NOW RPG: "Like Mussolini and Kennedy..."


jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
3,137
Beğeni sayısı
916
PG Nakit
80
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
"And during the few moments that we have left, we wanna talk, right down to Earth , in a language that everybody here, can easily understand.”


cm-punk-aew-1-1.jpg


CULT OF PERSONALITY! Seyirciler müzik duyulur duyulmaz ayağa kalkıyorlar. Sonunda beklenen adam girişte gözüküyor!

cm-punk-sante-mentale-wwe.jpg


CM Punk girişte. Keyfi fazlasıyla yerinde duruyor. Rampada öylece duruyor ve arenayı uzunca bir süre süzüyor. Sonrasında eğiliyor ve "It's clobberin' time" diye bağırıyor! Şimdi rampadan ilerlemeye başlıyor ve büyük bir coşkuyla ringin yolunu tutuyor. Teker teker seyircilerle selamlaşıyor. Bu sırada yıllar önce gördüğü o pankart tekrar karşısına çıkıyor.

"IF PUNK LOSES WE RIOT"

Punk gülerek pankarta bakıyor ve en sonunda pankartın yanına geçerek kameraların onu çekmesini söylüyor. Sonrasında ilerlemeye devam ediyor ve en nihayetinde ringe giriyor. Adına atılan chant'leri dinliyor, gülümsüyor. Görevliden mikrofon istiyor ve mikrofon gelince direkt söze giriyor...

aew-cm-punk-daniel-bryan-tease.jpeg


CM Punk: Hanımlar ve beyler, güreşin kelime anlamının her seferinde muadillerinden bin kat yüksek sesle yankılandığı o yere hoş geldiniz... NOW'a hoş geldiniz.

Punk'a dehşet bir destek geliyor seyircilerden. Punk gülüyor.

CM Punk: Bu lafların halen birilerine dokunuyor olması ne kadar komik oluyor değil mi? Ne kadar yeni bir döneme girdiklerini iddia etseler de üzerlerindeki bu leke asla çıkmayacak. Çünkü bu şey... Bu bahsettikleri şey... Birinin diğerine pasladığı bu suç, tek bir kişinin üstüne atarak kurtulanabilecek türden bir günah değil. Güvenin bana, bunu en iyi ben bilirim. Kariyerim iki yüzlü patronların oyununu bozmakla geçti. Sadece bir yerde işi yarım bıraktım.. Sadece bir firem var. (Gülüyor) Ne kadar sessizlerin sesi olsanız da bazen çığın altında kalabiliyorsunuz. Orada ateşi yakan adam ben olamadım. Ama en azından kendi ateşimi söndürmedim. Burada... O ateş tam olarak bu gördüğünüz ringde yandı. 6 Şubat 2024. Kabul edin ya da etmeyin, o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Bazıları buna devrim der, bazıları ise darbe... Ben buna kısaca "tepki" diyorum. Eğer ben ve benim gibiler profesyonel güreş sahnesinden sırf birilerinin işini kolaylaştırmak adına aylarca süründürülmeselerdi, eğer bu korkunç "etki" olmasaydı her şey farklı olabilirdi. Onların "etkileri" önünü alamadıkları bir "tepki" doğurttu. O günleri aklımdan silmek imkansız. Kafamda o kadar çok karanlık bulut vardı ki Tanrı şahidim... Bazı günlerde güneşin ışığı bile zor gözüküyordu. Ama en karanlık günlerimde bile (Bu lafı söyler söylemez seyirciler bağırıyor) profesyonel güreşe tekrar dönebilmenin ihtimali bana bir amaç, bir umut verdi. Bu ringin ortasında, hepinizin önünde tekrar olabilme ihtimali için tüm gemileri yaktım. Ve sonuç olarak karşınızdayım. 45 yaşında, kariyerimde hiç olmadığım kadar iyi bir şekilde...

Punk duraksıyor.

CM Punk: Bu işe olan aşkımın abartılı olduğunu biliyorum. Zamanında bu sektörden kaçıp gitmiş, insanları dinlememiş bir adam olarak bunu normal karşılıyorum. Aslında... Tüm hislerimi hiç olmadığı kadar samimi yapan şey de tam olarak bu. Bu yaptığımız şey... (Ring zeminini gösteriyor) Hayatın kendisinden başka bir şey değil. Bazen bizi tüketirken bazen bizi dünyanın en huzurlu insanı yapıyor. Sevgi ve nefret! İşte benim için her şey bundan ibaret. New Order Wrestling'i güreşin kalbi olarak görme nedenimi artık çok daha iyi anlıyorsunuz. Çünkü burada dümen kimde olursa olsun, size garanti edeceğim tek bir şey var... Burada hiçbir zaman bir güreş şovu, gömülüp dirilme senaryolarıyla dolu bir B-film gibi sonlanmayacak.

CM Punk öyle böyle çakmıyor PGW'ye. Seyircilerden Punk'a alkış geliyor.

CM-Punk-AEW-Dynamite-d72a.png


CM Punk: Bu durumdan memnun olmayanların başına neler gördüğünü gördük değil mi? Burayı diğer mahalleyle karıştıranları... Hepinizin aklına ilk olarak onun geldiğini biliyorum. Bill Goldberg! (İnanılmaz bir yuhalama geliyor) Yaşlı Bill de konfor alanından isteyerek değil, mecbur bırakılarak çıkanlardandı. Buraya geldiğinde işleri eski mahallesinde olduğu gibi yönetebileceğini sandı. Aslında ilk zamanlarda düşüncelerinin aksini kanıtlayacak bir durumla karşılaşmadı. Kötü bir güreşçi olduğu gerçeğiyle yüzleşmedi. Tam tersine Bill, bu palavraya iyice inandı. Bana attığı o tekme, aslında onun sonunu getiren şeydi. Bill Goldberg'ı hayal dünyasından uyandıran tekmeden bahsediyorum millet. Eğer o tekme olmasaydı Bill sadece TAKEOVER: New York City'de yenip geçeceğim bir adam olacaktı. Şimdi ise tarihe çok farklı bir şekilde geçti... Güreş kariyerini bitirdiğim adam olarak! Cody Rhodes, (Uğultu geliyor) bunu yapmış olmayı çok isterdi. Will Ospreay, (Daha büyük bir uğultu geliyor) bunu yapmış olmayı her şeyden fazla isterdi. Fakat işin özünde tek bir kişi... Sadece tek bir kişi bu ihtiyarın güreş arenasından sedyeyle çıkartılıp huzurevinde tatlı bir uykuya yatmasına neden oldu.

Üst üste "CM Punk" chantleri atılıyor. Punk gülüyor.

CM Punk: Tüm bunlar yüzünden Night of Champions'da karşılaşacağım rakiplerim kadar kendimi kanıtlamak zorundaymışım gibi hissetmiyorum. Kariyerimde hiç bu kadar rahat olduğumu hatırlamıyorum. Çünkü biliyorum... Cumartesi günü olacakları biliyorum. Rakiplerimin kim olduklarını biliyorum. Onların zayıf ve güçlü yönlerini kendilerinden çok daha iyi biliyorum. Chavo Guerrero, Chris Jericho... İkisi de kendi çaplarında tereddüt içindeler. Chavo, geçen seneki şaşalı günlerinden bile daha iyi bir konumda olduğunu düşünüyor. Jericho ise artık geçmişindeki başarısız süreçten tamamıyla uzaklaştığını, bir daha asla oraya dönemeyeceğini düşünüyor. Giriş müziğimin bunda ne kadar etkisi var bilmiyorum millet ama bu iki adam bana sadece Mussolini ve Kennedy'i hatırlatıyor.

cm-punk-annonce-daniel-bryan-aew-1.jpg


CM Punk: Mussolini ve Chavo... İkisi de kendilerine olan inançları gereğinden katbekat fazla olan kişiler. Mussolini, İtalya'ya tam anlamıyla sahip olmak için her şeyi gözden çıkartmış bir diktatördü. Chavo ise nereye giderse gitsin kendi çıkarları uğruna tüm pislikleri yapacak, hayatında ilk defa gündeme gelmek için amcası dediği adamın mezarına işeyecek kadar delirmiş bir narsist. Birisi suçu hiçbir zaman kendisinde bulma cesaretini gösteremeyip sırtını dayadığı Almanları suçlarken, diğeri başarısızlıklarını kendisini zirveye çıkaran iki tane çocuğa yıkacak kadar delüzyonel. En büyük ortak noktaları ise kibirleri yüzünden son nefeslerini vermiş olacakları gerçeği... (Gülüyor) Emin ol Chavo, Cumartesi gününden sonra bir daha güreş ringlerine adım atacak yüzü kendinde bulamayacaksın. Kader ortağın Bill Goldberg'ın aksine, senin güreş kariyerini seni sakatlayarak bitirmeyeceğim. Seni rezil ederek bitireceğim ve güreş tarihinin çöplüğüne yollayacağım.

Feci destek geliyor bu sözlere.

CM Punk: Ve sen Jericho, kendin bile bu hikayenin Kennedy'si olduğunu görebilirsin. Büyük sözler, büyük hayaller... Ama en acı gerçek de şu ki, sizin gibi hayal dünyasında yaşayanlar bile en nihayetinde gerçeklerle yüzleşmekten kaçamazlar. Kennedy yok saydığı bu gerçekle lanet olası bir Carcano sayesinde tanıştı. Senin gerçekliğin ise... Bölüm sonunda benimle yüzleşmek zorunda kalacak olman! Seni sevmediğimi söylersem yalan söylemiş olmam ama sana saygı duymadığımı söylersem... Bu en büyük yalan olur. Çünkü sana saygı duyuyorum Chris. Buradaki çakma güreşçilere kıyasla çok büyük saygı duyuyorum. Fakat bu senin yanlış hayallerin arasında yüzdüğünü ve hayatının en büyük mağlubiyetlerinden birisi ile karşı karşıya olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Eğer karşında ben varsam Chris, tıpkı geçmişte olduğu gibi her zaman bir sıfır geridesin. Çünkü ben ne Mussolini, ne de Kennedy'im.

Punk iyice kameraya yaklaşıyor!

PE2WEQC4SRFSDPG6ITZKC4LC3U.jpg


CM Punk: Kim olduğumu biliyorsun Ohio! Ama TAKEOVER: Night of Champions'dan sonra sanırım kendimi tekrar tanıtmam gerekecek. Benim adım CM Punk. Sesizlerin sesi, profesyonel güreşin kurtarıcısı... Ama Cumartesi gününden sonra siz bana kısacası "Dünya Şampiyonu" diyebilirsiniz.

Punk'dan mic drop geliyor! İnanılmaz bir seyirci desteği eşliğinde köşelere çıkıyor ve gövde gösterisi yapıyor. "CM Punk" tezahüratları eşliğinde kameralar kapanıyor.

228e4997ba8e242287b184da25ceb951.jpg

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: