JBL'in limuzinindeyiz. JBL'in yanında Donald Trump var. JBL gülerek söze başlıyor.
"Merhaba arkadaşlar! Bugün biraz samimi bir giriş yapmak istedim. Yanımda ABD Başkanı Donald Trump var! Evet yanlış duymadınız ABD Başkanı Donald Trump! Saygıdeğer başkanım ile bu kaçakları göndermek için çok çılgın projelere imza atacağız. Bu işgal artık can sıkıcı bir boyutta. Buna daha fazla müsaade edemeyiz. Başkanım da bu konu karşısında sessiz kalmadı. Çünkü o Amerika'nın çıkarlarını düşünen, Amerika'ya çekilen operasyonun farkında olan ulvi bir liderdir kendisi! Bu vatan sahipsiz değil kimse korkmasın! Bütün mülteci ve kaçakları geldikleri ülkelere geri göndereceğiz! Bu insanlar bizim kültürümüzün dışında! Dün bir tanesi "kadınlarla erkekler aynı arka alanı paylaşmasın" diye tweet attı! Vahabi köpeği seni! Sen kim oluyorsun da kadınları aşağılıyorsun! Bugün bunu söyleyen çöl bedevisi yarın utanmadan kadınları cariye olarak da görür! Hatta görüyordur da! Sizce buna müsaade eder miyiz? Asla! Asla ama asla! Bu kaçakları geldikleri yere yani Meksika sınırına göndereceğiz. yine söylüyorum gerekirse zorla! Biz bu konuda asla taviz vermeyiz! Ve bu kaçakları gönderdikten sonra da geri gelmemeleri için ÇILGIN PROJEMİZE imza atacağız! MEKSİKA SINIRINA DUVAR ÖRECEĞİZ DUVAR! Öyle bir duvar ki Game of Thrones'taki duvardan çok daha büyük ve devasa olacak! Böylece Amerika'nın güven ve huzurunu sağlayacağız! PGW'daki kaçaklardan da kurtulduğumuzda nihayet Elit bir güreş ortamına sahip olacağız!"
JBL sözlerinin ardından Trump'a dönüyor.
"Başkanım benim söyleyeceklerim bu kadar! Halk sizin de vaatlerinizi duymak ister."
Out: @Bogi