WWE'nin Yeniden Yükselmesi İçin Ne Yapması Gerek?


The PrinXe

#MaxiBall
Katılım
2 Tem 2023
Konular
228
Mesajlar
1,444
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Konum
Ankara
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
Bildiğiniz gibi WWE'nin son 5 yıldır neredeyse aldığı yersiz birçok karar var. Bunlardan en dikkat çekenleri NXT'nin 2.0 temasına geçmesi, NXT UK'in kapanması, Mid-Card kemerlerinin bir dönem gereken ilgiyi görememesi, kovulan tonca yetenekli isim ve en önemlisi çoğu PPV'in eski tadı vermemesi. Tabii ki bunlar düzelmeyecek şeyler değil ama insan izlerken "Ben neden bunu izliyorum?" demiyor da değil, cevabı size bırakacağım. Sizce WWE'nin bu enkazı üstünden kaldırması için ne yapması gerek? Hadi tartışalım.
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
158
Mesajlar
2,872
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Güreş eski popülaritesinde değil. Bunu kabul ettiğimiz zaman NXT'de yapılacak hamlelerin, mid-card kemerlerinin bir önemi olmadığını anlamak lazım. WWE'nin tekrar kaliteli PPV'ler çıkarması ya da "yetenekli" isimler getirmesi bir yükseliş sağlamaz. WWE'nin güncel en büyük sorunu yıldız yaratamamak. 90'larda Shawn Michaels, Steve Austin, The Rock. 2000'lerde John Cena, Randy Orton, Triple H. Eskiden bir değil birçok yıldız vardı insanları televizyon başına geçirmek için. Bugün bile John Cena bir hafta icin RAW'a gelince reytingler yerinden fırlıyor. Seyircileri ekran başına geçirebilmek için Brock Lesnar zırt pırt şovlara gelmeye başladı siz düşünün. Roman Reigns haricinde yukarıda saydığım isimlerin kalibresinde tek kişi yok. Seth Rollins'i sayabiliriz, Orton ise yaşlı ve neredeyse emekli olacak. Johnny Gargano'nun çok yetenekli olduğu için gidip USC alması şirkete bir şey kazandırmayacak. Biraz ortaya karışık bir yorum oldu ama enkazın tek sebebi yıldız isim eksikliği. Bu sebepten ötürü Logan Paul izliyorsunuz ve kendisi şirketteki en iyi şeylerden biri.

Acı Edit: Güncel kadroda yıldız isim bulamayınca hali hazırda büyük bir yıldız olan Randy Orton'un yokluğundan dem vurmuşum. Örnek verilecek bir isim bile yok.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,573
Mesajlar
16,630
Beğeni sayısı
4,271
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Biz burada sabaha kadar bir şeyler konuşsak bile bir sonucu olacağını düşünmüyorum. Bu iş artık kalite vs. gibi bir durumdan çıktı zira. Şirketin misyonu, yapmaya çalıştığı şey tam olarak bu gibi geliyor bana. He yanlış mı? Yanlış. Şovlar keyifsiz mi? Eskiye oranla keyifsiz. Ama WWE'nin tepesindeki zihniyet maalesef böylesinden memnun olduğu için ve hala tekel konumunda oldukları için bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. O yüzden WWE'nin yeniden yükselmesi gibi bir durum da yok aslında, WWE yıllardır olduğu gibi bugün de her şeye rağmen endüstrinin en tepesinde.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: