Undertaker'a Göre WrestleMania Serisini Kıracak En Mantıklı Kişi Bray Wyatt'mış


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,049
Beğeni sayısı
639
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Lesnar'ı beğenmem de Bray Wyatt daha mı uygun olurdu emin olamadım. Sonuçta seri kırıldıktan sonra 7-8 sene bir Lesnar dominasyonu izledik onun temeli oldu. Bray Wyatt devir teslim açısından daha uygun duruyor ama yalan yok.

Bence seri kırılmamalı, Undertaker The End of An Era ile beraber emekli olmalıydı. Son maçı WM 28 olmalıydı yani. Tertemiz bir bitiriş olurdu. Zaten prime'ının bitişi de o tarih.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
374
Mesajlar
3,290
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Lesnar'ı beğenmem de Bray Wyatt daha mı uygun olurdu emin olamadım. Sonuçta seri kırıldıktan sonra 7-8 sene bir Lesnar dominasyonu izledik onun temeli oldu.
Seriyi Bray Wyatt kırsa bu kadar kolay yiyemezlerdi. Öyle bir faktör de var.
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
17
Mesajlar
839
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
0
Konum
Istanbul
Serinin kırılmaması gerekiyordu.

Ancak kıracak kişi kayfabe’e ve en azından hala kalmış bir avuç mistisizm elementi için Wyatt olmalıydı. Normal birinin kırması durumunda HBK veya HHH benim listemde Lesnar’ın önünde yer alır ama temelde baktığımızda Lesnar için yaratılan profilin devamlılığı açısından seriyi kırması temelde bulunan ögelerden biriydi ki burada da kızamıyorum.

Nihayetinde şunu diyebilirim ki Taker baba yine de en doğrusunu düşünüyormuş. Gerçekten bu endüstrinin en büyük insanı falan bu adam.
 

Kero

evleniyormuşsun
Katılım
2 Tem 2023
Konular
421
Mesajlar
5,283
Beğeni sayısı
668
PG Nakit
75
Serinin kırılmasıdır bence en büyük hata. İlla ki birisi kıracaksa da HBK'nin kariyri sonlanması üzerine HHH kırmalıydı çok net.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: