RPG SAFESPACE: gold only sheds light

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
250

l o v e i s b l i n d

PAYBACK #29'dan takımlar şampiyonu olarak ayrılan Joe Gacy tek başına girişte. Karışık tepkilerle beraber rampadan inerken kendisine elini uzatan sayılı seyirciyle tek tek el sıkışıyor. Belindeki kemeriyle beraber ringin etrafını turladıktan sonra bir mikrofon alıp ringe giriyor.

Hammerstein'den beri içimde biriktirdiğim çok mesele var. Bir şeylerin karşılığı olmayacağını düşünerek hareket edenlerin Joe Gacy'i GÜVENLİ ALAN olarak gördüğünü ve şirkette süregelen anlamsız şiddetli kavgaların ortasındaki adam olmasını beklediklerini biliyorum fakat geleceğinizi etkileyecek bir olayda tarafsız kalmak, kötü ve kaybeden tarafı seçseniz bile taraf olmaktan daha büyük felaket olur. Dünya şampiyonu olmasına rağmen bunu idrak edemeyen Christopher Daniels'ı ve kurumsal gerçekliklerin dışında hareket edip çalışanların hak arama ihtiyaçlarını şiddetle çözebileceğine inanıp tüm barış yollarını pasifize eden Johnny Mayhem'in ne demek istediğime dair bir fikri olduğuna eminim. Fakat tüm bunlara girmeden önce, ne mutlu bana ki, Mr. O'Neil'ın uygun gördüğü üzere önüme fırsatların bir yenisi geldi ve KORUYUCU MELEĞİMİN yardımıyla PGW şampiyonuna karşı takımlar kemerini kazanma şerefine nail oldum. Ne mutlu bana!

Gacy mikrofonu koltuk altına alıp alkışlamaya başlarken seyircilerin kayda değer bir kısmı da eşlik ediyor.

ifych3g.png

Eminim Goldust da ilerleyen dakikalarda bana eşlik etmek isteyecektir fakat biraz tek başıma konuşmama izin verin. Abartılı hoşgörülü olduğumu ve savunduğum doğruların sonuçlarını kendi önümde görmediğim iddia ediliyordu fakat PGW'nin son noktasında görünen o ki, şirket ortadan ikiye bölünmek üzere. Bu aynı komplo teorilerinin insanların ellerindeki kuramsal bilginin yetersizliğine rağmen gerçekleri bulma arzusunu manipüle etmesine benziyor. Fakat Johnny Mayhem, insanların inanmak istediği ve hayal dünyalarının yarattığı senaryoları açıklamak için DOĞRULARI çarptırıyor. "PGW kazanacak" sloganının altında yatan ve tamamı hamaset dilinden yürüyen bir meydan okumanın acısını, en çok Mayhem'e inanıp onun peşinden gideceklerin çekeceğini görüyorum. Görüyorum çünkü bu benim de yıllar önce yaptığım bir hataydı. Üzgünüm ki üç aydır PGW'ye dair gördüğüm tek şey, birkaç ideolojik ezber üzerinden tekrar ve tekrar aynı hataları yapan insanlardan ibaret ve Hammerstein'de görüldüğü üzere Joe Gacy de bu hataları yapabiliyor. İNSAN olmanın cilvesi. Fakat bu hata neye sebep oldu biliyor musunuz? Daha fazla hataya. Herkesi kapsayan ve anlayan bir adam olma gayesiyle adım attığım PGW'de, günün sonunda bir koruyucu meleğim var! Bundan şikayetçi olunabilir mi? Demek istediğim, hayat sizin planlarınıza göre işlemiyor ve ne yazık ki Team PGW için de plananlanan hiçbir şeyin gerçekleşme penceresi yok. Hatalarımın sonucu bana bir şampiyonluk ve bir yoldaş verdi ama "iyi ki o hatayı yaptım" diye düşündüğüm tek bir saniye bile olmadı. Buna minnettar olmakla telafisiz hataların pişmanlığı arasındaki ince bir çizgi.

En uç noktadaki iki insanın bile anlaşabileceği bir platform oluşturma idealim değişmedi ve en çok itham ettiklerim, her zaman en çok umursadıklarım oldu. Mr. O'Neil'ın kurumsal sorumlulukları ve biz çalışanların mağduriyetleri elbette konuşulmalı fakat ne sizin sözleşmeleriniz, ne de PGW markası bir kumdan kale değil. Federal bürolara taşınan davaların bile PGW'yi yıkamadığı göz önünde bulundurulursa, ve sizin ağızdan çıkan sözün ederini başarılara göre endekslediğiniz gerçeğiyle beraber, bir şampiyon olarak tarafımın Chairman'den yana olduğunu ifade etmemde bir beis yok. Aynı tarafta olmamıza rağmen, benim dilimin Wes Lee gibi iğneleyici değil KAPSAYICI olduğunu da biliyorsunuz. Zamanında Cody buna yanaşmayıp Charlie üzerinden çokça bel altı vursa da, benim ona karşı şefkatli tutumum değişmedi. Herkesin hikayesi neticelendiğinde, günün sonunda SEVGİ DİLİNİN muktedir olacağına tüm içtenliğimle inanıyorum.

Şampiyonluk konuşması yapılması gereken yerde bile toplumsal sorumluluklarım gereği, çözüm isteyen meseleleri daha çok umursar oluyorum. Haftalar geçtikçe Joe Gacy daha çok anlaşılır gibi duruyor, ne dersiniz?

Tüm bu yozlaşmanın ortasında, gerçek süs ve ışıltıyı PGW'ye yayabilecek o adamı davet etmeme izin verin. Huzurlarınızda,

ii5qyf8.jpg

KORUYUCU MELEĞİM...

@Akashi

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,972
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black

...

d0srpc4rq6s61.jpg

Yine o kulakları rahatsız eden malum hışırtılı sesleri duyuyoruz ve Goldust ağır adımlarla ringe geliyor. Fakat Goldust'ta bir değişiklik fark ediyoruz çabucak ve o kendini siyaha boyamış durumda. Karışık tepkilerle ringe gelen Goldust, Gacy'nin önünde saygıyla eğilerek selamlıyor ve mikrofonu "izninizle" diyerek alıp konuşmaya başlıyor;

Goldust : Tekrardan teşekkür ediyorum Bay Gacy. Beni bu güreş dünyasında bir altın olarak görmeniz çok onore etti. Uzun zamandır sizinle olan birlikteliğimiz kadar değerli hissetmemiştim. Sanırım gerçekten buna sevginin gücü diyebiliriz. Ve ben de sizlerin huzurunda bu arenadaki binlerce insanı sevgiyle selamlıyor, hoşgörü ile yaşamalarını tavsiye ediyorum. Ruhani temizliğim de şu an yüzüme vurmuş durumda ve bu güzel ve sanatsal yüzü anca böyle bir güzellik perçinleyebilirdi. (kemeri göstererek) Bay Gacy'nin dediği ve sizlerin de gördüğü üzere ortada bir savaş söz konusu. Herkes kendi ideolojisinin peşinden ilerliyor ve onun için savaş veriyor. Fakat ortada somut bir gerçek var ki o da burayı bölmek isteyen ve sizleri bu muhhhhhhteşem ve dudddddddak uçuklatan varlıktan (kendini göstererek) mahrum bırakmak isteyen bir avuç yağmacı haşerelerin de mevcut olduğu. Bakın sayın dostlar fikri ve zihni yerinde olan herkesin tahmin edebileceği üzere biz artık her sırrın ortaya çıkarılabileceği ve kanıtların bulunabileceği bir dünyada yaşıyoruz. Her ne kadar bundan bir sanatkar olarak rahatsız olsam da teknoloji her şeyin önüne geçmiş durumda ve her şeye çok rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Hal bu durumdayken bir adam bu kadar büyük bir suçlamadan bu kadar rahat aklanabiliyorsa demek ki ortada bir yalan söz konusudur ve bu yalanı ortaya atanlar da cezalandırılmalıdır. Adaletin olmadığı yerde adaleti sağlamak halka düşer ve ben de bu alemin bir sanatkar vatandaşı olarak bu alçakları cezalandırmayı bir onur meselesi haline getirmiş durumdayım. Nasıl mı? Ufak bir örnek sunayım.

71VEHZHt6aL._AC_SX522_.jpg

Goldust üzerindeki paltonun cebinden altın bir kırbaç çıkartıp etrafa sallamaya başlıyor ve gülümsüyor. Ardından kırbacı Gacy'e uzatarak konuşmasına devam ediyor.

Goldust : Bir sanatkar her konuda olduğu gibi acı çektirme konusunda da oldukça kreatiftir ve bunu icra etmekten asla çekinmez. Açıkçası bu alçaklara günlerini gösterdiğim zamanı hayal etmek bile tüylerimi diken diken yapıyor ve hayal dünyamda titreyerek orgazm oluyorum. Bay O'Neil'a ise bana bu şansı tanıyacak olması nedeniyle oldukça minnettarım ve bu yüzden bugün onun gibi olmak istedim. Onun kadar ılımlı ve karizmatik bir beyefendi olamasam da elimden geldiği kadar diyebiliriz. Ringdeki kaoslarımızı görmezden gelirseniz biz ikimiz de Bay Gacy ile insanları sevgiyle karşılıyoruz. Sadece sevgi bazen iyiliği getirse de bazen hor görülebiliyor. Ve Mayhem tarafındakiler de tam olarak bunu yapmış durumdalar. Bay O'Neil bu zamana kadar kendisinin işine çomak sokmayan herkese eşit davrandı ve o da bizim gibi sevginin tarafında oldu. Fakat o da bizim gibi sevginin suistimaline maruz kaldı. Ve biz de kalplerimizin bir olduğu taraftayız. Bu da ideolojimizin ve safımızın neden burada olduğu hakkında ufak bir anektod daha.

Sayın Gacy beni lafı geçmişken Charlie'yle ya da Cody ile bir tutmayın. Ben her zaman sanat, sevgi ve iyilik ile beslendim. Üstümde parıldayan altınlar ve sunduğum görkem de iyiliğin bir sembolü. Ve bu sembolü ebediyen taşımak bizim elimizde. Charlie ya da diğerleri saf gücün sevgiyi taşıyabileceğini düşündüler fakat sevgiyi kaldırarak değil kucaklayarak taşıyabilirsin. Ben ise bu davamıza sımsıkı sarılarak ilerliyorum ve bu altınlar omzumuzda da olduğu sürece onu asla bırakmayacağım. Çünkü bu da bizim sevgi dolu dilimizin bir dışavurumudur.

Her zaman tutkuyla ve aşkla yaşayın insanlarım. Mutluluk sizlerin olsun.

(Goldust iki kolunu da yana açarak)

BU MUHTEŞEMMMMMMM.

diye bağırıyor ve o sırada tüm arena altın rengiyle kaplanıyor. Ve ikili kemerleriyle arka alanın yolunu tutuyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: