PPV WrestleMania XL 1. Gün Spoiler | Sami Zayn vs. Gunther

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Gunther maçın sonunda üst üste sami'nin karısına bakarak splash vuruyor en son Sami Zayn çıldırıyor ulti açıyor Çıkıyor Turnbuckle'a Gunther'ı tutuyor BRAİNBUSTER YAPIYOR OFFFFF SAMİ ZAYN AĞABEYİM SEN MİSİN KARIMLA UĞRAŞAN DİYOR HELLUVA KİCK'İ DE ÇAKIYOR VE TUŞA GİDİYOR. MAÇI, KEMERİ, YENGENİN KALBİNİ KAZANIYOR AĞABEYİM BENİM.

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,786
Beğeni sayısı
419
PG Nakit
275
Maç öncesi Sami'nin entrance yapmadan önce ailesi, Gable, Owens falanla tokalaşması acayip gaz verdi ya, muazzam düşünmüş WWE.

Maç İNANILMAZ iyiydi, Gunther'in ring içi o kadar keyif veriyor ki, Sami de zaten teknik güreşçidir, felaket yerlere gitti maç. Gunther alır diye düşünüyordum ben ama böylesi çok çok hayırlı oldu, Gunther'in önünde artık tek bir şey var, ve bana göre aşırı yakın oraya. RAW'ın en tepesi.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
666 days TOVBE ASTAGFIRULLAH... Her şey için teşekkürler Gunther baba, modern tarihin en büyük kemer saltanatlarından birini izlettin ve bunu da 4 sene süren, çağ açıp çağ kapatan ve içinde uzantılı hikayeler ihtiva eden bir Roman Reigns saltanatının varlığı esnasında yaptın. Tüm bunlara rağmen ise saltanatının araya kaynayıp da konuşulmaması gibi bir durum da yaşatmadın. Gerçekten her babayiğidin harcı değil bu.

Maçın sonucuna gelecek olursam da ben Gunther'ın Avrupa turnelerine de kemerle gideceğini düşünüyordum ama saltanatın burada bitmesine kanaat getirilmiş, saygı duyarım. Bitiren isim de Sami Zayn gibi bir isim olduğu için memnunum, ben Chad Gable'ın bitirmesini isterdim aslında o ayrı konu ama Zayn ismine de hayır demeyiz. Gunther'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini gerçekten çok merak ediyorum, zira benim hiçbir fikrim yok.
 
Üst
Click here to login using your socials account