Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Meksika Sınırına Duvar Öreceğiz! DUVAR!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Bogi" data-source="post: 19044" data-attributes="member: 39"><p style="text-align: center"><strong>Trump kendinden emin şekilde kameraya doğru dönüyor ve konuşmaya başlıyor: </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">“Sevgili halkım, Bradshaw sağolsun tekrar birlikteyiz. Bu cennet vatanın aziz milleti benim kafaya taktığım şeyleri gerçekleştirmek hususunda ne kadar ciddi ve kararlı bir adam olduğumu bilir. Ben ülkemi seviyorum. Her yerini seviyorum. Bu ülke taşı toprağı altın, milleti zeki ve çalışkan bir ülke...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ama kanayan bir yaramız var.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">KAÇAKLAR!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Benim Iowa’daki vatandaşım neden işini kaçak bir Meksikalı‘ya kaybediyor? Veya Houston’da bir vatandaşım neden yemeğini bir kaçak Arap restoranında yiyor? Çünkü başımızdaki Biden ve basiretsiz yönetimi bu kendini bilmez vatansız şerefsizlerin bu sınırı elini kolunu sallayarak geçmesini sağladı. Tam bir aptallık! Biz bunları hep söyledik. Aziz milletim de aslında dediklerimi dinledi. Hatta beni başkan seçtiler. Amerika şanlı tarihinin en parlak günlerini benimle yaşadı. Düşmanımız denen herkesle dost oldum. Bütün dünyayı ŞANLI BAYRAĞIMIZIN altında hazır ola getirdim. Ama sonuç ne derseniz bunlar olduktan sonra biz verdiğimiz değerin karşılığını bulamadık. Ve o değerin karşılığını bulamadığımız için şu an sen televizyonunun başındaki veya telefonundan beni izleyen vatandaşım SENİN YANINDA BİR KAÇAK VAR! Buna engel olmaya maalesef başkanlıktan olduktan sonra gücüm yetmedi, çok üstüme geldiler. Bana inananlardan özür diliyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ama herkes müsterih olsun. Yanımda genç bir kardeşim var. JBL idealleri olan bir Amerikan vatandaşı. İlerleyen dönemlerinde belki biz onu bu ülkenin yönetiminde göreceğiz. Ama şimdiye dönersek hem o hem ben Prestige Grand Wrestling’in kaçaklardan ve mültecilerden arınması için her türlü savaşı vereceğiz. Önce küçük adımlarla başlayacağız ki dip dalgası sonunda o kadar büyük olsun. JBL duvar dedi, yapacağız. Eğer bu teröristlerin girmesini duvar engelleyecekse Çin Seddi’nden büyük duvar yapacağız. Yapacağız ki bu aziz millet rahatlasın. Gerekirse her şov öncesi arenaya kaçak ve mültecilerin girmemesi için özel güvenlik bile koyduracağız. Bu şirket şahlanan Amerikamızın bir paresi olacak. Ve biz bu değişimin öncüleri olacağız. Adım adım gideceğiz. Benim aziz milletimi tehdit eden tüm göçmenleri sınır dışı edeceğiz. Ve bu halk refaha kavuşacak. Bu halk mutluluğa kavuşacak. VE BİZ YİNE DÜNYANIN EN TEPESİNE ÇIKACAĞIZ ÇÜNKÜ BİZ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİYİZ VE BİZ HER ZAMAN EN İYİSİNE LAYIĞIZ!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Aziz milletim sizleri çok seviyorum. Umarım bu çıktığımız kutlu yolculukta yanımızda olursunuz. </p> <p style="text-align: center">Amerika’nın gerçek fedaileri ile omuz omuza yürüyerek bu işi başaracağız. </p> <p style="text-align: center">Gerçek Amerikalılar sizleri seviyorum. “</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Trump heyecanlı konuşmasını bitirirken JBL’e döner:</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">“John bu güzel yolculuğa noktayı sen koy istersen…”</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Out</p> <p style="text-align: center">[USER=102]@The Mandalorian[/USER] </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bogi, post: 19044, member: 39"] [CENTER][B]Trump kendinden emin şekilde kameraya doğru dönüyor ve konuşmaya başlıyor: [/B] “Sevgili halkım, Bradshaw sağolsun tekrar birlikteyiz. Bu cennet vatanın aziz milleti benim kafaya taktığım şeyleri gerçekleştirmek hususunda ne kadar ciddi ve kararlı bir adam olduğumu bilir. Ben ülkemi seviyorum. Her yerini seviyorum. Bu ülke taşı toprağı altın, milleti zeki ve çalışkan bir ülke... Ama kanayan bir yaramız var. KAÇAKLAR! Benim Iowa’daki vatandaşım neden işini kaçak bir Meksikalı‘ya kaybediyor? Veya Houston’da bir vatandaşım neden yemeğini bir kaçak Arap restoranında yiyor? Çünkü başımızdaki Biden ve basiretsiz yönetimi bu kendini bilmez vatansız şerefsizlerin bu sınırı elini kolunu sallayarak geçmesini sağladı. Tam bir aptallık! Biz bunları hep söyledik. Aziz milletim de aslında dediklerimi dinledi. Hatta beni başkan seçtiler. Amerika şanlı tarihinin en parlak günlerini benimle yaşadı. Düşmanımız denen herkesle dost oldum. Bütün dünyayı ŞANLI BAYRAĞIMIZIN altında hazır ola getirdim. Ama sonuç ne derseniz bunlar olduktan sonra biz verdiğimiz değerin karşılığını bulamadık. Ve o değerin karşılığını bulamadığımız için şu an sen televizyonunun başındaki veya telefonundan beni izleyen vatandaşım SENİN YANINDA BİR KAÇAK VAR! Buna engel olmaya maalesef başkanlıktan olduktan sonra gücüm yetmedi, çok üstüme geldiler. Bana inananlardan özür diliyorum. Ama herkes müsterih olsun. Yanımda genç bir kardeşim var. JBL idealleri olan bir Amerikan vatandaşı. İlerleyen dönemlerinde belki biz onu bu ülkenin yönetiminde göreceğiz. Ama şimdiye dönersek hem o hem ben Prestige Grand Wrestling’in kaçaklardan ve mültecilerden arınması için her türlü savaşı vereceğiz. Önce küçük adımlarla başlayacağız ki dip dalgası sonunda o kadar büyük olsun. JBL duvar dedi, yapacağız. Eğer bu teröristlerin girmesini duvar engelleyecekse Çin Seddi’nden büyük duvar yapacağız. Yapacağız ki bu aziz millet rahatlasın. Gerekirse her şov öncesi arenaya kaçak ve mültecilerin girmemesi için özel güvenlik bile koyduracağız. Bu şirket şahlanan Amerikamızın bir paresi olacak. Ve biz bu değişimin öncüleri olacağız. Adım adım gideceğiz. Benim aziz milletimi tehdit eden tüm göçmenleri sınır dışı edeceğiz. Ve bu halk refaha kavuşacak. Bu halk mutluluğa kavuşacak. VE BİZ YİNE DÜNYANIN EN TEPESİNE ÇIKACAĞIZ ÇÜNKÜ BİZ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİYİZ VE BİZ HER ZAMAN EN İYİSİNE LAYIĞIZ! Aziz milletim sizleri çok seviyorum. Umarım bu çıktığımız kutlu yolculukta yanımızda olursunuz. Amerika’nın gerçek fedaileri ile omuz omuza yürüyerek bu işi başaracağız. Gerçek Amerikalılar sizleri seviyorum. “ [B]Trump heyecanlı konuşmasını bitirirken JBL’e döner:[/B] “John bu güzel yolculuğa noktayı sen koy istersen…” Out [USER=102]@The Mandalorian[/USER] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Meksika Sınırına Duvar Öreceğiz! DUVAR!
Menü
Giriş yap