NOW #4 "𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽"


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
rqbelhv.jpg


3 Nisan Çarşamba | 23.00
St. Louis, MO
Chaifetz Arena


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN 4 NEDEN!

1- NOW Heritage kemeri için mücadele edecek 4 adam açıklanıyor!

2- Strickland'in Open Challenge tam gaz devam...

3- Vincent, Trios maçından önce son sözünü söylüyor

4- Kazanan Night of Champions'daki NOW World Championship Maçına 3. Olarak Girer

Brock Lesnar vs. Chris Jericho


73cqm5v.png


Pyrolar patlıyor ve NOW #4 başlıyor!

Nigel McGuinness: Bayanlar ve baylar NOW'a hoş geldiniz!

Kevin Kelly: Bugün ç-

Fakat Kevin Kelly daha konuşamadan bir müzik ile şov başlıyor!


1614c2ef3a6a2058abf8c392aa592c62.png


Sean Strickland girişte gözüküyor ve bu sefer normalin aksine hiç tepki vermeden ringe doğru ilerliyor. Direkt kenardan bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.

Sean Strickland: Artık sıkılmaya başl-


1712174763395.png

Dig Deep! MJF, Strickland'ın sözünü kesen isim oluyor ve yüzünde küstahça bir ifadeyle ringe doğru geliyor. Onun da elinde mikrofon görüyoruz. MJF konuşmaya başlıyor;

MJF: Hey Sean. Doğrusunu söylemek gerekirse 1-2 haftadır seni izliyorum ve hareketlerin çok batmaya başladı. Buraya gelip tüm güreşçileri küçük görüyorsun ve dilinin hiç kemiği yok. İşte bu tam da benim gibi olmak istediğini gösteriyor. Birazcık pataklanmaya ihtiyacın var Sean. Aynı küçükken babanın sana yaptığı gibi...

Son cümlenin ardından arenada büyük bir "ooooo!" yankılanıyor fakat Sean pek oralı olmuyor. MJF kıyafetini çıkartıp hakeme hazır işareti verdikten sonra maç başlıyor.

MJF vs Sean Strickland

Sean'ı alıştığımızın dışında kafesteki gibi gard almış bir vaziyette görüyoruz. MJF birazcık üstüne gidiyor ve-

SEAN STIRCKLAND'DAN ÇENEYE İNANILMAZ BİR KROŞE! ZARF GİBİ KATLANDI MJF! Strickland tuşa gidiyor 1...2...

3!

Kazanan: Sean Strickland

r58cyb4.png


Strickland yerdeki MJF'e biraz dik dik baktıktan sonra kenardan tekrar mikrofon istiyor. Mikrofon geldikten sonra konuşmaya başlıyor;

Sean Strickland: Artık sinir katsayım bir hayli yükselmeye başladı çünkü bu haşereler ile uğraşmaktan sıkıldım. Bu yerde görmüş olduğunuz o*ospu çocuğu beni ailemden vurup sinirlendirmeye ve bunu kendine avantaj sağlamaya çalışıyor. Ben aile kavramını hayatımdan çıkaralı yıllar oldu seni s*kik. Ya sen? Sonunu hiç düşünmüyor musun? Bir gece ansızın evine girip ve seni yine böyle bayıltıp, muhabir kız arkadaşını öldüresiye becersem pişman olmayacak mısın? Sen sadece söyleyebilirsin fakat ben uygularım da. O yüzden yerini bil ve ben bu ringden çıkana kadar sakın kalkayım deme. Yoksa sana kendiminkinden daha beter bir travma yaşatırım.

lmegvks.png


Sean Strickland: Bakın arka alandaki tüm NOW yetkilileri size sesleniyorum. O s*ktiğimin Pay-Per-View'unu satmak istiyorsanız benim karşıma iyi bir rakip vermek zorundasınız. Ben buranın bir numaralı yıldızıyım. Haftalardır sizin güreşçi diye pazarladığınız bu kum torbalarını evire çevire pataklıyorum fakat omzumda ne bir kemer var ne de meydan okuyabilecek düzgün bir rakip. Simli röpteşambır giyen bir ibneyi dövüyorum ertesi hafta karşıma 70'lerde dedemin taktığı atkıyı takıp kendini tarz ve karizma zanneden bir g*t öğlanı geliyor. Eğer böyle devam edecekseniz de her hafta karşıma getirdiğiniz adamları öyle bir etkisiz hale getiririm ki güreştirecek adam bulamazsınız. Bilemiyorum sonrasında belki sıra size gelir. Şu liberalizm denilen y*rrak artığı düşünce burayı da ele geçirmiş olsa gerek ki herkese eşit davranılıp bunun iyi bir yönetim biçimi olduğu düşünülüyor. Ülkede iç savaşı beklediğim gibi burada da o savaşı ben yaratmadan önümüzdeki PPV'da karşıma denk birini istiyorum. Bu size yaptığım son çağrı.

Sean mikrofonu veriyor ve koluyla saat işareti yapıyor ve kameralarımız da bu görüntüyle kapanıyor.

3tcscrn.jpg


Kameralarımız arka alanda bir odada açılıyor ve karşımızda NOW'ın 1/2'sini oluşturan adam Shane McMahon'ı görüyoruz. Shane sakin bir ifadeyle konuşmasına başlıyor.

Shane McMahon: İyi seyirler dilerim NOW evreni! Güzel bir açılış yaptık değil mi? Sean Strickland! Bir konuda gerçekten haklı. O en büyük yıldızlarımızdan birisi ve az sonra vereceğim haberle onu mutlu edeceğime eminim. Sean, meydan okumalarına cevap veren birisi çıktı. O kişi az önce benimle iletişime geçti ve pazar gününü sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Sean, iyi hazırlan adamım! Çünkü sıradaki durağın Night of Champions!

Shane devam ediyor.

Shane McMahon: Fakat Night of Champions şovu için tüm açıklamalarım bununla bitmiyor. Bildiğiniz gibi Trios ünvanı ve bu gecenin sonundan galip ayrılıp maça üçüncü olarak dahil olacak isimle NOW WHC maçımız belli. Fakat ya Heritage ünvanı? Biraz rekabeti ve zorluğu arttırmalıyız değil mi? Night of Champions şovunda Heritage ünvanı dört güreşçinin olduğu bir maçta ilk sahibini bulacak. Ve bu isimler...

Shane bir süre bekliyor.

Shane McMahon: Oldukça iyi bir giriş yapmış ve beklentimin büyük olduğu Tyler Breeze! Geçen hafta kaybetse bile etkileyici bir performans göstermiş ve potanisyelini her zaman bildiğimiz Bobby Roode! NOW'ın en iyi başlayan isimlerinden ve bulunduğu her yerde tehlikesini hissettiren Malakai Black! Ve dördüncü isim... İşte bu konuda tam olarak emin değilim. Kafamda iki isim var.

myy4v7e.png


Shane McMahon: Charles Mason ve Will Hobbs. Bu iki isim haftalardır birbirinin kuyusunu kazıyor fakat ikisi de kendilerini gösterecek kadar yeterli bir şans bulamadı. O zaman neden bu ikiliyi biraz sonra birebir gerçekleşecek bir maçta izlemiyoruz? Kazanan Heritage ünvanı maçına dördüncü olarak girer. O zaman şova devam edelim! İyi seyirler.

Shane sırıtırken kameralar kapanıyor.

3tcscrn.jpg


Ringe döndüğümüzde Charles Mason ve Will Hobbs'un girişlerini yapmış olduğunu görüyoruz. İkili ayrı köşelerde birbirlerine bakıyorlar. Mason'ın yüzünde dünya üzerinde sadece kendisinin bildiği bir espriye gülermişcesine hafifçe sırıtması göze çarpıyor.

agexzhu.png
mpjvv71.png


Nigel McGuinness: Bu iki adam bu şirket için büyük bir gelecek vaat ediyor.

Kevin Kelly: Hobbs kendisini kanıtlamış bir adam. Fakat şu züppe herif bana hiç güven vermiyor ve dış görünüşü bile beni rahatsız ediyor.

Hobbs sinirli bir ifadeyle yaklaşıyor fakat hakem araya giriyor.

Will Hobbs vs. Charles Mason | Kazanan NOW Heritage Championship Maçına Katılır

Zil çalıyor ve Mason sırıtarak bir süre rakibi etrafında dönüyor. Eliyle gel işareti yapıyor. Hobbs adım atıyor ve lock up ile başlıyor ikili. Hobbs üstünlüğü sağlıyor fakat Mason karşılık veriyor. Hobbs onu iplere gönderiyor. Şimdi üstüne gelen Mason'ı shoulder tackle ile yıkmaya çalışıyor fakat Mason eğiliyor ve arkasını dönen Hobbs'a headbutt! Hobbs yere yığılıyor. Şimdi Mason onun üstüne çıkıyor ve rakibini yumruklamaya başlıyor. Fakat Hobbs eliyle blok yapıyor ve Mason durunca onu itiyor. Mason hemen kalkıyor ve kalkmaya çalışan Hobbs'a doğru koşuyor fakat lariat! Mason yerde! Hobbs şimdi onu kaldırıyor ve Town Bidness pozisyonuna almaya çalışıyor. Fakat Mason arkadan sıyrılıyor ve big boot! Hobbs yıkılmıyor. Mason şaşırıyor ve bir big boot ile daha geliyor fakat SPEAR! Hobbs tuşa gidiyor 1.........2........

7nrua4p.png


Mason atıyor! Hobbs sinirle rakibini kaldırıyor ve yeniden Town Bidness pozisyonuna alıyor. Fakat Mason yine kurtuluyor ve roll up'a alıyor! Ayaklarını da ipe dayayarak destek alıyor! Hakem görmedi ve sayıyor! 1........2........

Fakat Hobbs hileye rağmen atıyor! Mason sinirle ayağa kalkıyor ve kalkmaya çalışan Hobbs'u arkadan bir yumruk ile indiriyor. Ardından yerdeki rakibini tekmelemeye başlıyor. Şimdi geriliyor ve köşesine çekilen Hobbs'a doğru running knee ile uçuyor fakat Hobbs çekiliyor! Mason bacağını vuruyor çok kötü. Topallayarak arkasını dönüyor ve SPINEBUSTER! YANİ THE LAST WILL AND TESTAMENT!

Hayır Mason havadayken bir anda Hobbs hareketi bırakmak zorunda kalıyor ve yere yığılıyor! Mason sırıtıyor ve ardından kükrüyor resmen! O sırada kenara muşta fırlıyor fakat hakem görmüyor. Şimdi Hobbs'u tutuyor ve REST IN POVERTY! Çok sertti! Mason tuşa gidiyor! 1.........2.........

3!

Kazanan: Charles Mason

40733j9.png


Charles Mason kazanıyor ve Night of Champions şovunda Heritage ünvanı için maça katılacak dördüncü isim oluyor! Her şey çok ani oldu resmen. Mason nefes nefese ayağa kalkıyor ve sırıtarak kendine gelmeye çalışıyor. İplere yaslanıyor ve önce yerdeki Hobbs ve kenardaki muştaya baktıktan sonra beline doğru kemer işareti yapıyor. Kameralar onu çekmeye devam ederken reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


Kameralar açılıyor ve arka alanda The Righteous ekibini görüyoruz.

Vincent-y-Dutch-ROH-600x540-1-e1670383476406.jpg


Vincent: Bray Wyatt...

Ses hafif yankılanıyor.

Vincent: Oldukça mutlu bir şekilde beni dinlediğini biliyorum. İstediğini aldın köylü adam. Geçen hafta sana bir iyilik yapmak istemiştik. Canavarın Strowman, dahi Dutch ile o arenada karşı karşıya geldi ve ne oldu Bray? Dutch, senin asla cesaret edemeyeceğin kadar onurlu bir davranışta bulundu. Maçı senin lehine bir şekilde sonlandırmaya karar verdi. Savaşmayı reddetti. Bunun ne kadar büyük bir olay olduğunu anlıyor musun? BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLIYOR MUSUN? Hayır anlamıyorsun, hiç de anlamadın... Sen busun Bray. Dutch geçen hafta senin karanlık oyununda bir piyon olmayı reddetti ve bu senin gururunu fazlasıyla zedeledi. Neden? Sırf senin kukla iplerinle kontrol altına alınmayı reddetti diye. Ben... Ben ise hem sana hem yanındakilere bir özgürlük şansı sunmuştum. İşte bu, seninle benim ayrıldığımız yerin ta kendisi. Küstah çocuklar gibi gerçekleştirdiğiniz o saldırı... Sana daha iyi bir seçenek gösterdik diye bunu yaptınız! Ancak bir şeyi çok açık bir şekilde belirtmeme izin ver, Bray Wyatt. Sen belki de dünyalar üzerinde güç iddia ediyorsun, belki koyunların ve kurtların efendisi olduğunu düşünüyorsun... Umurumuzda değil. Çünkü biz doğruluğun simgesiyiz. Biz, tüm bu kaosunun yaratıcılarıyız. Geçen hafta da bunu nasıl yaptığımızı görmüş oldun. Bir salak gibi davranıp yanlış kararı vererek...

Paul London'ın gülüş sesleri geliyor.

Vincent: Eylemlerin sonuçları vardır. Bunu bir uyarı olarak düşün, Bray. Night of Champions'dan önceki son uyarı. Eğer o gece karşımıza çıkmayı düşünüyorsan bu fikri kafandan at. Dutch gibi onurlu davranmayı dene. Çünkü bu sefer saldırma sırası bizde. Akıllı bir adam ol ve kaybedeceğin bu savaşa barış getir. Yoksa işler senin için hiç iyi olmayacak. Doğruluğun o yüce gücünün tam ağırlığını üzerine indirmekten tereddüt etmeyeceğiz. Belki tüm bu dediklerim sana bir oyun gibi geliyor olabilir. Cidden bir oyun oynadığını düşünüyorsun olabilirsin Bray, ama bu bir oyun değil. Bu, güreşin ruhu için savaş. Ve biz.. Biz evlat, senin bozgunculuğunu temizleyene kadar dinlenmeyeceğiz. Seçim senin. Bizi dinlemek istersen cevabımız belli. İlk defa adam ol ve aileni koru...

Vincent son söylediğinden sonra gülüyor ve klasik lafıyla bitiriyor.

Vincent: Ne dediğimi anlıyor musun?

Görüntü sonlanıyor.

3tcscrn.jpg


Kameralar bir anda arka alanda açılıyor. Acı çığlığı sesleri geliyor ve kameralar yaklaştıkça bu sesin seviyesi artıyor.

8o4eod3.png


Yerde acıdan kıvranan ve bacağını tutan Bobby Roode'u görüyoruz. Üstüne arka alandaki demirlikler fırlatılmış. Roode acı içinde bacağını tutarken sağlık görevlileri akın ediyor ve Roode'un durumuna bakıyorlar. O sırada Matt Morgan'ın da olay yerine geldiğini görüyoruz. Sağlık görevlilerinden biri umutsuz bir yüz ifadesiyle Matt Morgan'ın kulağına yaklaşıp bir şeyler diyor. Morgan o sırada oraya gelen güvenlik ekibine dönüyor ve onlara gerekli emirleri veriyor. Ardından oradan ayrılıyor. Sağlık görevlileri Roode'u sedyeye yerleştirirken yerde bulunnan bez parçası ve üstündeki sembol kameralara çarpıyor.

k3pxp3x.png


Bu görüntülerin ardından reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


Kameralar ringe geri dönüyor.

“And during the few moments we have left, we wanna talk, right down to Earth , in a language that everybody here, can easily understand”


80g0wt8.png


NOW'ın yıldızı ve Bill Goldberg'ü emekli eden adam burada! CM Punk girişte gözüküyor. Kendisine karışık tepkiler var. Punk ağır adımlarla spiker masasına doğru ilerliyor. Şovun ana olayında spiker masasında olacak. Punk masaya geliyor ve Nigel ve Kelly ile el sıkışıyor. Ardından sandalyesine oturuyor.

rojdomt.png


CM Punk: Ses kontrol.


b6oh9cu.png


Canavar burada! Haftalardır şirkette terör estiren Brock Lesnar girişte gözüküyor. Klasik hareketleri ile kendisini maça hazırlıyor. Ardından hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Seyircilerin genelinden olumsuz tepkiler var. Lesnar basamakları çıkıyor ve spiker masasına bir bakış atıyor. Punk ve Lesnar bir süre bakışıyorlar.

CM Punk: Alzheimer zor hastalık.

i3hqivo.png


Ardından Lesnar pek umursamadan köşesine geçiyor.


4jhc6nj.png


JUDAS! Demo God burada! Seyirciler Judas'ı söylerken Jericho ringe doğru ilerliyor. Resmen bir konser havası hakim. Lesnar seyircileri süzüyor ve bu ortamdan rahatsız bir tavırla onlara bakıyor. Jericho çelik basamakları geçiyor ve ringdeki Lesnar'a bakıyor.

Kevin Kelly: Haftalardır bu anı bekliyoruz.

clzv8kn.png


Ringe giriyor ve deri ceketini çıkarıyor. Tekrar Lesnar ile bakışıyor fakat hakem araya giriyor bir gerginlik yaşanmadan. Jericho köşesine geçiyor. Hakem son hazırlıkları da tamamlıyor ve zili çaldırıyor.

Brock Lesnar vs. Chris Jericho | Kazanan NOW World Championship Maçına Katılır

Maç başladı. Jericho hızla Lesnar'a koşuyor fakat Lesnar hızla onu alıp Belly To Belly Suplex vuruyor. Lesnar tersinden kaldırıyor. Birde German Suplex! Sonrasında kaldırıyor ve bir German Suplex daha! Lesnar seyirciye dönüp bağırıyor. Sonrasında Jericho'yu kaldırıyor ve bir German Suplex daha! Jericho ipleri tutarak acı içinde kalkıyor. Lesnar onu tutup köşeye yerleştiriyor. Köşede boğuyor. Sonrasında karnına karnına shoulder trustlar vuruyor. Ardından sırtlıyor ve F5! Fakat hayır! Jericho arkasına geçiyor ve onu ringposta itiyor! Lesnar bodoslama bir şekilde ringposta giriyor! Jericho hızla bir School Boy Roll Up! 1.. 2.. Kickout! İkili ayaklanır ayaklanmaz Lesnar'ın sendelemesini fırsat bilen Jericho hızla bir CODEBREAKERRRR!

g3666ur.png


Tuşa gidiyor! 1.. 2..

Kickout! Lesnar hızla kalkıyor! Jericho kalkarken bir big boot! Ardından yerde hızla yumruklarla Lesnar'ın kafasını hedef alıyor! Lesnar'ın kafasını yerde hayvan gibi yumrukluyor! Lesnar, Jericho'yu üstünden fırlatıyor ve kalkıyor. Lesnar'ın sersemlemesini fırsat bilen Jericho hızla bir CODEBREAKER daha! Fakat bundan Lesnar hızla kalkıyor! Jericho hızla üstüne koşuyor ve bir tane daha! Hayır! Lesnar üstünden Jericho'yu hızla fırlatıyor! Jericho hiç beklemeden sırtını tutarak kalkıp bir tane Enzuigiri'yi Lesnar'ın kafasına oturtuyor! Lesnar geri geri giderek ring dışına düşüyor! Kafasını tutarak kalkıyor. Jericho aprona geçiyor ve Double Axe Handle ile üstüne atlıyor. Ardından Lesnar'ın kafasından tutuyor ve ringposta çarpıyor! Lesnar sersemleyerek spikerlerin oraya geliyor. Kafasını sertçe spiker masasına vuruyor! Bir kez daha vuruyor!

CM Punk: Brock'u, Goldberg'ün yanına yolluyoruz desenize.

btftqyt.png


Jericho bir kez daha vuracakken Lesnar bunu tersine çeviriyor ve iki eliyle Jericho'yu boğazlayıp Punk'ın üzerine fırlatıyor! Fakat Punk çekiliyor. Punk ve Lesnar bakışıyorlar. Kafa kafaya gelmek üzereyken Jericho kalkmaya başlıyor. Lesnar hemen Jericho'yu oradan alıyor ve hızla ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Sonrasında tutuyor ve bir German Suplex! Ardından bir tane daha! Sonrasında bir tane daha! Punk spiker masasından sinirle kalkıyor ve öfkeyle onları süzüyor. Lesnar, Jericho'yu kaldırıyor ve bir tane daha German Suplex'i vuruyor. Sonrasında hızla sırtlıyor ve F5! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

44dk6yt.png


Jericho ayağını yandaki ipe koyuyor!

1exwg01.png


CM Punk: Dünyanın ikinci en iyisi diyelim.

Kevin Kelly: Üç. Shane McMahon'ı unuttun sanırım.

Lesnar, Jericho'yu tekrar kaldırıyor! Bir F5 için daha fakat Jericho bundan kurtuluyor! Arkasına geçiyor ve Lesnar'ı köşeye itiyor. Lesnar kafasını sertçe köşeye tosluyor. Jericho hızla School Boy Roll Up 1.. 2.. Kickout! Fakat Jericho oradan bir anda tutup WALLS OF JERICHO! Lesnar pes mi edecek!? Lesnar acıyla kıvranıyor!

4byzh2v.png


HAYIR! Lesnar bir süre sonra bunu tersine çeviriyor ve KIMURA LOCK!

869wmxg.png


Jericho acıyla kıvranıyor fakat bir süre sonra yanındaki ipe uzanıp tutmayı başarıyor! Lesnar bırakıyor. Ardından Jericho'nun hızla kalkmasını bekliyor. Jericho kolunu tutarak acıyla yerde kıvranıyor. Hakeme iyi hissetmediğini falan söylüyor! Neler oluyor! Hakem maçı bitirmeye hazırlanırken Lesnar hızla hakemi aradan çekip Jericho'yu kaldırıyor fakat Jericho aniden bir Codebreaker! Jericho yerde kıvranarak numara yapmış! Kolunu tutarak kalkıyor. Sinsi sinsi gülüyor. Lesnar'ın tekrar kalkmasını bekliyor!

62abfxo.png


Lesnar sallanarak kalkıyor. Jericho bir CODEBREAKER! Fakat hayır! Lesnar bunu German Suplex'e çeviriyor!

pija8tw.png


Hayır! Jericho üst üste dirsekler vuruyor. Sonrasında hızla iplerden sekiyor ve JUDAS EFFECT! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

fxm8xhr.png


3!!!

Kazanan: Chris Jericho

owj46j8.png


JERICHO KAZANIYOR! Jericho ismini Night of Champions şovunun ana olayına yazdırıyor. Lesnar hala yerde ve yüzünü tutuyor. Punk köşeden yapmacık bir ifadeyle onu alkışlıyor. Jericho karnını tutarak soluk soluğa kalkmaya çalışıyor. İplere tutunuyor ve kalkıyor. İplere yaslanmış bir şekilde etrafına bakarak sırıtıyor ardından spiker masasındaki Punk ile bakışıyor. Jericho elini havaya kaldırıyor. O sırada Punk ile sözlü atışıyorlar. Punk kulaklığını çıkarıyor ve spiker masasının üstüne çıkıyor. İkili atışmaya devam ederken tek bir müzik onların bu atışmasını sona erdiriyor.


75aga37.png
3oazcqj.png
2ghpcfj.png


#BESTEVER! Chavo girişte! Maçın bir diğer katılımcısı olan Chavo girişte duruyor. Ringdeki Jericho ve spiker masasının üstündeki Punk'a aşağılayıcı bir bakış atıyor. Ardından sadece sırıtıyor. Seyircileri süzüyor. Seyircilerden olumsuz tepkiler geliyor. Jericho ve Punk ona bakıyor. Chavo gram umursamadan eliyle kemer işareti yapıyor ve ardından klasik taunt hareketini yapıyor. NIGHT OF CHAMPIONS! NOW WORLD CHAMPIONSHIP! BEST IN THE WORLD VS. BEST IN THE WORLD VS. THE BEST EVER! Chavo'nun müziği eşliğinde kameralar kapanırken NOW #4 sona eriyor.

NOW #4
NEW ORDER WRESTLING, LLC
2024™ & ©
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: