WWE Smackdown Tartışma Konusu | 05.04.2024

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Şovu KO Show ile açıyoruz.

Kevin Owens bu geceki konuğunun güreş endüstrisinin mutlak bir efsanesi olduğunu ve ringi her paylaştıklarında bunun kendisi için çok şey ifade ettiğini söylüyor. Ardından Randy Orton'ı takdim eder ve o da ringe doğru ilerler.

Owens, Orton'la birlikte Pazar günü birbirlerine ve Logan Paul'e karşı yapacakları Üçlü Tehdit Birleşik Devletler Şampiyonluğu maçı öncesinde ringde oturduklarını ve Paul'e karşı ortak bir nefret beslediklerini söylüyor. Orton'a Paul'ü birden ona kadar bir ölçekte ne kadar itici ve sevimsiz bulduğunu soruyor ve Orton onun on bir olduğunu söylüyor

.

Daha sonra Lincoln Financial Field'daki WrestleMania setinde Paul'u görmeye gidiyoruz. Orton ve Owens'ın isimlerini sayıyor ve onlar kum havuzunda oynayan iki küçük çocuk gibi davranırken kendisinin imparatorluklar kurduğunu söylüyor. Orton ve Owens'ın "The Kevin Owens Show "da zamanlarını boşa harcayarak ne yaptıklarını sorguluyor ve Pazar günü unvanını koruduğunda kazanacağı zaferi düşündüğünü söylüyor.

Owens, Paul'ün sokağın karşısındaki biri için çok fazla saçmaladığını söyler ve Orton, Owens'a aynı şeyi düşünüp düşünmediklerini sorar. Owens öyle olduğunu söyler ve ikisi kalabalığın arasından arenayı terk ederken Grayson Waller ve Austin Theory ringin altından çıkar. Daha sonra Owens ve Orton'ın peşine düşerek onlara saldırma sırasını kaçırırlar.

Aradan sonra, Waller ve Theory onları kovalarken Owens ve Orton'ın arenadan çıktığını görüyoruz.

Andre The Giant Memorial Battle Royal
Kazanan: Bronson Reed




Paul "Güney Jersey halkına" iyi akşamlar diliyor ve hafta sonunu Philadelphia'da geçirmesi fikrini kim ortaya attıysa kovulduğunu söylüyor. Kalabalığa baktığında tek gördüğü şeyin aptallar olduğunu ve aptalların Kevin Owens ve Randy Orton gibi aptallar için tezahürat yapmasının mantıklı olduğunu söylüyor. Owens ve Orton'a biraz daha yüklendikten sonra Grayson Waller ve Austin Theory'nin caddenin karşısındaki Lincoln Financial Field'da Orton ve Owens'a saldırmak üzere olduğunu söylüyor. Saldırıyı çekmek için orada bir kameramanı olduğunu açıklıyor.

Waller ve Theory, Orton ve Owens'ı bulamaz ve Paul'e böyle söyler. Owens ve Orton daha sonra Wells Fargo Center'da ringin altından çıkar ve Paul onları fark edince arkaya kaçmaya çalışır. Owens bunu yapmasını engeller ve onu ringe geri döndürür. Orton ona bir RKO yapmadan önce Owens Paul'e bir Stunner indirir.

Elektra Lopez def. Zelina Vega

Belair, Damage CTRL ile olan uzun geçmişini herkesin bildiğini söylüyor. Onlara karşı defalarca tek başına savaştığını ve bunun çok yorucu olduğunu söylüyor. Naomi gelip ona yardım edene kadar pes etmek istediğini söylüyor. Naomi, Damage CTRL'in Belair'i sürüklediğini ve Belair de aynı şeyi Naomi'ye yaptıklarını söylüyor. Belair ve Naomi daha sonra WrestleMania'ya gitmeyi kutluyor.

Naomi birbirlerine ihtiyaçları olduğunu ama yine de sayıca az olduklarını söyledi. Belair, Damage CTRL'nin çok uzun süredir zirvede olduğunu ve bu nedenle çok ukala olduklarını söylüyor. Kendisine yardım etmeye çalışan herkesi saf dışı bıraktıklarını ve bekledikleri son şeyin yeni birinin ortaya çıkması olduğunu söylüyor. Şanslarına, bu kişinin istikrarlılara karşı oynadıkları Altı Kadınlı Tag Team maçındaki WrestleMania tag team partnerleri olduğunu söylüyor. Ardından Jade Cargill'i tanıttı.

Cargill'in müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Cargill, Belair ve Naomi'ye teşekkür ettikten sonra, WWE Evrenine ne hakkında olduğunu göstermesi için kendisine sahne verdiği için Damage CTRL'ye bağırıyor. Üçünün neden Damage CTRL olmadığını göstereceğini söylüyor ve ardından Asuka, Kairi Sane ve Dakota Kai'yi uyarıyor. Onlara şu anda fırtınanın gözünde olduklarını söylüyor.

New Catch Republic def. A-Town Down Under

Jey Uso def. Solo Sikoa - Via DQ
 
Üst
Click here to login using your socials account