NJPW NJPW WCR 2024 Spo. | Riot Rules Maçı


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Gabe Kidd ile birlikte Clark Connors, KENTA ve David Finlay girişlerini yapıyor. Böylelikle Gabe Kidd'in takımı belli oluyor, Gabe Kidd'in takımı seyircileri selamlarken Eddie Kingston'ın takımı için beklemeye geçiyoruz. Eddie Kingston içinde birkaç şey bulunan bir çöp kutusuyla girişte gözüküyor, çöp kutusunu girişe koyuyor ve arkadaşlarını beklemeye başlıyor. Eddie Kingston'ın takımına önce United Empire'dan Jeff Cobb ve TJP geliyor, ikili tauntlarını yaparken Homicide'da girişini yapıyor. Dörtlü ringteki dörtlüyle uzaktan laf dalaşına girerken Homicide çöp kovasını önlerine atıyor ve ringtekilerin de aşağı inmesiyle maç başlıyor.

Riot Rules Match
Eddie Kingston (c), Homicide, Jeff Cobb & TJP vs. BULLET CLUB War Dogs (Gabe Kidd (c), Clark Connors, David Finlay & KENTA)


Maç çok sert başlıyor, çöp kovası, kendo sopaları, sandalyeler havada uçuşuyor. Eddie Kingston'ın takımı beklenildiği gibi daha sert bir maç geçiriyor, Homicide seyircilerin arasında birinin kafasını ısırıyor! TJP ringte kaykay ile KENTA'nın sırtını ezerken Eddie Kingston birinin kafasında "Stop" tabelasını patlatıyor. Gabe Kidd, Homicide'ın taşşaklarına merdivenle vuruyor, merdiveni boynuna alıp çevirerek bütün rakip takıma vuruyor, ama o sırada Jeff Cobb onu arkadan kavrıyor ve German Suplex yapıyor. Jeff Cobb ringte tek ayaktaki kişiyken Clark Connors geliyor, Jeff Cobb'a Spear! Sonrasında Clark Connors yanındaki yuvarlak dikenli teli alnına takıp yerde yatan TJP'yi kaldırıyor ve 2 tane Headbutt vuruyor. Bir daha kaldıracakken TJP onu yakalıyor ve kenarda ayağıyla dikenli teli alnına bastırıyor. Clark Connors'ın alnı kan gölüne döndü! Derken ring dışından Homicide giriyor ve Clark Connors'ın alnına çatal batırıyor! Clark Connors'ın alnı gerçekten delik deşik oluyor. Bu sırada KENTA arkadan ringe giriyor ve Homicide'ı ring dışına yollayıp TJP'yi de etkisiz hale getiriyor ama Jeff Cobb ringe girip KENTA'yı engelliyor. Sonrasında Jeff Cobb ve TJP ile KENTA arasında bir fight dönüyor ve Jeff Cobb tek ayakta kalan isim olunca Finlay ringe girip Jeff Cobb'u ring dışına yolluyor ama Eddie Kingston kendo sopasıyla ringe girip Finlay'in üstünde kendoyu kırıyor! Eddie Kingston çıldırıyor, kırılmış kendoya kafa atıyor, atletinin omuz kısımlarını açarak göğsünü açıyor derken Gabe Kidd ringe giriyor ve ikili art arda Chop darbeleriyle birbirlerini hırpalıyor. Gabe Kidd Chop darbelerinden sonra Eddie Kingston'ın kafasını ısırıyor ama Eddie Kingston'dan masaya Exploder Suplex! Eddie Kingston şimdi dikenli bir tel alıp Gabe Kidd'e saldıracak ama tüm BULLET CLUB War Dogs ringe giriyor. Bir zincir alıyorlar ve Finlay zinciri Eddie Kingston'ın ağzına sokup arkadan kavrıyor. Eddie Kingston'ı adeta araya alıyorlar ama Homicide onu kurtarmaya geliyor. War Dogs üyelerine tek başına saldırıyor ama Gabe Kidd ile David Fİnlay onu iki kişi ekarte ediyor. Clark Connors ile KENTA, Eddie Kingston'ı zincir ile köşeye bağlarken Gabe Kidd Homicide'a bitirici hareketini vuruyor ve BULLET CLUB War Dogs maçı kazanıyor.

Kazanan: BULLET CLUB War Dogs

Maç sonrasında Eddie Kingston, TJP ve Jeff Cobb kazanan takıma saldırınca iki takım inanılmaz bir kavga daha döndürüyor. Hakemler ve güvenlikler takımları güçlükle ayırırken TJP ile Jeff Cobb ringte ayakta kalan iki isim oluyor. Takımlar tam dağıldıktan sonra Eddie Kingston mikrofon alıp Gabe Kidd'e sövüyor ve Gabe Kidd tekrardan Eddie Kingston'a saldırıyor. Yine zorlukla ayrılıyorlar ve War Dogs girişte seviniyor derken Eddie Kingston merdiveni eline alıyor ve War Dogs ekibinin üstüne atacakken güvenlikler ona izin vermiyor. War Dogs arka alana giderken Eddie Kingston yine mikrofonu eline alıp küfrediyor ve Eddie Kingston'ın müziği duyulurken Eddie'nin takımı da arka alana gidiyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: