RPG 𝐅𝐔𝐑𝐘 #𝟏 "𝘚𝘈𝘞𝘍𝘛 𝘪𝘴 𝘢 𝘚𝘪𝘯"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Chairman

Emekli Üye
Katılım
2 Tem 2023
Konular
74
Mesajlar
287
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Beni ne zaman dahil etmeyi planlıyorsunuz olaya? Boşuna mı tebliğ konusu (promo) açtım yoksa?

Şirketin açılış şovuna takibi geçtim, "emeğinize sağlık" minvalinde bir mesajınız yok. İkinci şov, MAYHEM #1'e bakıyorum... Orada da böyle bir şey göremiyorum. Bu şovda da ilk mesajınız bu. Ve buna rağmen gelip bu şekilde bir mesaj atabiliyorsunuz. Sizi gerçekten tebrik ederim. En az 40 aktif oyuncumuzun içinde olduğu, senaryoların yeni yeni hal aldığı, en aktif oyuncuların 1-2 tanesinin bile şovda kendine yer bulamadığı bu durumda siz yazar olsaydınız şu ana kadar debutunuz gerçekleşmiş miydi? Bence bunu bir düşünün derim. Karakterinizin Undertaker gibi zor bir karakter olup önemli bir debut yapması gerektiği için diğer karakterler gibi baştan savma şekilde kullanılmayacağı gerçeğini şu ana kadar hiç hesaba katmadım farkındaysanız. RPG bir ilgi oyunudur. Oyuncunun alacağı süre oyuna sunduğu ilgiye bağlıdır. İsterseniz en iyi promoyu kesin, yukarıda söylediğim gibi hiçbir şekilde şovlara mesaj atmayıp birden gelip bu mesajı atarsanız yer bulmadığınız şovda yine yer bulamazsınız. Kısacası bu şekilde sormanız bir şeyi değiştirmez.

İçinde bulunduğumuz bu durumda, yani sizin oyuna karşı olan ilginiz konusunda sunacağım açıklama, Undertaker gibi ağırlığı olan bir karakteri jobber yapmak istemediğim için yaptığım şov taslaklarında yer vermedim. Zaten ekipteki arkadaşlarım da benimle aynı fikirdeydi. Sizinle aynı durumda olan Brock Lesnar karakteri de var. O da debut gerçekleştirmedi. Ve sizin aksinize, şovlara en azından iki kelam mesajı var. Fakat bu mesajı bana onun yerine siz atıyorsunuz. Kendinizi sorgulamanızı önerir, iyi oyunlar dilerim.
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu konu altından duyurusunu geçmiş olalım. Son eklenen parta geçiş özelliğini getirdik, butonu en üstte görebilirsiniz. Özellikle mobilden takip yapanlar için büyük kolaylık olacaktır, şimdiden yarınki şov için hepimize keyifli seyirler.😘

Ayrıca butona bastıktan sonra sayfayı yenilediğinizde şov boyunca sizi otomatik olarak son partın atıldığı kısma yönlendirecek, yani takip esnasında devamlı olarak o butona basmanıza gerek kalmayacak. Bu da güzel bir kolaylık olacaktır diye düşünüyorum.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: