NOW #3 "𝘉𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘐𝘯𝘤𝘢𝘳𝘯𝘢𝘵𝘦!"


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
rqbelhv.jpg


27 Mart Çarşamba | 21.00
Philadelphia, PA
The Liacouras Center


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN 5 NEDEN!

1- Kemerler görücüye çıkıyor!

2- Chavo Guerrero vs. Chris Adonis

3- Strickland dişine göre bir rakip aramaya devam ediyor

4- Dutch vs. Braun Strowman

5- Punk vs. Goldberg'da son perde!


73cqm5v.png


Pyrolar patlıyor ve büyük bir gürültü eşliğinde NOW #3 başlıyor!


Entrance+1.gif


HERE COMES THE MONEY! Seyirciler ayaklanıyor. NOW'un yeni müdürü Shane McMahon girişte beliriyor. İzleyiciler büyük bir coşku ve alkışlarla karşılıyor Shane'i. Kendisi yine yerinde duramazcasına hareketler yaparken ringin yolunu tutuyor. Bu sırada ringde üstü örtülmüş iki tane sehpa görüyoruz. Shane ringe girdikten sonra mikrofon alıyor ve hemen konuşmasına başlıyor.

GycjAvb.jpeg


Shane McMahon: Hanımlar ve beyler... Keyifler nasıl? Gördüğünüz gibi bendeniz hiç olmadığım kadar enerjiğim. Yönetim koltuğundaki birinci haftamı ne kadar yorularak geçirsem de bugün biraz farklı. Shane O'Mac bugüne fazlasıyla enerji sakladı. Çünkü millet... Bugün büyük bir adım atıyoruz. NOW artık düzgün bir yönetim altında olmakla, siz değerli izleyicilerimize en kaliteli şovları sunmakla anılacak bir şirket haline geldi. Tek bir eksiğimiz kaldı. KEMERLER! Güreşçilerin de sizin de sabırsızlıkla beklediği ganimetler bugün görücüye çıkıyor.

İzleyicilerin coşkulu çığlıkları arasında Shane, solundaki örtüyü açıyor ve içinden NOW Heritage Championship kemerini çıkarıyor!

heirtage-title.png


Shane McMahon: Buraya McMahon elinin değdiği her halinden anlaşılıyor değil mi? Ailemizin biricik damadı United States kemerini buraya getirmeyi planlamıştı ama ilk işim bunu rafa kaldırmak oldu. NOW, yeniliği hak ediyor. Gördüğünüz bu Heritage kemeri benzerlerine kıyasla oldukça ihtişamlı olacak. Çünkü bu kemerin katılımcısı olacak dört adam bizzat NOW yönetim kadrosu tarafından seçilecek. Önümüzdeki günlerde bu kemerin kazanmak için gerçekleşecek ilk maçın katılımcılarını açıklayacağım. Kimin bu kıymetli kemerin ilk sahibi olacağını ise... Sadece bekleyip göreceğiz!

Shane, şimdi sağındaki örtüyü açıyor ve buradan da NOW Trios Championship'i çıkarıyor.

aew-trios-championship-belts-august-20a.webp


Shane McMahon: Ve işte, NOW'un farkını gösterecek bambaşka bir başka yenilik! NOW Trios Championship kemerini sunmak için buradayım. Geleneksel takım unvanlarından farklı olarak, Trios Championship ile takımlar daha da yenilikçi bir şekilde mücadele edecekler. Kemerlerin ilk sahibini belirlemek için yapılacak maçın katılımcılarını ise belirlemek hiç de zor olmadı. Haftalardır aralarında yaşanan gerginliğin finalini bu kemerler için yapacaklar. Kimlerden bahsettiğimi biliyorsunuz... WYATT FAMILY VS. THE RIGHTEOUS!

Seyirciler feci bir şekilde gaza geliyor. Shane gülümsüyor.

Shane%2BMcMahon%2B-%2BPromo.gif


Shane McMahon: Tamam tamam... Büyük balığa geldik! Bu şirketin en prestijli unvanı NOW World Championship... Gördüğünüz gibi şu an burada değil. Çünkü onun tek bir kusurunun olmamasını istediğimden tasarım konusunda halen insanları sabah akşam demeden zorluyorum. Fakat emin olun ki buna değecek.

Shane duraksıyor.

Shane McMahon: Bu değerli kemerin ilk sahibini nasıl bulabileceğini sorarsanız... Burada bir karmaşa var. Çünkü çok değerli CEO'muz anlaşılan o ki burada bazı şeyleri sıçıp batırmış. Chavo Guerrero'yu sürpriz olarak soktuğu maçtan ona bir title shot vermiş ve bu hiç içime sinmedi. Ama bildiğiniz üzere adaletli bir adamım ve verilen bir sözü geri almak fıtratımda yok. Chavo Guerrero, yerini koruyacak. Fakat onun rakibi konusuna ge-


cm-punk-aew-retour-2023.jpg


Shane McMahon'in konuşması CM Punk tarafından kesiliyor. CM Punk, ciddi bir ifadeyle ringe giriyor.

CM Punk: Bitti mi Shane? Çünkü bence bu geminin yeni kaptanı olarak konuşman gereken tek kişi Bill Goldberg. Konuşman gereken şey onun halen burada nefes alıp güreşiyor olması. Anlaşılan çok sevgili Triple H'in bu konuda fazla bir omurgası yoktu... Bunu herkesin anladığını düşünüyorum. Fakat ya senin Shane? Daha büyük bir adam olup o ihtiyarı benim karşıma bugün, bu gece koyacak mısın?

Punk Shane'in dibine giriyor.

CM Punk: Yoksa geçen hafta olduğu gibi daha fazla masumun canını mı yakmalıyım?

Punk yüzündeki öfke kaybolmamış bir şekilde ona bakarken Shane onu yumuşatma çabasına giriyor.

shanemcmahon.jpg


Shane McMahon: Burada dürüst olacağım Punk. Bill Goldberg'ı günahım kadar sevmiyorum. Fakat o benim bir çalışanım ve ailemizin meşhur damadının aldığı kararları bir çırpıda silip atma gibi bir durumum da söz konusu değil. Fakat sana onu kendi ellerinle bitirme fırsatını verebilirim. İstediğin maçı alıyorsun! CM Punk vs. Goldberg! Ve bu maç, bugünkü şovumuzun ana olayı olacak. Ve elbette bu dümdüz bir maç olmayacak Punk. Demin çok değerli konuşmamı bölmeseydin Chavo'nun rakibini belirleme konusundaki fikirlerimi duyabilirdin. Çünkü aranızda geçen maçın kazananı önümüzdeki PPV'de Chavo Guerrero'nun rakibi olacak.

Seyircilerden yoğun bir uğultu geliyor.

Shane McMahon: Benim düzenimde herkes kendi fırsatını kendisi yaratacak.

Punk fazlasıyla tatmin olmuş bir şekilde Shane'e bakıyor. Seyircilerin ona olan desteğiyle ringden iniyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Biz de şovun ilk maçı gelmeden reklam arasına gidiyoruz.

3tcscrn.jpg



maxresdefault.jpg


Chris Adonis girişte karışık tepkilerle karşılanıyor. Arenayı ve seyircileri süzerek ringe girişini gerçekleştiriyor.


14367942.jpg


WORST YA DA BEST EVER! Ne fark eder, şarkı duyulur duyulmaz uğultunun haddi hesabı yok. Chavo Guerrero bu tepkilere karşı kendine has gülüşü ile yanıt veriyor. Hızlı adımlarla ringe doğru ilerlerken de ringde ısınan Adonis'e parmak sallayıp, İspanyolca küfürler yağdırıyor.

Chris Adonis vs. Chavo Guerrero

Maçın hakemi iki isme de gerekli uyarıları yapıp, kontrol ettikten sonra zili çaldırıyor ve maç başlıyor. Klasik lock up ile başlıyor mücadele, Adonis üstünlüğü hemen alıp Chavo'yu ring kenarına sürüklüyor, hakemin araya girmesi de aynı hızlılıkta oluyor. İkiye kadar saydıktan sonra Adonis rakibini bırakıyor, ancak Chavo onun üstüne seri bir şekilde gelmeye çalışırken o daha da kurnaz davranıp Full Nelson bağlamaya çalışıyor ama Chavo sıyrılıp kendini ring dışına atıyor. Akabinde yeniden giriş yapıyor, ikili lock up için bir daha hazırlanırken Chavo rakibinin karnına sert bir tekme ile bu işin olmayacağını söylüyor! İplerden sekiyor fakat Adonis'den çok sert bir Clothesline, tuş denemesinde bulunuyor Chavo ilkte atıyor üstünden, zaman harcamandan kaldırıyor Chavo'yu ve Suplex! Kıvranıyor Chavo, tuşa gidiyor yeniden. 1..2..

Chavo atıyor. Adonis yeniden rakibini kaldırıp birkaç yumruk attıktan sonra karşı iplere yolluyor, dönüşünde de Chavo'dan tekmeyi yiyor. Ardından da bir Dropkick, köşede tekmelemeye ve İspanyolca ve İngilizce karışık ana bacı küfürlere başlıyor yine Chavo. Hakem onları ayırmaya çalıştığı sırada "Bacısıyla kucağımda saydırma oynadığımın NOW Jobber'ı" dediğini duyuyoruz. Hakem ile Chavo ring ortasına kadar geliyor, hakemle bir şeyler konuşuyor. Chris Adonis'in üzerine doğru koşuyor sinirle ama Adonis'den silleyi yiyor. Hemen ardından tekmeler ve Chop darbeleri birkaç kez Adonis'den. Toparlanmış gözüküyor bu esnada, iplere fırlatıyor Chavo'yu gelişinde de kaldırıp bir Bodyslam! Yerde yatan Chavo'nun üzerine doğru gidiyor fakat Chavo'da hızlı toparlanmış olacak ki rakibinin ayağına çelmeyi takıp, Adonis'in kafasını ring kenarına çarptırıyor. Köşede uzanır halde iken de, üzerine çıkıp sert bir Stomp! Adonis acı ile kıvranıyor, ring ortasına doğru çekip tuşa gidiyor Chavo, 1..2..

Adonis'den maç bitmedi hamlesi geliyor, yani kurtuluyor. Chavo onu kaldırıyor, karnına bir tekme fakat Adonis'de ona ani bir Chop vuruyor. Chavo'dan bir tekme daha, Adonis'den bir Chop daha! Karşılıklı salvolar geliyor ikiliden, Chavo iplerden sekiyor rakibine doğru fakat Spinebuster! Adonis görkemli bir Spinebuster ile onu yere seriyor. Seyircilere doğru bağırıyor ve gövde gösterisi yapıyor Adonis, seyircilerden de desteği alıyor haliyle bu sırada. Chavo'yu tutup o desteğin gazıyla da bir Suplex! Tuşa gidiyor Adonis, ana kemerin bir numaralı adayına karşı galibiyeti alıyor mu diye saydırıyor. 1..2..

1f3754d7c7bd6c5fd82a53053c11da8d7e09eb77_hq.jpg


Ancak hayır, Chavo Guerrero atıyor. Adonis şaşkın ve aynı oranda sinirli, kaldırıyor onu ring köşesine atıyor orada tekmeliyor ve birkaç kez yumruk darbeleri vuruyor. Chavo'yu köşeye çıkartıyor, fakat Chavo rakibinin kafasına ani bir tekme geçiriyor. Adonis sendeliyor, bir de kafa atıyor Adonis ring zeminine çakılıyor. Vakit kaybetmeden de köşedeki konumunu ve duruşunu sağlamlaştırıyor Chavo Guerrero, Best Ever Frog Splash! Adonis'in üzerine uçuyor, tuşa gidiyor. 1..2..

3!

Kazanan: Chavo Guerrero

RESEM82598chavo.jpg


Ana kemerin resmi olarak bir numaralı adayı Chavo Guerrero, kendisi için tahmin ettiğinden de zorlu geçen karşılaşmayı kazanmayı biliyor. Ringin dışına atıyor kendini ve bir eliyle omzunu tutarak boştaki elini de havaya kaldırıp sevincini gerçekleştiriyor. Seyircilerin ona karşı olumsuz tepkisine de yine gülerek karşılık veriyor. Arka alana doğru giderken de yerde yatan Chris Adonis'e saydırmayı ihmal etmiyor, onu çeken kameraya bakarak. Bu görüntüler eşliğinde de reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


Kameralar ringe dönüyor.


200w.gif


Sean Strickland girişte gözüküyor! Her zamanki gibi kendi tarzıyla yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında ringi bir süre süzüyor. Ardından çelik merdivenlerden çıkarak ringe giriyor. Bir süre seyircileri süzdükten sonra eline bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

Sean Strickland: Philadelphia! Beni gördüğünüze sevindiniz mi orospu çocukları?

Kendisine yuhalamalar geliyor

Sean Strickland: Ben sizi gördüğüme sevinmedim. Fakat her hafta buraya çıkmam gerekiyor. En azından biraz taşşağı olan birisi karşıma çıkabilene kadar. 2 haftadır buraya çıkıyorum ve hala karşıma ciddiye alabileceğim bir rakip gelmedi. Ben olsam ben de benim gibi bir canavardan korkardım fakat hadi ama! Aranızda biraz cesaret gösterebilen bir piç vardır diye düşünüyorum. İçinizden derken bunu siz seyircilere veya Philadelphia halkına söylemiyorum. En popüleriniz Joel Embiid gibi kronik bir maymunken aranızdan karşıma çıkma cesareti gösterecek kim olursa olsun hayatı boyunca pipetle besleneceği konuma getiririm.

Sean sırıtıyor ve yuhalamalar daha da artıyor.

Sean Strickland: Ne diyordum? Bir rakip. En azından yeteri kadar zorlayabilecek bir rakip. Ama alt ırk bir şaklaban olmazsa sevinirim. Ringi kirletmek istemem.

Sean mikrofonu yere atıyor ve girişe bakıyor fakat daha önce olduğu gibi bir süre bir müzik duyulmuyor. Sean Strickland sadece sırıtıyor derken bir anda ışıklar kapanıyor!


GLORIOUS!

tumblr_ogy3ealMY41s05wxzo3_400.gif


BOBBY ROODE BURADA! GLORIOUS BOBBY ROODE NOW ARENASINDA! Işıklar tekrardan açıldığı gibi girişte tüm ihtişamıyla Bobby Roode gözüküyor! Seyircilerden yoğun olumlu tepkiler var ve giriş müziğini birlikte hep bir ağızdan söylüyorlar. Roode ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor.

Nigel McGuinness: Bu adamı biraz tanıyorsam şu ukala lavuğa haddini bildirecektir.

Ringe girdikten sonra kenardan bir mikrofon alıyor ve Strickland ile yüzleşiyor.

Bobby Roode: Seni daha fazla bekletmek istemedim. Kendine gerçek bir rakip aradığını duydum. İki hafta boyunca kendini kanıtlamak için ringe çıkıp belli isimlere karşı, belli mücadeleler veriyorsun. Basit isimlerden başlayıp, kendini olduğundan büyük gösterme çabanı UFC kariyerinden kalan bir alışkanlık olarak düşünüyorum. Ama artık büyük sınavın zamanı geldi. Artık bu ringin gerçek sahibi karşında duruyor. Güreş tarihinin en görkemli güreşçisi meydan okumanı kabul ediyor. Bununla gurur duymalısın. GLORIOUS Bobby Roode ile aynı ringi paylaşmak herkesin umduğu ama asla ulaşamadığı bir hayat gayesidir. Seni bu şerefe nail ettiğim için bana maçtan sonra teşekkür edebilirsin. Fakat şimdilik senin o şımarık suratını dağıtmamın zamanı geldi.

Roode sözlerini bitirdiği gibi mikrofonu dışarı fırlatıyor ve üstünde ki röpteşambırını çıkarıp kenara koyuyor. Bu sırada hakem geliyor ringe.

Singles Match
Sean Strickland vs Bobby Roode


F-9Lmc.gif


Maç başladı. Sean bir anda rakibini kaldırıyor ve koşarak köşeye çarpıyor! Orada üst üste shoulder trustlar vuruyor. Ardından bırakıp karnına karnına seri yumruklar savuruyor. Hakem bir yerden sonra ayırıyor. Roode acıyla karnını tutuyor. Sean tutuyor ve Judo Throw'la Roode'u yere yatırıyor. Yerde üst üste yumruklar vuruyor sonrasında Roode'u kolundan kitliyor! Roode bir süre sonra ipleri tutuyor. Sean pis pis sırıtarak Roode'un kalkmasını bekliyor. Roode ayaklanıyor. Sean üst üste yumruk tekme kombolarıyla Roode'u köşeye sıkıştırıyor. Ardından tutuyor ve hızla yere doğru fırlatıyor! Roode iplere doğru sürünüyor ve o şekilde kalkmaya çalışıyor. Sean, Roode'un saçından tutuyor ve kaldırıp Sleeper Hold bağlıyor!

a66a42413a07c5f42a77ce6940668d1b.gif


Fakat Roode bağlar bağlamaz iplere sarılıyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- hakem ayırıyor. Roode bunu fırsat biliyor ve o boşluktan bir yumruk! Ardından üst üste yumruklarla devam ediyor! Sean'ı sersemletiyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve bir Clothesline! Fakat bu Sean'a işlemiyor! Sean pis pis sırıtıp sonrasında rakibini yere yatırıyor ve yerde hunharca yumruklar savuruyor! Roode'u yerde evire çevire dövüyor! Sonrasında kaldırıyor ve Spinebuster şeklinde kaldırarak koşarak köşeye çakıyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve Roode'un üstüne koşuyor. Roode bundan kaçıyor! Sean bodoslama ringposta giriyor! Oradan çıktığında Roode tutuyor ve GLORIOUS DDT! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

4181383_orig.jpg


Kickout! Roode hiç beklemeden bir kez daha kaldırıyor ve bir GLORIOUS DDT DAHA! Fakat hayır! Sean bir anda bacaklarından çekip rakibini yere yatırıyor ancak Roode, Sean'ın afallamasını fırsat bilerek bundan hızla kurtuluyor! Rakibini üstünden attıktan sonra hızla kalkıyor ve sendeleyen Sean'a bir big boot! Sonrasında kalkmasını bekliyor ve Spinebuster! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Roode rakibine üst üste knee droplar vuruyor. Sean sallanarak kalkarken Roode iplerden sekiyor ve bir Knee strike! Sean sendeleyerek kalkıyor. Roode iplerden tekrar sekiyor fakat Sean ani bir SUPERMAN PUNCH! Roode sersemliyor! Sonrasında Sean iplerden sekiyor ve CLOTHESLINE FROM HELL! Fakat Roode bundan eğiliyor ve ARM TRAP CROSSFACE! Sean Pes mi edecek!? Sean direnmeye çalışıyor!

jysq98pkypdoovr4mb5t.jpg


Sean bundan kurtuluyor ve tersine çevirip Side Control'e alıyor ve Arm Triangle Choke'la Roode'u yerde kıstırıyor! Roode acı içinde kıvranıyor! Roode kurtulmaya çalışsa da yerde acıyla kıvranıyor! Sean bırakıp Side Control'de dirsek ve direklerle rakibini yerde afallatıyor! Peşine seri yumruklar vuruyor! Yumruklarla rakibini sersemletiyor! Ardından Kimura yapar gibi kolundan tutarak kaldırıp irish whipe yolluyor. Sean hızla Roode'un üstüne koşup gelişine bir SUPERMAN PUNCH! Sonrasında iplerden sekiyor ve CLOTHESLINE FROM HELL! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3!!

200.gif


Kazanan: Sean Strickland

Sean kazanıyor! Zorlu geçse bile maç Sean daha önce iddia ettiği gibi rakiplerini alt etmeye devam ediyor. Ardından ayağa kalkıyor ve ringden iniyor. Rahat tavırlarla arka alana doğru gidiyor. O sırada kenarda iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışan Bobby Roode'u görüyoruz. Seyircilerden ona destek geliyor. Fakat Roode hiçbir şeyi umursamadan oldukça sinirli bir ifade ile oradan ayrılıp arka alana doğru giderken kameralar kapanıyor.

3tcscrn.jpg


Ekrana loş bir odada duran Malakai Black geliyor. Keskin bakışları ile kameraya bakmakta.

7f15a63724a0312801cdb6d476b17c9f74b115e3r1-480-270_hq.gif


Malakai Black: Bir süredir NOW'ın gölgesinde bekledim, bekledim ve bekledim... Tıpkı bir avcının avını takip etmesi gibi. Çok uzun süredir kaosun gelişini, sahtekarların yükselişini ve zayıfların düşüşünü izliyorum. Bu hikaye NOW'dan daha ötesine, PGW denilen hastalıklı yere kadar ulaşıyor. Ama artık perde açıldı ve gözlem zamanı sona erdi. Artık bekleme sırası sizde. Çünkü gelecek olan, artık benim. Gelirken de karanlıkla kaplı bir uyarı getiriyorum. Çünkü ben kaçınılmazlığın somutlaşmasıyım. Çünkü ben yıkımın habercisiyim! Sözlerimi küçük görecekler ve hataya düşecek olanların mevcut olduğunu biliyorum. Yoluma çıkmaya cesaret edenler, kibirlerinin altında ezilip dağılacaktır. Çünkü günün sonunda her şeyi tüketen karanlıktan kaçış yok. House of Black, her şeyi almak için burada. Öncelikle olarak ise...

Malakai Black: Heritage ünvanı var. Bu sadece kazanılacak bir ödül değil, House of Black'in manifestosunu yazacağı bir fırsat. NOW evrenine gerçekliği en muhteşem ve acımasız bir şekilde gösterebileceğimiz bir gösteri. Çünkü biz...

Belli belirsiz bir hareketlilik oluyor.

Malakai Black: ...biz kaçınılmazız.

1blkjz6.png


Black son cümlesini söyledikten sonra ekrana Buddy Matthews ve Brody King geliyorlar. Black'in arkasında öylece dururlarken kayıt aniden sona eriyor.

3tcscrn.jpg


Arka alanda Vincent, Dutch ve Paul London'u görüyoruz. Vincent, Dutch'a kısık sesle bir şeyler anlatıyor. Kameralarımız üç isme yaklaştıkça Vincent'in dediklerini yavaş yavaş duymaya başlıyoruz.

Vincent: ''Senden bunu istiyorum, anlıyor musun? Başka hiç bir şey yapmana gerek yok. Olması gereken bu.''

Dutch başını onaylar şekilde sallıyor. Bu sırada Welcome to Ring of Horror duyuluyor ve Dutch ve Paul London perdeyi aralayıp ringin yolunu tutuyorlar.


5qm51wh.png
t4nym8b.png


İkiliyi şimdi yavaş adımlarla rampada görüyoruz. Sakin bir şekilde ringe giriyorlar. Paul London kulağına bir şeyler fısıldıyor Dutch'ın ve ring kenarına geçiyor.


Erick-Rowan-Braun-Strowman.jpg


Far From Any Road duyuluyor şimdide. Braun Strowman yanında Erick Rowan ile birlikte ringe geliyorlar. Bray Wyatt görünürde yok. Strowman ringe girerken Rowan yanından ayrılıyor ve ringden çıkıp kenara geçiyor.

Singles Match
Dutch (w/ Paul London) vs. Braun Strowman (w/ Erick Rowan)


Hakem işaretini veriyor, zil çalıyor ve maç başlıyor. Maç başladığı gibi Dutch ve Strowman kısa bir süre birbirlerine kitleniyorlar. Strowman tam Dutch'ın üzerine doğru gelecek iken Dutch bir anda ringden çıkıyor Paul London'un yanına geçip olduğu yerde beklemeye başlıyor. Strowman ne olduğuna anlam veremeden dışarıda hareketsiz bir şekilde duran Dutch ve London ikilisine bakıyor. Bu sırada hakem 7'ye kadar saymış durumda. 8........9........... ve 10!

Kazanan via. count out: Braun Strowman

Hakemin 10'u sayması ile birlikte maçı count out ile Strowman kazanıyor. Strowman olayı hala tam idrak edememiş iken girişte Vincent'ı görüyoruz. Paul London, Strowman'ın şaşkın yüz ifadesine bakarak kahkahalar atıyor. Seyirciler maçın gerçekleşmemesinden ötürü rahatsızlıklarını kahkahaya boğulan Vincent'ı yuhalayarak gösteriyorlar. Vincent ikiliyi yanına çağırıyor ve kameramanı kendisine çekerek kameraya bakarak konuşmaya başlıyor.

0f3408954f9fc2d510a0f04fc8d85f20_1024_576.jpg


Vincent: Ben savaş yanlısı bir adam değilim Windham. Onlar bu iki ekibi savaşırken görmek istiyor olabilir. Arka alandaki takım elbiseli dalkavuklar da bunu görmek istiyor olabilir. Hem de ortaya bir hazine vaadiyle gelerek. Hatta sen de bunu görmek istiyor olabilirsin. Fakat biz bunu istemiyoruz adamım. Biz bunu istemiyoruz. Sana bir kez kucak açtım. Bir kez daha açıyorum. İyi düşün Windham. Çok iyi düşün.

Vincent kollarını açıyor Fakat arenada bir anda ışıklar kesiliyor!

Işıklar kısa süre içerisinde geri geldiğinde girişte Bray Wyatt! Vincent'ın tam arkasında Wyatt, elinde gaz lambası ile. Vincent ne olduğunu anlamak için arkasını döndüğünde lambayı kafasına geçiriyor Wyatt. Ardından Vincent'ı Sister Abigail pozisyonuna getiriyor Wyatt ve demir rampaya Sister Abigail vuruyor. Vincent yerde baygın bir şekilde.

sisterabi-1465569518-800.jpg


Dutch ve Paul London tam Wyatt'a müdahale etmeye gidecekler iken Strowman ve Rowan saldırıyor ikiliye. Ring dışında Strowman Dutch'ı ilk bariyerlere vuruyor ardından ring merdivenlerine yapıştırıyor. Bu sırada Rowan'da London'u kaldırıyor ve yere powerslam vuruyor. Strowman ve Rowan ikiliyi ringin içine atıyorlar şimdi. Rowan, ilk önce Dutch'ı yakalıyor ve Iron Claw Slam vuruyor. Ardından Strowman, London'u tutuyor ve Running Powerslam! İkili yerde hareketsiz şekilde kalıyorlar.

Wyatt bu sefer elinde gaz lambası ile birlikte kahkahalar atarak ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Tüm The Righteous ekibi bitik vaziyette yatarlarken Wyatt ringe giriyor ve Dutch'ı yerden kaldırıyor. ''Karanlık, aydınlığı yutar!'' diye bağırıyor ve ona da bir Sister Abigail!

Wyatt-Rowan-Strowman-Cropped.jpg


Ringin ortasında Wyatt dizleri üstüne çöküyor. Strowman ve Rowan'da tam arkasına geçiyorlar Wyatt'ın. Wyatt iki elini de yanına açıyor. Kameralar ringin ortasındaki üç isme yakınlaşırken bir anda ışıklar bir kez daha kesiliyor. Işıklar geri geldiğinde Wyatt Family ekibi ringde yoklar. The Righteous ekibi arenanın farklı yerlerinde yerde yatarlarken kameralarımız kapanıyor ve reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


tyler-breeze-new-look-2.jpg
01-cathy-kelley-2023.jpg


Kameralar açılıyor ve Cathy Kelley, Tyler Breeze ile arka alanda bir röportaj için hazırlanıyor. Tyler Breeze gülümserken Cathy Kelley konuşmaya başlıyor.

Cathy Kelley: Tyler, bugün burada ne olduğunu bilmek istiyoruz. NOW'a gelmenin ardındaki sebep nedir?

Breeze gülümseyip samimi bir tavırla konuşmaya başlıyor.

Tyler Breeze: Cathy, şimdiye kadar pek çok yerde bulundum ve pek çok kişiyle çalıştım. Ancak NOW'un benim için özel bir anlamı var. Eddie Kingston'a saldırışım kişisel değildi. Bu sadece işimin ve yapmam gereken başlangıcın bir parçasıydı. Belki de beni görebileceğiniz en vahşi haliniz o halimdi.

Cathy Kelley: Yani, bu sen kaba kuvveti tercih etmiyorsun demek mi oluyor?

Tyler Breeze: Kesinlikle öyle. Yani gerektiği zamanlar hariç öyle. Ben her zaman zekamı ve stratejimi kullanarak işimi hallederim. Kaba kuvvetten ziyade, akıl ve hız benim tercihimdir.

Cathy Kelley: Peki, bu yeni meydan okuma dolu ortamda neler yapmayı planlıyorsun?

Breeze sırıtıp Cathy'e bakıyor.

Tyler Breeze: Bunun için bekleyip göreceğiz. Ancak şunu bilmelisin, Tyler Breeze her zaman bir adım öndedir.

x1080


Derken, arka planda beliren Shane McMahon'ın sesi duyulur ve ikili birbirlerine bakarlar.

Shane McMahon: Senin gibi adamları burada görmek güzel Tyler. NOW'a hoş geldin.

Shane ve Breeze el sıkışyor. Shane onun sırtını sıvazlıyor ve oradan ayrılıyor. Breeze onore olmuş bir ifadeyle onun arkasından bakarken reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


“And during the few moments we have left, we wanna talk, right down to Earth , in a language that everybody here, can easily understand”


Entrance+2+%25281%2529.gif


CM Punk girişte beliriyor. Kendisine son yaşananların ardından karışık tepkiler fakat hala olumlu tepkiler çok daha yoğun. Dizinin üstüne oturuyor ve "it's clobberin' time" diye bağırıp ayağa kalktıktan sonra gazlı bir şekilde yürüyor. Çelik merdivenlere doğru hızla yürüyüp tırmanıyor. Sonrasında oradan top rope'a çıkıyor. Orada tauntunu atıp ringden iniyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


b8cd0dd1fad4735826adac32bb9594a9d166a403_hq.gif


Görevliler Goldberg'ün kapısına tıklatıyor. Goldberg kapıdan çıkıyor. Görevliler eşliğinde Goldberg stage'e doğru gidiyor. Sonrasında kameralarımız stage'e dönüyor.

45agee8.png


Goldberg yanında David Otunga'yla girişte beliriyor. Bir süre bekliyor ardından taunt atıyor ve sonrasında ringe doğru ilerliyor. Çelik merdivenlerden tırmanıyor ve ringe giriyor.

Kazanan NOW World Championship Maçına Dahil Olur
CM Punk vs. Goldberg


bill-goldberg-5.jpg
jrufghn.png


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up için birbirlerine yaklaşıyor. Fakat Goldberg bir anda Punk'ın kollarının arasından eğilerek geçiyor iplerden sekiyor ve SPEAR! Klasik tauntunu atıyor! Ardından tekrar hazırlanıyor. Punk sersemleyerek kalkıyor. Goldberg bir kez daha koşuyor ve bir SPEAR daha! Fakat Punk üstünden zıplıyor! Goldberg kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Punk arkasından kavrıyor! Hızla ringposta fırlatıyor! Goldberg kafasını çok sert bir şekilde ringposta giriyor! Punk oradan çekiyor ve arkasından Sleeper Hold'la kavrıyor! Goldberg acı içinde kıvranıyor! Goldberg pes mi edecek!? Punk Sleeper Hold'la Goldberg'ü yere yatırıyor! Hakem Goldberg'ün nabzını kontrol ediyor! Punk oradan hızla Camel Clutch pozisyonuna alıyor ve Dragon Sleeper şeklinde kavrayıp Goldberg'ün boynuna boynuna elbow strikelar vuruyor! Sonrasında Dragon Sleeper bağlıyor! Goldberg acı içinde kıvranıyor! Goldberg iplere sürünüyor. Punk bırakıp buna izin veriyor fakat iplere yaklaştığı sırada tekrar kavrayıp boynuna boynuna elbow strikelar vuruyor! Sonrasında tekrar Dragon Sleeper yapıyor! Goldberg acıyla kıvranarak iplere sürünüyor ve ipleri tutmayı başardı! Hakem sayıyor 1-2-3-4-

cm-punk-running-knee.gif
main-qimg-2c73702255ffc2d97e9578b31528a886


Punk bırakmayınca hakem ayırıyor! Punk bir süre soluklandıktan sonra Goldberg'ün kafasından kaldırıp boynunu orta ipe gelecek şekilde koyuyor. Sonrasında üstünden bastırıyor! Punk, Goldberg'ü orta ipte boğuyor! Hakem sayıyor! 1-2-3-4- Punk bırakıyor! Goldberg yerde boynunu tutarak acı içinde kıvranırken Punk, Goldberg'ün boynunu hedef alarak üst üste diz darbeleri vuruyor! Sonrasında Goldberg'ün çenesinden tutarak kaldırıyor ve kulağına yaklaşıp "Nasıl hissettiriyor seni bunak p*ç kurusu!" diyor! Goldberg, Punk'ı üstünden itiyor. Hızla kalkıyor ve koşarak bir SPEAR daha! Goldberg hızla tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Goldberg boynunu tutarak kalkıyor. Ardından bir kez daha Spear için hazırlanıyor. Punk karnını tutarak kalkıyor. Goldberg hızla üstüne koşuyor ve bir SPEAR daha! Fakat o da ne!? Punk hızla boynuna Roundhouse Kick'i geçiriyor! Goldberg'ün tam boynuna! Goldberg boynunu tutarak acıyla yerde kıvranıyor! Punk bir süre yerde acıyla yatan Goldberg'ü seyrederken psikopatça sırıtıyor. Sonrasında Punk tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar! Goldberg'ü kaldırıp tutuyor ve shoulder chargela köşeye çarpıyor! Ardından taunt atıyor! Sonrasında koşarak köşede bir Shinning Wizzard! Sonrasında Bulldog'la tutuyor! Ve bir Bulldog! Fakat hayır! Goldberg üstünden itiyor. Punk iplerden sekiyor. Goldberg bir SPEAR daha! Ardından kaldırıyor ve JACKHAMMER! Tuş! 1.. 2..

27bc3aa0c1dd1d25c7b71c12defc63eebabc7d24_hq.gif
QNlb.gif


Kickout! Punk atmayı başarıyor! Goldberg şok oluyor! Goldberg sinirle ayağa kalkıyor ve Punk'ın boğazına yapışıyor! "Beni boynumdan sakatlamaya mı çalışıyorsun! Buna asla gücün yetmeyecek çünkü sen eziğin tekisin!" diyor. Sonrasında ayağa kaldırıyor ve Gorilla Press Slam'e alıyor! Gorilla Press Slam'le ring dışına doğru fırlatıyor! Punk acıyla ring dışına uçuyor! Yerde acı içinde kıvranıyor! Goldberg ring dışına çıkıyor! Punk'ın ensesinden kaldırıp hızla bariyerlere doğru fırlatıyor! Sonrasında Punk'a doğru koşuyor ve bariyerlere SPEAR! Bariyerleri yıkıyor! Ardından Punk'ı kaldırıyor ve Gorilla Press Slam'e alıyor! Hızla spiker masasına doğru fırlatıyor! Spiker masası kırılıyor! Punk acı içinde yerde kıvranıyor! Goldberg, Punk'ı kaldırıyor ve ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Acıyla boynunu sıvazlıyor. Sonrasında kafasını sallıyro ve kendine geliyor. Punk'ı çenesinden tutarak kaldırıyor. "Geçen sefer yarım kalan işi bu sefer bitireceğim!" diyor. Ardından Punk'ı kaldırıyor ve CARREER KILLER SUPERKICK! Fakat Punk eğiliyor! Superkick hakeme geliyor! Punk hızla bir Roundhouse Kick daha! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor ve Diving Elbow Drop için taunt atıyor! Sonrasında DIVING ELBOW DROP! Hemen ardından hiç beklemeden ANACONDA VICE! Goldberg acı içinde kıvranıyor fakat hakem baygın! Hakem hareketsiz bir şekilde yerde yatıyor! O da ne!? Otunga elinde bir sandalyeyle ringe girip Punk'a saldırıyor!

334caa4389509b16-600x338.jpg
sxw7ql5.png


Punk'ın kaburgalarına ve sırtına sandalyeyle vuruyor! Punk yüzüstü dönüyor. Otunga üst üste sandalye darbeleri vuruyor! Goldberg yerden pis pis sırıtarak kalkıyor. Acıyla boynunu tutuyor. Sonrasında Otunga'ya durmasını söylüyor. Kollarından tutarak kaldırıyor! Şimdi vur diye işaret ediyor! Otunga önce sandalyeyi yere vurup sabitliyor sonrasında Punk'ın tam kafasına! Fakat o da ne!? Otunga bir anda sandalyeyi Punk'ın değil Goldberg'ün suratına geçiriyor!

wwe-gts.gif
40l8isg.png


Punk yorgun bir şekilde Otunga'ya bakıyor. Otunga sandalyeyi Punk'ın önüne atıyor ve arka alanın yolunu tutuyor! Punk pis pis sırıtarak sandalyeye sürünüyor ve sandalyeyi kapıyor! Sandalyeyle yerde acı içinde yatan Goldberg'ün kafasına kafasına vuruyor! Birkaç defa geçirdikten sonra kamera Goldberg'ün kafasını yakınlaştırıyor! Goldberg'ün kafasından hayvan gibi kan akıyor! Punk, Goldberg'ü dizlerinin üstüne kaldırıyor. Sinirle sandalyeyi yere vurup Goldberg'ün suratına aşırı sert bir şekilde geçiriyor! Sandalye Goldberg'ün boynunda kalıyor! Punk, Goldberg'ü kaldırıp sırtlıyor ve GTS! Goldberg bu etkiyle boynunu tutarak acı içinde balık gibi çırpınıyor! Goldberg'ün ağzından kanlar geliyor! Punk sandalyeyi Goldberg'ün boynundan çıkartıyor ve hakem gelmesi için stage'i işaret ediyor! Hakem koşarak geliyor. Yoğun bir cheer içinde Punk etrafa bakıyor ve sonrasında Goldberg'ün üstüne yatıyor. 1...... 2.....

3!!!

Kazanan: CM Punk

qxbejuv.png
cm-punk.gif


Maçtan sonra Goldberg'ün hala yerde acı içinde kıvrandığını görüyoruz! Resmen can çekişiyor! Belki de 25 yılı aşkın sürelik kariyerindeki en çaresiz anını yaşıyor! Görevliler sedye getiriyor. Punk, Goldberg'ün önünde diz çöküyor. "Artık zamanın doldu ihtiyar! Bu yolunu kestiğin herkes için!" Sonrasında kalkıyor ve kameralara yaklaşıyor. "Bu senin için ihtiyar (Bret) şu anda Kanada'daki evinde beni izlediğini biliyorum." diyerek sonrasında kameraya sırıtıyor. Ardından köşeye çıkıp taunt atıyor. Goldberg acı içinde sedyede götürülürken bir müzik duyuluyor!


Kevin Kelly: İşte bunu görmek istiyorum! Jericho son yaşananlardan sonra Punk'a haddini bildirmeli.

cwa4c83.jpg
chris-jericho-1.jpg


Punk kafasını stage'e çeviriyor. Chris Jericho yavaşça girişte beliriyor! Punk köşeden iniyor. Jericho seyircilerin Judas'a eşlik edişiyle beraber yavaş adımlarla Punk'ı süzerek ilerliyor. Kameralar ringe dönüyor. Punk, tamamen odaklanmış bir şekilde Jericho'yu süzüyor. Kameralar tekrar Jericho'ya dönüyor. Jericho, Punk'ı süzerken yanında sedyeyle götürülen Goldberg'e bakıyor. Hafif bir sırıttıktan sonra kafasını Punk'a çeviriyor. Yavaş adımlarla ipleri tutarak aprona çıkıyor. Sonrasında ringe giriyor ve ikili face to face atıyorlar! Jericho'nun müziği kesiliyor. Seyircilerin bir kısmı Judas söylemeye devam ederken diğer kısmı "CM Punk!" tezahuratları yapıyor! İkili bir süre birbirlerini süzüyorlar. Sonrasında Punk, Jericho'ya bir omuz atıyor ve gidiyor.

tumblr_pa4vdsTSUz1s05wxzo1_400.gifv


İplerden ineceği sırada bir anda ringe dalıp Jericho'ya bir yumruk atıyor! Fakat hayır! Jericho bundan eğiliyor ve CODEBREAKER!

200w.gif
brock-lesnar-brock-lesnar-f5.gif


Jericho, Punk'ı yerde tekmelerken bir anda arkasından biri tutuyor ve GERMAN SUPLEX! Bu Lesnar! Jericho'yu kaldırıyor bir kez daha! Sonrasında tutup kaldırıyor ve bir kez daha! Ardından Punk'ı kaldırıyor ve ona da bir German Suplex! Punk ring dışına düşüyor. Lesnar öfkeyle bağırıyor! Jericho'yu sırtlıyor ve F5! Lesnar öfkeyle bağırıyor.

Brock Lesnar: Onion News'un hakkımda yeni bir hastalık haberi çıkarmasının vakti geldi... Bu hastalığın adı Jericho'yu s*kme hastalığı!

Lesnar ayağa kalkıyor ve savaş çığlığı atıyor resmen. Jericho ve Punk yerde bitik bir halde! Lesnar resmen gövde gösterisi yaparken onun şovunu bir müzik bölüyor!


Here Comes the Money! NOW'ın patronu burada! Fakat suratında bir sinir ifadesinin aksine gayet olanlardan memnuncasına bir bakışla ringe doğru bakıyor.

afad97172bbbea73fdae6493c212837e97bd4d33.gifv


Shane McMahon: Daha önce dediğim gibi. Ben güreşçiler birbirlerini dövdü diye bunu cezalandırmam. Siz birbirinizi öldüresiye dövmeyecekseniz o zaman tüm bu insanlar neye para veriyor? Damat biraz hümanist düşünüyor olabilir fakat ben ona katılmıyorum. Ringin içinde bir kargaşa var değil mi? Bu benim aklıma çok iyi bir fikir getirdi. Neden haftaya Chris Jericho vs. Brock Lesnar maçını izlemiyoruz? Mr. Morgan'ın da bana katılacağına eminim. Kendisi ne yazık ki bu hafta aramızda olamayacak. Dediğim gibi Jericho vs. Lesnar! Bu maçtan galip çıkan kişi halihazırda belli olan NOW Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu maçının üçüncüsü olarak dahil olacak!

tumblr_ofl1m2o7Jj1u1ljrzo1_540.gif


Seyircilerden yoğun bir destek geliyor! Lesnar yerde acıyla yatan Jericho'ya sırıtırken şovun sonuna geliyoruz.

NOW #3
NEW ORDER WRESTLING, LLC
2024™ & ©
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: