BAB 2016's WWE


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,852
Mesajlar
12,840
Beğeni sayısı
3,298
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
dabilbk-99987b10-168b-4f1d-800d-52d47c968f43.png


then,
now,
forever...

monday night raw
july 25th, 2016
consol energy center // pittsburgh, pennsylvania


***

Ringde siyah halı sarılı durumda ve bir sehpa duruyor ringin ortasında, sehpanın üzerinde bir örtü var. Bu örtü yeni kemer Evrensel Şampiyonluğu gizliyor. Bu görüntünün ardından şovu RAW'un genel sorumlusu ve genel müdürü Stephanie McMahon & Mick Foley açıyor. Söz ilk başta Steph'te. Steph, dünkü Battleground'da WWE Şampiyonluğu'nu SD'ye kaptırmalarının elbette can sıkıcı olduğunu söylüyor. Fakat Universal Championship onlar için bir çıkış noktasıymış ve hemen şimdi bu kemeri tanıtmaktan heyecan duyduklarını söylüyor Steph. Ardından nefesler tutuluyor ve örtü kaldırılıyor!

CqbZ8JgUsAAhCZK.0.0.jpg

WWE Universal Championship artık görücüye çıkmış durumda! Reaksiyonlara bakılırsa seyirci bu kemeri pek beğenmiş gibi görünmüyor. Steph & Foley pek de oralı olmadan devam ediyorlar. Şimdi söz Foley'de. Bu kemerin sahibini 16 kişilik bir turnuva ile bulacağını açıklıyor Foley ve turnuva bu gece başlayacakmış! Seyirci bunu duyunca reaksiyonunu biraz olumlu bir hale evriltiyor. Turnuvanın finali ise Summerslam'de gerçekleşecekmiş, turnuva ağacı ekrana veriliyor ve maçlar şu şekilde:

Big Cass vs. Braun Strowman
Jack Swagger vs. Sheamus
Cesaro vs. Finn Balor
Sami Zayn vs. Big E
Kevin Owens vs. Neville
Chris Jericho vs. Curtis Axel
Rusev vs. Seth Rollins
Roman Reigns vs. Kofi Kingston

Bu gece turnuvanın ilk 4 maçının yapılacağını açıklıyor aynı zamanda Foley. Son olarak Steph seyircilere keyifli bir şov diliyor ve şovun açılışını yapıyor! Hemen ardından Finn Balor'un müziği duyuluyor. Gecenin ilk maçı için Finn Balor ringe doğru ilerliyor, seyirci kendisine yoğun bir reaksiyon veriyor.

Fergal_Devitt.jpg
Claudio_Castagnoli.jpg


universal championship tournament first tour match
finn balor def. cesaro

Oldukça keyifli bir maça imza atıyor ikili. Açılış aksiyonunda seyircileri şova hazırlıyorlar adeta. Maçın son bölümünde adrenalin iyiden iyiye artıyor. Cesaro ufak çaplı bir atağın ardından Neutrilazer denese de Balor ondan sıyrılıp iplerden sekiyor. Cesaro, Balor'u geldiği gibi European Uppercut için havaya fırlatıyor ama Balor'dan havada Double Foot Stomp! Cesaro hareketin etkisiyle düşüp sendeleyerek kalkıyor ve Sling Blade! Ardından Front Dropkick! Balor hız kesmeden köşeye çıkıyor ve Coup de Grace! Muazzam bir atak geliyor Balor'dan ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor! Finn Balor, RAW'daki ilk maçından güzel bir galibiyetle ayrılarak turnuvada bir üst tura adını yazdıran ilk isim olmayı başarıyor.

New Day ekibi arka alanda eğleniyor. Dün gece Wyatt Family bozgununu yaşamamışçasına adeta. Onları hiçbir şey eğlenmekten alıkoyamaz çünkü... Bu gece hem Big E, hem Kofi Kingston turnuva maçına çıkacak. Woods onları gazlıyor. WWE Şampiyonluğu, New Day'e gelecek diye bir hype treni oluşturuyorlar ve bununla ilgili bir besteyi Woods rahatsız edici bir trompet melodisiyle seslendiriyor.

Eric_Anthony2.jpg
Colin_Delaney.jpg
Orlando_Colon2.jpg
Eddie_Colon.jpg


tag team match
enzo amore & big cass def. the shining stars

RAW'un çiçeği burnundaki takımları için oldukça kolay bir maç oluyor, 3 dakikada çekiyor fişi face ekip. Maçtan sonra Enzo Amore kendine has tarzıyla Big Cass'i yağlayıp ballamalı bir promo kesiyor. Haftaya devlerin karşılaşması olacağından bahsediyor, fakat Big Cass'te Strowman'a nazaran daha dev olan bir CUCUMBER olduğunu söylüyor Enzo. İşte bu yüzden haftaya Cass kazanacakmış ve Summerslam'e giden isim olarak Universal Championship ile yuvaya dönecekmiş. Enzo'nun promosunun ardından bu segment de sona eriyor.

Kameralarımız arka alanda. Roman Reigns ile röportaj veriliyor. Reigns bu gecenin ana olayında turnuva kapsamında Kofi Kingston ile karşı karşıya gelecek. Kendisine Battleground'daki kaybın hemen ardından bu maça çıkması, turnuvanın gidişatı ve kemer hakkında sorular yöneltiliyor. Roman Reigns dün geceki maçın öyle ya da böyle geçtiğini, artık önüne bakmasını gerektiğini dile getiriyor. Bu gece önüne bakabilmesi için ona bir telafi sınavı verilmiş ve o da bu sınavı geçebilmek için bir çaba sarf edecekmiş. Gözünü diktiği yer de belliymiş. Derken Seth Rollins'i görüyoruz alanda. Rollins'in gelmesiyle Renee Young o bölgeyi terk ediyor ve Rollins ile Roman baş başa kalıyor. Rollins gülümseyerek dün gece ne tatsızdı değil mi diyor, eğer tuş olmasaydın daha farklı şeyler olabilirdi diyor Roman'a gülerek. Roman, Rollins'i ayar olmuş bir şekilde süzüyor ve beni sinir etmek için buraya geldiğin belli, yolumdan çekil de gideyim diyor Rollins'i umursamamaya çalışan tavırlarla. Roman giderken Rollins onu kolundan çekiyor ve tansiyon bir an için yükseliyor. Rollins, Roman'ın hedeflerine ulaşamayacağını çünkü tıpkı Extreme Rules'da olduğu gibi her seferinde önüne dikileceğini söylüyor. Bu akşam için başarılar diliyor Roman'a son olarak ve omzuna iki kere dokunup gidiyor. Roman bu harekete hayli tilt olup yumruğunu sıkıyor ama bu geceki maçını tehlikeye sokmamak için bir hamle yapmıyor sinirini kontrol edip.

Sami_Zayn2.jpg
Ettore_Ewen3.jpg


universal championship tournament first tour match
sami zayn def. big e

Dostane havada geçen keyifli bir maç oluyor. Sami Zayn maçın son bölümünde iyi momentum topluyor ve Helluva Kick ile maçı çözmeyi biliyor. Maçtan sonra Big E ile el sıkışıp sarılıyorlar.

Arka alanda Sasha Banks'i görüyoruz. Locker roomuna doğru yürürken Dana Brooke salça oluyor ona. Madem yeni yükselen yüzlerdensin görelim bakalım seni ringde tarzı saçma sapan bir çıkış yapıyor. Reklamlardan sonrasına bu maç ayarlanmış oluyor.

Mercedes_KV.jpg
Ashley_Sebera.jpg


singles match
sasha banks def. dana brooke

Sasha Banks pek zorlanmadan galibiyete ulaşıyor. Fakat galibiyetini kutlayamadan ringi basan isim Charlotte Flair! Sasha'yı ani bir Big Boot ile gafil avlıyor ve kemerini kaldırarak gövde gösterisini icra ediyor kraliçe.

Arka alandayız. Jericho & Owens arasında muhabbet dönüyor. Bu gece ikisi de turnuva maçlarına çıkacak ve turnuva kritiği yapıyorlar beraber. İkimiz de fişi çekip önümüze bakalım, bu kemeri kazanmak önemli diyorlar. Sonrasında Jericho o can alıcı soruyu soruyor. Turnuva ağacına göre ikisi de kazanırsa karşı karşıya geleceklerini söylüyor, bu yaşanırsa napacağız diye soruyor. Tabii bu sorudan sonra ikisi de kitleniyor ve pek bir şey söyleyemiyorlar. Sonrasında hemen halı altına süpürmeye çalışıyor Jericho amaaan boşver gibisinden ve makaraya döndürüyorlar muhabbeti. Ama Owens hala biraz düşünceli gibi duruyor.

Kameralarımız ringde. Bo Dallas'ın müziği duyuluyor ve BOLIEVE burada! Yine 32 dişiyle koştura koştura tur attıktan sonra ringe geliyor. Bütün pozitif havasıyla konuşmaya başlıyor. Şu an burada farklı bir hava varmış, değişim havası. Ve bu havayı solumaktan dolayı çok mutlu görünüyormuş. Baksanıza her şey, herkes cıvıl cıvıl ve mutluluk saçıyor. Böyle bir durumda insanın gülüşlerini gizlemesi mümkün değil diye bağırıyor ve ringde de bir posta tur atıyor gülümseyerek. Yaşama sevinci o kadar yükselmiş ki Bo Dallas'ın, kendisini şu an intihara meyilli hissediyormuş??? Bo Dallas bir an son cümleyi kurduğu için kendisi de şaşırıyor ama bozuntuya vermemeye çalışıyor. Hayattan keyif almak için tonla sebep varmış ve sırf bu yüzden bile bir gökdelenin en tepesine çıkıp kendisini aşağı atabilir ya da bir sandalye bir urgan ile kendisini asıp yaşamına son verebilirmiş??? Bo Dallas oldukça tutarsız cümleler kuruyor ve bu duruma kendisi de pek anlam verebilmiş değil. BOLIEVE! Diye haykırıp promosunu alelacele bitiriyor ve mikrofonu bırakıp ringden iniyor. Arka alana doğru yürürken de gülümsemeye çalışsa da tuhaflıktan dolayı rahatsız hissediyor gibi, bir yandan ellerine bakıyor sanki bir şey ifade edecekmiş gibi. Bu enteresan segment burada sona eriyor.

Chris_Jericho3.jpg
Joe_Hennig2.jpg


universal championship tournament first tour match
chris jericho (w/ kevin owens) def. curtis axel

Jericho çok zorlanmadan 4-5 dakikada bitiriyor maçı. Owens ringe geliyor ve seviniyorlar, Jericho oldukça mutlu gözükse de Owens'ın bir an için düşüncelere daldığı gözlemlenebiliyor.

Kameralarımız arka alanda yine. The Club ikilisini görüyoruz soyunma odasında. AJ Styles suyun diğer tarafında kaldı, biz de dımdızlak kaldık nasıl bir yol çizeceğiz diye sorguluyorlar. Böyle plansız karşı karşıya kalınan durumlar hep can sıkıyormuş. Anderson bir süre düşünüyor ve yüzünde bir gülümseme oluşuyor. Galiba benim bir fikrim var diyor Gallows'a ve zoom düşerken segment de bu şekilde sona eriyor.

Savelina_Fanene3.jpg
Victoria_Crawford2.jpg


singles match
nia jax def. alicia fox

Squash. 1 dakika bile sürmeden pestilini çıkarıyor Fox'un Nia Jax.

Braun Strowman ile alakalı bir vignette izliyoruz.

Joe_Anoai.jpg
Kofi_Kingston3.jpg


universal championship tournament first tour match
roman reigns def. kofi kingston

Kofi Kingston beklenenden de iyi bir maç çıkarınca main eventte makul düzeyde bir aksiyon izliyoruz. Maçın ortasında Seth Rollins'in müziği duyuluyor ve Rollins elinde bir sandalyeyle burada. Ringin kenarına açıyor sandalyeyi ve oturup maçı izlemeye koyuluyor. Roman, Seth'in bu hamlesinin etkisiyle maçtan ufak da olsa kopuyor. Maçın son bölümünde Kofi bunu da değerlendirerek muhteşem bir momentum yakalıyor. Trouble In Paradise için Roman'ın kalkmasını bekliyor ve Roman kalktığı gibi vuruyor ama Roman çekilip ani bir Spear ile avlıyor Kofi'yi! Sonrasında tuşa gidip maçı kazanıyor, Kofi'yi gafil avlayarak zorlandığı maçtan galip ayrılmayı başarıyor Reigns.

Maç biter bitmez Seth Rollins! Elinde sandalyeyle Roman'ı indiriyor ve bir de yerdeyken vuruyor ama Roman çekiliyor aniden ve kalkıp Seth'in eline tekmeyi koyuyor! Sandalye havaya uçuyor bunun etkisiyle. Seth nolduğunu anlayamadan Superman Punch! Seth kalktığı gibi bir de Spear vuruyor Roman ama Seth çekiliyor ve Roman köşeye çakılıyor! Seth hemen alıyor Roman'ı ve Pedigree! Seth geceyi ayakta kapatıyor ve pis bir kahkaha atıyor derken...

Rusev-Superkick-Ziggler.-Medidas..jpg


MACHKA KICK! RUSEV'DEN SÜRPRİZ! Gelecek haftaki rakibine inanılmaz bir misilleme veriyor Rusev! Lana ile birlikte kemeriyle pozunu verirken şov da bu görüntülerle sona eriyor.

Rusev.jpg
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,852
Mesajlar
12,840
Beğeni sayısı
3,298
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
SmackDown_Logo_2016.png



then,
now,
forever...

smackdown live
july 26th, tuesday

first niagara center // buffalo, new york

***

Şovun açılışında Shane McMahon ve GM Daniel Bryan bizimle! Seyirci onları gururlu ve mutlu bir biçimde karşılıyor. Shane McMahon sözü ilk alan isim olarak seyirciyle kucaklaşıyor ve onları selamlıyor. Ardından yeni devrin ilk SD Live'ında açılışı yapmış olarak sözü Daniel Bryan'a veriyor. Yeni dönem için çok heyecanlı olduğunu belirtiyor Bryan. Özellikle SD Live için bu yeni devir baştan aşağı değişim ve revizyon olarak geri dönecekmiş. Yepyeni iki kemerleri ve bunların yeni şampiyonları olacakmış. Bu akşam gerçekleşecek maçlardan galip ayrılan 2 kadın haftaya SD Live'da karşılaşacak ve kazanan SD Live'ın ilk Kadınlar Şampiyonu olma başarına imza atacakmış. Ayrıca 2 hafta sonra da bir kemer maçı izleyecekmişiz. SD Live'da yer alan tüm tag teamler, 2 hafta sonra gauntlet maçına çıkacakmış ve kazanan ekip SD Live'ın ilk Tag Team Şampiyonları olacakmış! Seyirci bu duyurudan oldukça memnun kalmış görünüyor. Bryan sonrasında sözü WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğuna getiriyor. Şirketteki en önemli şampiyonluğu bu hudutlarda yer almasını sağlayan Dean Ambrose'u ringe takdim ediyor Bryan.

002_RAW_06202016jg_0458--d74082de06c76873702467cdb1c2b086.jpg

Ambrose alkışlar ve coşku eşliğinde ringe geliyor. SD'nin yöneticileriyle el sıkıştıktan sonra sözü alıyor ve önce seyirciyi selamlayıp sonrasında sözüne başlıyor. Bu mertebe için yıllardır savaştığını söylüyor ve bugünkü durumunun savaşı kazandığının göstergesi olarak niteliyor. Ama burada savaşlar hiçbir zaman bitmezmiş, hatta şu an asıl savaş kendisi için yeni başlamış. Karşısına çıkacak herkesin kafasını ezmek için sabırsızlandığını söylüyor. Bu sırada Ambrose'un lafını kesen isim Dolph Ziggler oluyor! Ziggler, Ambrose'u tiye alıcı bir biçimde tebrik ediyor ve kemerin burada kalmasından mutluluk duyduğunu söylüyor. Fakat Ambrose'un buradaki hype'ı saman alevi gibi olacakmış, SD Live'ın akıbeti için iyi bir şampiyon değilmiş Ambrose. Fakat Ziggler bu duruma müdahale etmek için buradaymış. WWEC'in emin ellere geçmesi en kısa sürede elzemmiş. Ambrose sadece gülüyor Ziggler'ın dediklerine. O esnada bir isim daha burada, Baron Corbin! Ziggler'ın söyledikleri bir noktada doğruymuş, fakat bu duruma müdahale edebilecek adam asla Ziggler değilmiş. Hem SD Live'ın hem WWE'nin yeni kan olarak ihtiyaç duyduğu isim Baron Corbin'miş. Artık Ziggler gibilere burada yer yokmuş. Corbin ve Ziggler yüz yüze gelirken bir isim daha burada. Alberto Del Rio! Şu an bu ringde kendisinden daha başarılı ve kariyerli kimse yokmuş. İki ana kemer, Royal Rumble, MITB ve diğer fazlaca kemer başarısı... SD Live'ın ihtiyacı olan yüz de kendisinden başkası olamazmış. Alt tabakanın dibini kazıyamadığı bu üç ismin hayalini kurduğu mertebenin yakınından dahi geçmemesi gerekiyormuş! Del Rio'nun bu sözleri iyice geriyor ortamı. Dört isim birbirine yakınlaşmışken Daniel Bryan devreye giriyor. Madem bu gece çok isimli maçların gecesi, bir yenisini de main evente ekleyelim diyor. Ringdeki diğer üç isim, Ambrose'un Summerslam rakibi olmak için karşılaşacakmış; ayrıca dördüncü bir isim daha varmış. O da istediği zaman kendini belli edecektir diyor Bryan ve Shane ile beraber ringi terk ediyorlar.

SD_776_Photo_144.jpg

O SIRADA RKO OUTTA NOWHERE! DEAN AMBROSE'A! ŞAMPİYONA! Randy Orton yine bildiğimiz yılan sinsiliğinde alana geliyor! Gecenin ana olayındaki dördüncü isim Randy Orton! Seyirciler resmen coşuyor ve bu gecenin ana olayındaki isimler birbiriyle bakışıyor. Corbin, Ziggler ve ADR bu güçlü hamleden ötürü oldukça gergin görünüyor.

Arka alanda American Alpha ekibiyle röportaj veriliyor ve 2 hafta sonraki gauntlet maçı soruluyor. İkili heyecanlı olduklarını, NXT'deki başarılı gidişatlarını burada da devam ettirip gün geçtikçe yükselerek ilerlemek istediklerini söylüyorlar. Grekoromen stili güreşi burada yeniden canlandırıp bunun temsilcisi olmak istediklerini dile getiriyorlar.

Alexis_Kaufman2.jpg
Leah_Van_Dale.jpg
Nattie_Neidhart03.jpg


smackdown women's championship #1 contender match
alexa bliss def. carmella, natalya

SD Live'ın yeni yüzlerinden Alexa Bliss güzel bir performans çıkarıyor. Maçın sonunda Natalya'ya vurduğu Twisted Bliss'in ardından başarılı bir tuş denemesi geliyor kendisinden ve gelecek haftaki kemer maçına adını yazdırmayı biliyor Bliss.

Arka alanda Alberto Del Rio ile bir röportaj veriliyor. Del Rio bir süredir devam eden düşüşünü bu gece alacağı bir galibiyetle sona erdireceğini söylüyor. Summerslam'e gidecek olan ve Ambrose'tan kemeri alacak isim kendisi olacakmış. SD Live'ın ihtişam ve prestij kazanması için Alberto Del Rio gibi bir draw gücüne ihtiyacı varmış ve Del Rio da SD Live'a bu iyiliği yapacakmış.

Uhaa_Nation2.jpg
Brett_Major.jpg


singles match
apollo crews def. zack ryder

Bok gibi bir roster var şov doldurmaya çalışıyorum İMDAT...

Arka alanda WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Dean Ambrose'u görüyoruz. Bugün yediği RKO'dan sonra boynuna doğru bir buz takviyesi yapıyor ve hafif de sinirli gibi görünüyor. Onun yanına Renee Young geliyor röportaj için. Ambrose bildiğimiz lunatic fringe vari tavırlarını sergiliyor ve bu gece maçı en yakından takip edeceğini, favorisinin Randy Orton olduğunu çünkü an itibariyle onunla görülecek bir hesabı olduğunu. Bu yüzden onun bir an önce karşısına çıkması gerektiğini söylüyor. Ardından elindeki buzu yere fırlatıp terk ediyor orayı. Renee ise şaşırmış bir şekilde izliyor, ardından biri ringe postalayan anonsu yapıyor.

Rebecca_Knox.jpg
Eva_Marie2.jpg
Trinity_Fatu2.jpg


smackdown women's championship #1 contender match
becky lynch def. eva marie, naomi

Bir diğer yeni kandan da güzel bir galibiyet geliyor. Keyifli geçen maçın sonunda Becky, Eva Marie'yi Dis-Arm-Her ile pes ettirerek galibiyete ulaşıyor. Maçtan sonra Alexa Bliss ringe geliyor ve ikili yüz yüze geliyor. Hatta Becky az önceki maçın galibiyetinin getirdiği anlık coşkuyla Bliss ile kapışmak için gard bile alıyor ama Bliss oralı olmadan ringi terk ediyor. Seyircinin tepkisini çekiyor tabii ama Becky çok da bozuntuya vermeden galibiyetini kutlamayı sürdürüyor.

The Usos ekibinin arka alan promosunu izliyoruz. Uce'lar bir yandan birbirlerini gazlayıp bir yandan da rakiplerine sesleniyorlar. Tag team divizyonunda WWE'nin yüzleri olarak kendilerinden başka hiçbirisinin bu maçta şansı yokmuş ve tarihlerine yeni bir başarı daha ekleyeceklermiş. Bu promonun ardından ana olay için ringe dönüyoruz.

Nick_Nemeth.jpg
Tom_Pestock2.jpg
Alberto_El_Patron.jpg
Randy_Orton2.jpg


wwe world heavyweight championship #1 contender match
dolph ziggler vs. baron corbin vs. alberto del rio vs. randy orton (ended no contest)

Gecenin ana olayında dehşet bir maç izletiyor bu dört isim bize. Dean Ambrose kenara açtığı sandalyede oturarak maçı buradan takip ediyor ve Randy ile temassız da olsa ufak ufak gerginlikler yaşıyorlar. Maç dört isme de gidip geliyor süreç boyunca. Son bölümde Randy Orton'dan önce ADR, sonra Corbin'e peş peşe RKO'lar geliyor! En sonuncusu için Ziggler'ı beklerken ringin dışında garip bir hareketlilik var!

cqbngt4ukaavgtd.0.0.jpg

WHAT THE F******! BROCK LESNAR! RAW GÜREŞÇİSİ BROCK LESNAR BURADA! Seyircilerin arasından ringe dalıyor Lesnar ve kenarda maçı izleyen Ambrose daha nolduğunu anlayamadan bir tekme ile onu yere seriveriyor! Orton hızlıca ringden iniyor ve bu sırada Lesnar yerdeki sandalyeyi alıp Orton'ın kafasına vuruyor sandalyeyle! Şimdi ringe giriyor Lesnar ve ringdeki diğer isimleri hedef alıyor. Bu sırada bir sürü güvenlik görevlisi ringe koşar adımlarla geliyor. Ama Lesnar bana mısın demeden geleni indiriyor! Bu adam çıldırmış! Bu arada Paul Heyman da olan biteni bariyerlerin arka tarafından izliyor ve kendisini almaya giden güvenliklere şova en önden aldığı bileti gösterip kahkaha atıyor. ADR ile Ziggler'ı aynı anda kavrayıp German Suplex'i yerleştiriyor! Şimdi de Corbin'i kaldırıyor ve F5! Güvenlik görevlisi akını bitmiyor ama Lesnar'ın gücü ve enerjisi de bitmiyor! Shane McMahon ve Daniel Bryan da girişte ve olan biteni endişeyle izliyorlar! Lesnar ringden iniyor şimdi ve yerdeki Ambrose'u omuzluyor. Üzerine gelen güvenlikleri Ambrose aracılığıyla düşürüyor ve spiker masasına F5! Ambrose yerle yeksan oluyor! Oldukça sakin ve dümdüz ilerleyen Smackdown Live, gündeme ateş gibi düşecek olaylarla son buluyor! Lesnar bariyerlerden arka tarafa geçiyor ve kollarını kaldırıp bağırıyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor.

0e08ca6d8cba1b4abf275bc847a9e4bf.jpg
040_RAW_06212021PM_17038__21563f3101261e3fced3497a4d3d6a09.0.jpg

brock-lesnar-raw-little-rock.jpg
 
Son düzenleme:

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
308
Mesajlar
3,067
Beğeni sayısı
583
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Braun Strowman
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
RAW: Geçtik şovun başına, yorum için buradayık. Eşleşmeler çok güzele benziyor, ilk turdan heyecan bastı bile, hatta ilk maçtan direkt heyecna bastı. Turnuva demek en iyi eşleşmeyle başlıyor, Finn Balor kazanır gibi. İlk maç başlamadan hiç senin bookingi görmeden turnuva tahmini de yapalım. Strowman/Sheamus/Balor/Zayn/Owens/Jericho/Seth/Roman --- Strowman/Balor/Jericho/Seth --- Balor/Seth --- Balor ||| Favorimiz maç sonunda güzel bir sekansla üst tura çıkmış, güzel. Maçtaki adamların fotoğrafları fena patlattı, Enzo Amore kendine has tarzını gösterse de Strowman rakibine şans tanımaz. Rollins ve Roman'ın çeyrek finalde karşılaşacak olmaları garip olacak. Beklediğimiz bir sonuç. Hoş geldin tarihin en uzun kadınlar feudu, bakalım burada nasıl işlenecek. Umarım Owens yükselecek diye Jericho'yu yeme operasyonu çekilmezzzzzzz. Anlam veremedim ama nereye gideceği belli. SummerSlam için Jericho vs. Owens kesinleşmiş. Ana olayda da Rusev sürpriz oldu, haftaya ana olayda güzel bir maç izleyeceğiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: