CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı'nın Yaptığı Paylaşım

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Dayı hepiniz öylesiniz ya. Atatürk'e Dersim Soykırımcısı iması yapmış adamsın sen bu forumda. Yeme bizi.
Yanlışına yanlış deriz diye ben söyledim zaten, tövbe haşa bu adam Allah mi ki yanlışı olmayacak. Ayrıca soykırımcı demedim soykırım farklı öldürmek farklı.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Şu anki yönetime karşı Atatürkçü eylemler yapıyorlar, Dersim tayfa denen tayfayı incelendiğinde hepsinin evinde Atatürk portresi çıkar insan sevmediği şeyin portresini niye evine assın?
Dersim ayaklanmasını bastıran Atatürk hükümeti. Ben atalarımın isyanını bastıran adamın portresini evime asmam şahsen. Senin anlatına göre dersimliler değişik adamlarmış (normalde de öylelerdi zaten)

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
426
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
2-3 yıldır sosyal medyada devam eden kim 2012’de ne tweet attı, kim 2015’te ne dedi, 2017’de kim hangi partideydi vs. şekli background araştırmasından sıkılan bir ben değilimdir umarım.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Dersim ayaklanmasını bastıran Atatürk hükümeti. Ben atalarımın isyanını bastıran adamın portresini evime asmam şahsen. Senin anlatına göre dersimliler değişik adamlarmış (normalde de öylelerdi zaten)
Atatürk'ü sevmelerini açıkçası bende anlayamıyorum ciddi anlamda ama şu anki yönetimle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Şu anki yönetime karşı Atatürkçü eylemler yapıyorlar, Dersim tayfa denen tayfayı incelendiğinde hepsinin evinde Atatürk portresi çıkar insan sevmediği şeyin portresini niye evine assın?
Nickini Stockholm Sendromu yap, parasını ben vereceğim.

İyi forumlar.

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
Yanlışına yanlış deriz diye ben söyledim zaten, tövbe haşa bu adam Allah mi ki yanlışı olmayacak. Ayrıca soykırımcı demedim soykırım farklı öldürmek farklı.
Yanlışına yanlış deriz demek Atatürk'ü sevmediğinizi söylememek için uydurduğunuz bir kılıf samimiyetsiz yalancılar sizi

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi