Bu Yıl Da Yeni Need For Speed Yok Gibi


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
1,665
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock
Wk2CNaeNE9h2gPrl6DRFa3NX5IqDjuPqEDjUQ2gg_480.jpg


2 Aralık 2022'de çıkış yapan NFS Unbound'dan bu yana yeni bir NFS oyunu görmedik ve haberlere göre bu yıl da yeni bir NFS oyunu gelmeyebilir. EA ve Criterion Games yeni bir oyun yerine NFS Unbound'a içerik ve tematik güncellemeler getirecek.

Yıl Boyunca Dört İçerik Güncellemesi
2024 yılı Aralık ayına kadar, oyuncular dört içerik güncellemesi alacaklar. İlk güncelleme Şubat ile Nisan arasında yayınlanacak ve Audi marka araçlar ile yeni yarış kurallarını içerecek.

Her Güncelleme Yeni Bir Rejim ve Araç İçerecek
Her güncellemede yeni bir oyun modu veya oyun mekaniği ile birlikte iki yüksek özelleştirilebilirlik özelliklerine sahip araç bulunacak. Örneğin, ikinci içerik güncellemesi NFS: Underground'a odaklanacakken, üçüncüsü NFS: Hot Pursuit'e odaklanacak.

exc-roadmap-3840x2160-en-us.jpg.adapt.1920w.jpg


Yeni Tematik Etkinlikler ve Teknik İyileştirmeler
Geliştiriciler ayrıca Need for Speed Unbound için düzenli olarak yeni tematik etkinlikler, denemeler ve birçok teknik düzeltme yayınlama sözü verdi.

Beklenen Güncellemeler
İlk güncelleme olan Şubat - Nisan arasındaki güncelleme ile oyuncular, oyuna yeni araçlar ve yarış kuralları ile giriş yapacaklar. Bununla birlikte, sonraki güncellemelerde, oyuncular daha fazla içerik ve deneyim eklemesiyle oyunun keyfini çıkarmaya devam edecekler.​


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: