NOW RPG: Spotlight


jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
3,137
Beğeni sayısı
916
PG Nakit
80
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
NOW #2 şovundan birkaç saat öncesindeyiz. Eşyalarını alıp odasından çıkmak için hazırlanan Triple H'i görüyoruz. Fakat kapı açılıyor ve içeri giren kişi CM Punk'dan başkası değil!

Triple-H-and-CM-Punk.jpg


CM Punk: Bazı şeyler hiç değişmiyor değil mi?

Punk hayal kırıklığıyla HHH'e bakıyor.

CM Punk: Şimdi bana hangi masalı okuyacaksın Hunter? Goldberg'ın cezasını fazlasıyla çektiğini ve bundan sonra en ufak hatasının tolere bile edilmeyeceğini mi? Yoksa daha da saçmalayıp bunu Matt Morgan'ın sana baskıladığını falan mı söyleyeceksin? Hangisini bahane olarak kullanacağını aslında umursamıyorum. Çünkü umurumda değil. Sinirimi bozan şey senin tutarsızlığın. Hem adaletli ve iyi bir polis memuru imajına devam edeceksin, hem de buna oldukça tezat bir şekilde o piçin ismini ana olaylara koyacaksın... Buna iki yüzlülük derim. (Duraksıyor) Goldberg vs. Brock Lesnar ha? Bu şirketi açarken sanırım kayınpederinin beyniyle kendi beynini takas etmişsin. Çünkü bu iki adamı kullanarak reyting elde etme çabası onun yapacağı bir işe benziyor. Ama evet, yapbozun dışında kalan fazladan bir parça var. Görünen o ki bu takası yaparken kendinden bir şeyi çıkarmayı unutmuşsun. Onda bile olmayan, sadece Hunter Hearst Helmsley'e ait bir şeyi unutmuşsun... O yıllar geçse de yok olmak bilmeyen egonu. Merak etme, onun halen kokusunu alabiliyorum. Olduğu gibi duruyor. İşte beni rahatsız eden şey de tam olarak bu. NOW'da işlerin farklı yürüdüğünü sanmıştım ama anlaşılan o ki mevzu yönetim tarafına bakmaksa oradaki alternatiflerinden pek de bir farkı yok. Sahi seni O'Neil'dan ayıran tek şey hayırseverlik adı altında çocukların hayatlarıyla oynamaman mı?

Triple-H-CM-Punk-Talking-Backstage-In-WWE-WrestleFeed-App.jpg


Hunter konuşacakken Punk onu durduruyor.

CM Punk: Bu cevap vermen gereken bir soru değil. İstediğin konuşmayı şovun başladığında ve ışıklar yüzüne vurduğunda yapabilirsin. Ama burada değil, bana değil. Bana açıklama yapmanı istemiyorum Hunter. Haksız olduğumu söylemeni de istemiyorum. Çünkü palavralarını sen konuşmasan da duyabiliyorum.

Punk son sözünü söyledikten sonra arkasını dönüp kapıdan çıkacakken bir anda arkasını dönüyor.

CM Punk: O ringe adım attığımda... Bazı şeyler farklı olacak. Anlıyor musun Hunter? Belki burada olmayacaksın ama sana olacakları söyleyeyim. Goldberg'ın kariyerini bitireceğim. Fırsatı varken boynumu kırmalıydı ve işimi bitirmeliydi. Artık onun için çok geç. Ama senin için hiç geç değil. Eğer affedilmek istiyorsan, seni affedebilirim. Ama kendimi asla bu duruma düşmeyi kabullendiğim için affetmeyeceğim. Ve bunun acısını spot ışığımı çalma çabasına giren herkesten misliyle çıkaracağım. Herkesten.

Punk kapıdan çıkıyor ve oradan ayrılıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: