bıraktığımda ihtiyaç duyduğun şeyi içinde bulabilecek misin yoksa rüyalarımda mı boğulacaksın?

The Dream: DREAM!

Velveteen:
OVER!

Velveteen Dream geçirdiği sinir harbinden sonra büyük bir hışımla odasından dışarı çıkıyor. Ama odasından çıktığında geride bıraktığı tabloda aslında hiçbir hata bulunmadığı tablolar kendisini gösterdiğinde ortaya çıkıyor.

Gustave-Courbet-A-Burial-At-Ornans-1850.jpg
images
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: