- Konular
- 15
- Beğeni sayısı
- 1,394
- PG Nakit
- 400
- RPG Karakteri
- Bryan Danielson
- Favori Güreşçi
- Joe Hendry
Ciddili bu arada.Trump ile Cornette çok iyi arkadaş olurlar.
Ciddili bu arada.Trump ile Cornette çok iyi arkadaş olurlar.
Cornette podcastlerinde saatlerce sövüyordu Trump'a ama neyseTrump ile Cornette çok iyi arkadaş olurlar.
İki virüs arasında hangisinin daha virüs olduğunu ayırt edebilmek bir haslettir. Meksikalı lubunyaya kaybediyorsa fazla söze hacet yok.
Iwgp ne oyuncak markası falan mı?Sen WWE'den kovulup kovulup dönerken, ben IWGP World Heavy kemerini taşıyordum su aygırı. Ama merak etme, seni tokatladıktan sonra ağır yaşamlara yollayacağım
3 cmlik japon diyor sonra kendini rey ile övüyor. Ulan dana, sen daha Tokyo Dome'un kapısının önünden geçemezken ben oranın main eventi oldum. Bitmiş TNA, kepaze ROH ile hava atıyor. De bas git. Tek adımda elli kilo ter atıyor herif. Senin vücudun çevik değil diye ben şaklaban olmuyorum, sen dana gibi yediğin için dana kadar mobiliten var.Iwgp ne oyuncak markası falan mı?
Sen 3 cm'lik Japonlarla uğraşıyorken ben Wrestlemania'da Rey Mysterio'un içinden geçiyordum, ROH'da hiç bir zaman yapamayacağın şeyleri yaptım ben. TNA'de senden 10 kat daha kaliteli adamlara ayağımı yalatıyordum. Peki sen ne yaptın bücür? dur tahmin edeyim... ŞAKLABANLIKTAN başka hiç bir şey yapmadın.
Her mücadelenin sonu ölümle biter. Ben sizi ölüme davet ediyorum.Kaçak mülteciler sınırlardan girip Amerikamızı işgal ediyorlar. Ben bunun mücadelesini veriyorum. Eğer sen de buna karşısıysan safın belli. Önce Amerika!
Hocam ben Alman'ım, benim ülke olmuş mülteci ülkesi zaten.Öyle bırakıp gitmek yok! Unutma umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. Umuyorum sen de bu mülteci tehlikesinin farkına varmışsındır.
Tokyo Dome'mu afnıawın. Sadece ucubelerin gittiği yer değil mi orası? Doğru ya sana tam uyan yer. Aslanım sen gerçek güreşi bilen birisi değilsin geçen de konuştum sizin gibilerle zaten siz güreşçi kırıntısı bile olamazsınız. Sizin sokaktaki broşür satan paylaçolardan farkınız yok. Benim kiloma laf atmışsın ama unutma sigara izmariti eğer seni bu kilo ile yakalığım an kaçacak bir yerin olmayacak çünkü bünyen buna yetmeyecek.3 cmlik japon diyor sonra kendini rey ile övüyor. Ulan dana, sen daha Tokyo Dome'un kapısının önünden geçemezken ben oranın main eventi oldum. Bitmiş TNA, kepaze ROH ile hava atıyor. De bas git. Tek adımda elli kilo ter atıyor herif. Senin vücudun çevik değil diye ben şaklaban olmuyorum, sen dana gibi yediğin için dana kadar mobiliten var.
Hocam ben Alman'ım, benim ülke olmuş mülteci ülkesi zaten.