RPG Meksika Sınırına Duvar Öreceğiz! DUVAR!

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
jbl-limo-3.jpg

JBL'in limuzinindeyiz. JBL'in yanında Donald Trump var. JBL gülerek söze başlıyor.

"Merhaba arkadaşlar! Bugün biraz samimi bir giriş yapmak istedim. Yanımda ABD Başkanı Donald Trump var! Evet yanlış duymadınız ABD Başkanı Donald Trump! Saygıdeğer başkanım ile bu kaçakları göndermek için çok çılgın projelere imza atacağız. Bu işgal artık can sıkıcı bir boyutta. Buna daha fazla müsaade edemeyiz. Başkanım da bu konu karşısında sessiz kalmadı. Çünkü o Amerika'nın çıkarlarını düşünen, Amerika'ya çekilen operasyonun farkında olan ulvi bir liderdir kendisi! Bu vatan sahipsiz değil kimse korkmasın! Bütün mülteci ve kaçakları geldikleri ülkelere geri göndereceğiz! Bu insanlar bizim kültürümüzün dışında! Dün bir tanesi "kadınlarla erkekler aynı arka alanı paylaşmasın" diye tweet attı! Vahabi köpeği seni! Sen kim oluyorsun da kadınları aşağılıyorsun! Bugün bunu söyleyen çöl bedevisi yarın utanmadan kadınları cariye olarak da görür! Hatta görüyordur da! Sizce buna müsaade eder miyiz? Asla! Asla ama asla! Bu kaçakları geldikleri yere yani Meksika sınırına göndereceğiz. yine söylüyorum gerekirse zorla! Biz bu konuda asla taviz vermeyiz! Ve bu kaçakları gönderdikten sonra da geri gelmemeleri için ÇILGIN PROJEMİZE imza atacağız! MEKSİKA SINIRINA DUVAR ÖRECEĞİZ DUVAR! Öyle bir duvar ki Game of Thrones'taki duvardan çok daha büyük ve devasa olacak! Böylece Amerika'nın güven ve huzurunu sağlayacağız! PGW'daki kaçaklardan da kurtulduğumuzda nihayet Elit bir güreş ortamına sahip olacağız!"

JBL sözlerinin ardından Trump'a dönüyor.

"Başkanım benim söyleyeceklerim bu kadar! Halk sizin de vaatlerinizi duymak ister."

Out: @Bogi

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Trump kendinden emin şekilde kameraya doğru dönüyor ve konuşmaya başlıyor:

“Sevgili halkım, Bradshaw sağolsun tekrar birlikteyiz. Bu cennet vatanın aziz milleti benim kafaya taktığım şeyleri gerçekleştirmek hususunda ne kadar ciddi ve kararlı bir adam olduğumu bilir. Ben ülkemi seviyorum. Her yerini seviyorum. Bu ülke taşı toprağı altın, milleti zeki ve çalışkan bir ülke...

Ama kanayan bir yaramız var.

KAÇAKLAR!

Benim Iowa’daki vatandaşım neden işini kaçak bir Meksikalı‘ya kaybediyor? Veya Houston’da bir vatandaşım neden yemeğini bir kaçak Arap restoranında yiyor? Çünkü başımızdaki Biden ve basiretsiz yönetimi bu kendini bilmez vatansız şerefsizlerin bu sınırı elini kolunu sallayarak geçmesini sağladı. Tam bir aptallık! Biz bunları hep söyledik. Aziz milletim de aslında dediklerimi dinledi. Hatta beni başkan seçtiler. Amerika şanlı tarihinin en parlak günlerini benimle yaşadı. Düşmanımız denen herkesle dost oldum. Bütün dünyayı ŞANLI BAYRAĞIMIZIN altında hazır ola getirdim. Ama sonuç ne derseniz bunlar olduktan sonra biz verdiğimiz değerin karşılığını bulamadık. Ve o değerin karşılığını bulamadığımız için şu an sen televizyonunun başındaki veya telefonundan beni izleyen vatandaşım SENİN YANINDA BİR KAÇAK VAR! Buna engel olmaya maalesef başkanlıktan olduktan sonra gücüm yetmedi, çok üstüme geldiler. Bana inananlardan özür diliyorum.

Ama herkes müsterih olsun. Yanımda genç bir kardeşim var. JBL idealleri olan bir Amerikan vatandaşı. İlerleyen dönemlerinde belki biz onu bu ülkenin yönetiminde göreceğiz. Ama şimdiye dönersek hem o hem ben Prestige Grand Wrestling’in kaçaklardan ve mültecilerden arınması için her türlü savaşı vereceğiz. Önce küçük adımlarla başlayacağız ki dip dalgası sonunda o kadar büyük olsun. JBL duvar dedi, yapacağız. Eğer bu teröristlerin girmesini duvar engelleyecekse Çin Seddi’nden büyük duvar yapacağız. Yapacağız ki bu aziz millet rahatlasın. Gerekirse her şov öncesi arenaya kaçak ve mültecilerin girmemesi için özel güvenlik bile koyduracağız. Bu şirket şahlanan Amerikamızın bir paresi olacak. Ve biz bu değişimin öncüleri olacağız. Adım adım gideceğiz. Benim aziz milletimi tehdit eden tüm göçmenleri sınır dışı edeceğiz. Ve bu halk refaha kavuşacak. Bu halk mutluluğa kavuşacak. VE BİZ YİNE DÜNYANIN EN TEPESİNE ÇIKACAĞIZ ÇÜNKÜ BİZ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİYİZ VE BİZ HER ZAMAN EN İYİSİNE LAYIĞIZ!

Aziz milletim sizleri çok seviyorum. Umarım bu çıktığımız kutlu yolculukta yanımızda olursunuz.
Amerika’nın gerçek fedaileri ile omuz omuza yürüyerek bu işi başaracağız.
Gerçek Amerikalılar sizleri seviyorum. “

Trump heyecanlı konuşmasını bitirirken JBL’e döner:

“John bu güzel yolculuğa noktayı sen koy istersen…”

Out
@The Mandalorian

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
JBL, Trump'ın ardından sözlerine devam ediyor.

"Sayın Başkan'ı duydunuz! İş sizde gençler! Sizin desteğiniz olmadan bu kaçakları göndermemiz pek mümkün değil. Sakın ola ki bir proje ürünü olan 'WOKE' kültürüne teslim olup değerlerinizden utanmayın! Çünkü bizi ırkçılıkla suçlayanlar sadece azgın birer azınlık. Bu zihniyet kartellerle kolkola yürüyen fonlanan bir zihniyet. Zamanında Vietnam'dan gelen gazilerimizi taşlayan onlardan utanç duyan bir zihniyet. Ancak unutmayın Amerika Birleşik Devletleri demek Modern Roma İmparatorluğu demektir. Biz asla yenilmeyiz! Sahip olduğu kültürden utananlara ise 'Ya SEV! Ya da TERK ET!' diyorum. Gölgesinde durduğum bayraktan ve atalarımdan asla utanmayacağım. Başka kültürlere ise asla teslim olmayacağım! Ülkemizin kartel cennetine dönüşmesine ise izin vermeyeceğim! Bir 'ZAFER' meşalesi yaktık! O meşale ise hiçbir zaman sönmeyecek! Ben Vatansever JBL ve Başkan Donald Trump ile birlikte Amerika'yı Tekrardan Mükemmel Hale Getireceğiz!"

Kameramız kapanıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: