RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟗 "𝑇𝑎𝑟𝑎𝑓𝑠ı𝑧"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
596
Beğeni sayısı
1,401
PG Nakit
0
ehcjzss.png


PAYBACK #29
22 Mart Cuma - 21.00 - C
Little Caesars Arena
Detroit, Michigan

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


- PGW Tag Team Championship:
Val Venis & Tyler Bate vs. ??? & ???

- Angelico'nun hikayesi nereye varıyor?

- Velveteen Dream, Jinder ve Tiffany'e rağmen TVC'i savunmaktan geri durmuyor!

- Cody, Team PGW için çalışmalara başlıyor!


- Pure Championship: Jey Uso (c) vs. Ludwig Kaiser

- TAKIMLAR TAMAMEN BELLİ OLUYOR!

EXCLUSIVE

Mr. O'Neil basın açıklaması yapmak üzere kameraların karşısında.

4gugnyf.jpg


"Chairman" Mr. O'Neil: Öncelikle bu son saniye bildirim için bir dakika bile gecikmeden buraya toplanan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buraya gelme eforunuza değmeyecek kadar kısa bir açıklama için sizi buraya çağırdım. Fakat emin olun şahsıma başka bir şans bırakılmadı. Geçtiğimiz haftalarda bir meczupun iftiraları sonrası ortaya çıkan kargaşayı bitirmek adına birkaç adım attım. Bu adımların en başında da bana karşı ayaklanan güreşçilere herhangi bir ayrım yapmadan hak ettikleri fırsatları vermek vardı. Tabii onlar PGW'nun iyiliğini seçmek yerine her şeyi mahvetmeyi seçtiler. PAYBACK #28'de yaşananlar... Kabul edeceğim şeyler değil. Artık onlar için çabalamaktan yoruldum. Madem her şeyi yakıp yıkmayı seçtiler... O zaman istediklerini aldılar. Johnny Mayhem'in yasağı an itibariyle kalkmıştır. Gecenin ana olayında onu ringde bekliyor olacağım.

Chairman suyunu yudumluyor.

"Chairman" Mr. O'Neil: Mayhem'in yasağının kişisel sebeplerden olduğunu düşünen bir avuç ahmak yüzünden PGW yanıp kül olacak. Bunun farkındayım. Her şeyden çok önemsediğim bu şirketi bu hale getirenleri asla affetmeyeceğim. Johnny, sen bu savaşın sonunda kim kazanırsa kazansın PGW tarihinin en büyük hayal kırıklığı olarak anılacaksın. Cody, sen yüz boyalarını tekrar sürüp NOW'a gitmek zorunda kalacaksın. Ve sen Jey. Özellikle sen Jey. Beni iyi dinle.

Chairman "Jey Uso" ismini andığında daha öfkeli bir şekilde kameraya dönüyor.

"Chairman" Mr. O'Neil: Dua et ki bu savaşın sonunda kaybeden olayım. Aksi takdirde soyunun Garza'lardan daha aşağılık bir konuma düşeceğinin farkında ol.

O'Neil gözlerindeki nefretle konuşmasını bitiriyor ve kürsüden ayrılıyor.

idhf1c3.gif


PYRO.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #29 BAŞLIYOR!


Entrance+with+Towel+and+Title+1.gif
Entrance+2.gif


Val Venis, sonunda kendisine özel yapılan titantron eşliğinde girişte beliriyor. Fakat yalnız değil çünkü yanında abilik ettiği, canından çok sevdiği Tyler Bate var. PGW Şampiyonu Val Venis, bornozunun altındaki unvanını açıp kaldırıp yanında Tyler Bate ile ringe doğru yürüyor. İçeri girerken Bate'e birtakım taktikler veriyor. Bu gece boştaki takımlar şampiyonluğu için ilk adaylarımız yerini alırken bir anda arka alana giriş yapıyoruz...

i1vOqUb.jpeg
23pT5hB.jpeg


Mr. O'Neil: Karşılarına onları çıkaramazdım. Orada iddialı bir maç için sana ihtiyacım var.

Joe Gacy: Anlamıyorsunuz. Artık sevgi dilini tek başıma temsil ediyorum bu doğru ama iki kişiye bir mücadele etmek her zaman yapabileceğim bir şey değil. Üstelik o ringde şu anki PGW şampiyonu ve yardakçısı varken, bunu yapmam fazlasıyla zor!

Mr. O'Neil: Zor, ama imkansız değil. Bunu geçen hafta eski takımlar şampiyonları Heath ve Justin'e yaptın. İkisini tek başına yendin. Val ve Tyler'a da yapabilirsin.

Joe Gacy: Aynı şey olmadığını siz de biliyorsunuz. Bu maçı kazanmam çok zor.

Mr. O'Neil: Elimdeki en iyi kartı oynuyorum Gacy. Tek amacım iyi bir maç izletmek. O yüzden oraya git ve Team Chairman'in ne denli iyi bir seçim yaptığını göster. Seni en iyi bu şekilde sunabilirim.

Chairman son sözünü söyleyip Civil War'da Joe Gacy'i kendi tarafına çektiğini de lafın arasına sıkıştırırken Gacy'nin giriş müziği giriyor.


5yf45lm.jpg


Sevgi dilinin evrensel temsilcisi! Sevgiyi ondan alırsanız, bambaşka birine de dönüşebilir! Ama her şeye rağmen yine de sevgiye tutkulu görünüyor! Bu maç iki kişiye karşı tek mücadele edecek olmasına rağmen! PGW Şampiyonu Val Venis ve takım arkadaşı Tyler Bate ona alaycı şekilde bakarken içeri girip öylece zilin çalmasını bekliyor...


5464


Gacy'nin koruyucu meleği! Yine ve yeniden girişte gözüküyor! Ringdeki üç kişi şaşkınlıkla onun giriş müziğini dinlerken seyirciler anlamsız şekilde Goldust'a olumlu tepkiler veriyorlar! Goldust öylece ringe doğru yürüyüp içeri giriyor ve direkt olarak hiçbir taunt yapmadan Gacy'nin yanında yerini alıyor! Gacy kendini öne sürüp maça başlayacakken Goldust onu hemen tutup geri çekiyor ve zil çaldığı an Bate'e doğru koşup saldırıyor!

PGW Tag Team Championship
Y-Sex (Val Venis & Tyler Bate) vs. Joe Gacy & Goldust


RAW_1063_Photo_261-1_crop_exact.jpg
Deadlift%20German%20Suplex.gif


Maç başladı. Goldust, Bate'i köşede sıkıştırıyor ve üst üste yumruklar savuruyor. Ardından geri geri çekiliyor ve Bate'in üstüne koşuyor fakat Bate bundan kaçıyor. Üst üste yumruklarla Goldust'ı köşede kıstırıyor. Sonrasında top rope'a çıkıyor ve Goldust'ın tepesinde üst üste yumruklar savuruyor. Fakat Goldust onu üstünden iterek fırlatıyor. Bate koşarak bir tekme vuruyor fakat Goldust bacağına yapışıyor. Bate bir enzuigiri oturtuyor! Sonrasında iplerden sekiyor ve bir lariat sallıyor fakat Goldust eğiliyor. Bate tekrar iplerden sekiyor Goldust bir tekme ve yere yatıp Uppercut! Bate sersemliyor. Goldust Suplex şeklinde tutuyor ve Final Cut yapacakken Bate arkasına geçiyor ve German Suplex. Tuş 1.. 2.. Kickout! Bate, Goldust'ı bu hareketten sonra sırtlıyor ve Airplane Spinle çevirmeye başlıyor fakat Goldust bundan kurtuluyor. Bate'i köşesine doğru itiyor. Ardından sallanarak üstüne koşuyor. Bate bir dirsek geçiriyor. Sonrasında Val'a tag veriyor. Val aniden Goldust'a aprondan bir yumruk atıyor. Sonrasında top rope'a çıkıyor ve Crossbody! Tuş 1.. 2..

KZ0DDi.gif
8481f98b781a27fdcfabb2bafda0469c70516382r1-427-240_hq.gif


Kickout! Goldust atmayı başarıyor. Goldust yerde sürünürken Val, Goldust'ı ensesinden boğuyor. Sonrasında üstüne çıkıp meşhur dansını yapıyor. Ardından Camel Clutch pozisyonuna alıyor ve elini yalayıp Goldust'ın poposuna poposuna şaplak vurmaya başlıyor! Ardından bir Camel Clutch bağlıyor! Goldust pes mi edecek!? Goldust direniyor! Goldust bir süre sonra kaldırıyor. Val'ı geri geri köşeye vuruyor. Fakat Val bir anda Sleeper Hold'a alıyor. Sleeper Hold'la gelip Bate'e tag veriyor. Sonrasında Goldust'ı yere atıyor. Bate ringe dalıyor ve Goldust'a bir dropkick! Sonrasında iplerden sekiyor ve Rolling Wheel Kick! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout. Bate giderek Val'a tag veriyor. Val ringe tekrar giriyor ve Goldust'ın tepesine çıkıp üst üste yumruklar atmaya başlıyor. Sonrasında Goldust'ı kaldırıyor ve irish whipe yolluyor. Gelişine bir Spinebuster! Fakat Goldust bunu Small Package'e çeviriyor! 1.. 2..

e21ioJBz.jpg
Already+in+the+Ring.gif


Kickout! Gacy buna şaşırıyor. İkili aynı anda ayaklanıyor. Val, Goldust'ın üstüne koşuyor. Goldust Inverted Atomic Drop! Sonrasında iplerden sekiyor ve clothesline. Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout. Goldust, Val'ı kaldırıyor. Fakat Val ani bir yumruk vuruyor. Sonrasında iplerden sekiyor fakat Goldust gelişine bir Spinebuster! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Goldust, Val'ı kolundan tutuyor. Gacy tag istiyor fakat Goldust vermiyor. O sırada Val bir anda ayaklanarak Goldust'ı kavrayıp Spinout Powerbomb vuruyor! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Val sinirle Goldust'ın çenesinden tutuyor ve sağlam bir tokat! Ardından tekrar çenesinden tutuyor ve bir kez daha! Sonrasında çenesinden tutarak kaldırıyor ve Piledriver! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Val sinirleniyor ve köşeye doğru geçiyor. Top Rope'a çıkıyor. "İşin bitti Gacy'nin orospusu!" diyor. CUM SHOT! Fakat Goldust bundan kaçıyor! İkisi de acıyla yerde! Gacy ve Bate tag istiyorlar! Fakat Goldust acı içinde olmasına rağmen tag vermeyip Val'a doğru sürünüyor! Val'ın bacağından kavrıyor! Val, Goldust'a üst üste yumruklar savuruyor! Val kurtulmayı başardı ve Tag'i veriyor! Bate ringe dalıyor.

Suicide%2BDive%2Bto%2Bthe%2BBack.gif
Bop%2Band%2BBang%2B2.gif
Small%2BPackage%2BPinfall.gif


Bate, Goldust'a yerde üst üste yumruklar vuruyor. Sonrasında kaldırıyor ve ring dışına doğru fırlatıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Goldust bariyerlere çarpıyor. Bate hiç bekleme yapmadan Goldust'ı çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Sonrasında Goldust'ın kafasını tutarak çelik merdivenlere vuruyor. Birkaç defa vurduktan sonra ringe doğru atıyor. Sonrasında kendisi de ringe dalıyor. Bate TYLER DRIVER 97 hazırlığında! Fakat Goldust bundan kurtuluyor ve Bate'i üstünden itiyor! Bate gelişine Rebound Lariat! İpe doğru koşarak Joe Gacy'e bir yumruk geçiriyor! Bu hareketten sonra Goldust bacağına yapışıyor. Bate, Goldust'ı kaldırıyor ve Bop And Bang! Hemen ardından tutup Brainbuster! Ardından sürünerek aprona geçiyor. Oradan da Top Rope'a çıkıyor! Goldust yerde acı içinde kıvranırken hakem onunla ilgileniyor. O sırada bir anda birisi Bate'i köşeden itiyor!

Entrance+3.gif


JEFF HARDY! TYLER BATE'İ KÖŞEDEN İTEN İSİM!

Bunu fırsat bilen Goldust hızla rakibini Small Package'e alıyor! 1....................2.....................

3!

Kazananlar ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: Joe Gacy & Goldust

AVvXsEjBfZgr-wS2brXVRRTLYXmAblcQloFPtwFyiTbjkB_T0sZnZGCz7cytIyi0F73WRyR60XRTDSLfX8tbvJ_n_f_0i9T7bsCT9GKGECKwbuIF66g7qg68tU5BSvWGISZEgg7rIkv8NEBEGiSu_QI39BENxbP4TmTi01PoOHnHNv4ZPEqpBPUhjVA_8-X-Hg=s320
Celebration+with+Title.gif


JOE GACY VE GOLDUST YENİ TAKIMLAR ŞAMPİYONLARI OLUYORLAR! Joe Gacy şaşkınlıkla kendisine takdim edilen Tag Team Championship unvanına bakarken Goldust tepkisiz şekilde onun önüne siper olup Tyler Bate ve Jeff Hardy'e bakıyor. Gacy ringden iniyor ve unvana sarılıp öylece bakıyor, Goldust'da onun peşine hemen aşağı iniyor ve arka alanın yolunu tutuyorlar!

CDLe0LD.jpeg
nAL8z3r.jpeg


Bu sırada Tyler Bate ringin dışındaki Jeff Hardy'e öfkeyle bakarken ve bu maçı kaybetmenin hıncıyla ringin zeminine sertçe yumruklar vururken Val Venis onu bir nevi teselli ediyor ve kameralar bu görüntüyle kapanıyor.

idhf1c3.gif


4nr1grk.jpg


Kamera geçen hafta gördüğümüz kilisede açılıyor. İçeride Angelico tıpkı geçen haftaki gibi elleri kelepçeli bir şekilde, yorgun ve bitkin bir halde oturmakta. İki haftadır bu harap olmuş kilisede kalmanın etkisi pek de iç acıcı durmuyor gibi. Angelico donuk bakışlarıyla dururken birden kapı açılıyor ve içeri "Sefir" giriyor. Angelico'nun bu durgun halini görünce biraz da olsa şaşırıyor.

Sefir: Nasıl hissediyorsun Adam?

Angelico hala sessiz şekilde durmaya devam ediyor ve cevap vermiyor. Sefir gülüyor.

woman-read-the-bible.jpg


Sefir: Öfke, bir ağırlıktır. Bir zincirdir. Onu kırmak, hakikaten büyük bir sabır gerektirir. Peder bize bunu tembih etmişti. Gördüğüm bu manzara senin bahsedilen zincirden kurtulduğunu kanıtlıyor. Sanırım geriye sadece fiziksel zincirinden kurtulman kaldı.

Angelico hala konuşmuyor. Ancak Sefir'in sözleri onun yüzünde bir hareketlenme yaratıyor.

Sefir: Tabii tam anlamıyla temizlendiğini bana kanıtlayabilirsen. İçinde en ufak bir şey kalmazsa... Bunu yapabilirsin. Öfkeni yenebilirsin, Adam. Bağımlılığını da. Sadece içindeki karanlığa karşı savaşmaya devam etmelisin. Bu savaş nihayetinde senin gerçek gücünü ortaya çıkaracak. İnan bana, içindeki ışık tüm bu karanlığı dağıtabilir.

Angelico'nun bakışları resmen yumuşamaya başlıyor. Sefir, sözlerindeki gücü iyice hissediyor.

Sefir: Sadece dişini biraz daha sıkman lazım. Haftaya pederle görüşmek için hazır olacaksın. Rab'bin ışığı seninle olsun, Adam.

Angelico'nun yüzünde derin bir düşünce belirirken kayıt sonlanıyor.

idhf1c3.gif


Kameralar açıldığında Television Şampiyonu Velveteen Dream'i görüyoruz.

o9Jh20f.jpeg


Velveteen Dream: Biliyorum, geçen hafta Tiffany ve Jinder tarafından bir daha bunu yapmamak üzere uyarıldım. Hatta uslu bir çocuk olmam gerektiği söylendi ve ben kulağımın çekilmesinden az da olsa korktum... Ama hiçbir zaman geride duran bir şampiyon olmadım ve olmayacağım. Onlara istedikleri şeyi Civil War'da vereceğim. Ama bundan önce, biraz ısınma turuna ihtiyacım var. Açık, basit ve net. Bu bir Open Challenge'dır! Jinder ve Tiffany'den çekinmeyip bunu benden almak isteyen biri varsa, arkasına dikkatli bakmak suretiyle karşıma çıkabilir. Birlikte biraz dans etmek, savaştan önce hepimize iyi gelecektir.

Velveteen mikrofonu atıp girişten bir müzik bekliyor...


Outside+Pose.gif


Domination! Ezekiel Jackson! Eski giriş müziğine dönmüş ve kaslarını sıkıp poz verdikten sonra "bunu yaptığına pişman olacaksın Velveteen" diye sayıklayarak ringe doğru yürüyor. Velveteen kıyafetlerini çıkarıp maça hazırlanırken Zeke hakemle bir şeyler konuşuyor ve Velveteen'in çok beklettiğini söylüyor. Hakem onu ısrarla başından def etmeye çalışırken şampiyon artık hazır ve maç başlıyor!

Television Championship Match
Velveteen Dream (c) vs. Ezekiel Jackson


Maç başladı. İkili birbirlerine Elbow And Collar Tie Up bağlıyor. Zeke, Velveteen'i headlocka alıyor. Velveteen bir anda bu kilidi çözüyor Zeke'nin kolundan çeviriyor bir takla atıyor sonrasında tekrar kolundan çeviriyor arkasına geçip hızla School Boy Roll Up'a alıyor. 1.. 2.. Kickout. İkili bir anda ayaklanıyor. Zeke, Velveteen'e koşuyor fakat Velveteen sağlam bir dropkick geçiriyor! Ardından hızla bir arm drag yapıp kolunu kitliyor. Zeke bundan kurtulmayı başarıyor ve üst üste yumruklar vuruyor. Sonrasında hızla bir Scoop Slam! Velveteen sırtını tutarak kalkıyor bir tane daha! Sonrasında tutuyor ve bir tane daha! Ardından tutuyor ve Book Of Ezekiel!

Fakat hayır! Velveteen bundan kurtuluyor ve üst üste dirsek darbeleri. Ardından hızla sırtlıyor ve Death Valley Driver! Bu iş bitti! Fakat Zeke bu hareketten sonra yere yığılmıyor ve dizlerinin üstünde kalakalıyor! Velveteen iplere sarılmışken ters ters ona bakıyor. Zeke pis pis sırıtıyor. Velveteen hızla bir Superkicki oturtuyor! Zeke ipleri tutarak tekrar kalkıyor! Fakat sendeliyor. Velveteen bir Superkicki daha oturtuyor! Zeke yere yapışıyor! Velveteen Top Rope'a çıkıyor...

jan23dreamtopropenxt-660x327.png


PURPLE RAINMAKER! TUŞA GİDİYOR! 1.. 2..

3!

Kazanan ve Halen TV Şampiyonu: Velveteen Dream

Velveteen kazanıyor. Tertemiz bir kemer korumasından sonra gülerek ayağa kalkıyor ve kemerini eline alıyor. Seyirciler onun adına tezahüratlar yapıyor fakat tam o sırada arkasından biri kavrıyor!

2b848-16207389034995-800.jpg


Bu Jinder Mahal! Tutuyor ve bir KHALLAS! Fakat hayır! Velveteen onu üstünden fırlatıyor! Ardından sırtlıyor ve Dream Valley Driver!

Dream+Valley+Driver.gif


Jinder sendeleyerek kalkıyor ve ipe geçiyor. İplere doğru bir Clothesline'la ring dışına postalıyor. Velveteen arkasını döndüğünde Tiffany'nin apronda ona saldırmak için hazırda beklediğini görüyor fakat Tiffany yavaşça geri çekiliyor. Velveteen kemerini yerden alıyor ve Tiffany'i süzerek havaya kaldırıyor. Velveteen, Tiffany'le bakışırken kameralar kapanıyor.

200.gif
f33dgry.gif


idhf1c3.gif


Arka alana döndüğümüzde Cody Rhodes'u görüyoruz. Kendisi locker room'da dolanırken karşısından gelen kişileri görünce resmen şoka uğruyor.

Cody-Rhodes.jpg


Cody Rhodes: Şaka yapıyorsunuz...

Screen-Shot-2022-07-18-at-4.56.17-PM.png


THE YOUNG BUCKS! Jackson kardeşler PGW'da. Gülerek Cody'e sarılıyorlar.

Matt Jackson: Keşke bir şaka olsaydı.

Cody Rhodes: Burada ne işiniz var? Haberinizi ben mi kaçırdım?

Matt Jackson: Aslında bir şey kaçırmadın Cody. Her şeyin sürpriz olması gerekiyordu. Geçen hafta O'Neil'ın Tag Team kemeri maçı için şirkete getireceğini söylediği sürpriz takım bizdik. Ta ki o Chairman piçi planı son dakika bozana kadar. Anlaşılan son dakika Gacy ve kölesi, ona tarihin en iyi takımından daha ilgi çekici gelmiş.

cody-rhodes-young-bucks.jpg


Cody'nin Chairman'in adını duyunca suratı düşüyor biraz.

Nick Jackson: Anlaşılan sen de Team PGW için adam arıyorsun. Sanırım şu sancılı dönemde o takım için en yakın dostlarından daha iyi bir seçenek bulamazsın. Hele o Chairman denilen yavşağın yüzünü tekmelemek için dua ettiğimiz şu günde.

Cody, üzgün bir şekilde onlara bakıyor.

Cody Rhodes: Matt… Nick, sizinle tekrar aynı çatı altında güreşecek olmanın verdiği mutluluğu anlatamam. Bugün bundan daha iyi bir alacağımı da sanmıyorum. Bir yandan O’Neil’a olan sinirinizi de anlıyorum ancak… Sizi riske atmanın çok akıllıca olacağını sanmıyorum. Bakın, benim kaybedecek pek bir şeyim kalmadı. Her şeyimi kendi ellerimle aylar önce kaybettim. Ben o maçı kaybedersem bile birkaç ay önce çizdiğim imajdan daha kötü olamam. Fakat sizin taptaze bir kontratınız ve O'Neil burada olsun veya olmasın kazanacağınız büyük başarılar var. Kendinizi riske atmanıza izin veremem çünkü arkadaşlarımı topun ucuna koymak istemiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

jryvxio.jpg


Matt ve Nick biraz bozulsa da Cody'e anlayış gösteriyorlar. Cody onlara sarılırken reklamlara gidiyoruz.

idhf1c3.gif



mnQ94dHcLQXstT7wEGv1OGmlo7_13yYPrQ1YVUkdbvwe5V-sQ4C8hck-Dey2Emh5KcSmnA61kuHD8KLrENLe2Q.webp


Ludwig Kaiser girişte beliriyor. Seyirciler onu yuhalarken kendisi her zamanki tavırıyla ringin yolunu tutuyor. One Night Stand'de gerçekleşmesine izin verilmeyen o maç hakkını almak için bugün son şansı. Kendisi ringe girer girmez gözünü girişe dikiyor ve sonunda şampiyonun müziği duyuluyor.


FE!N
FE!N
FE!N


intro-1668232923.jpg


"SEED" JEY USO GİRİŞTE! Girişte görünür görünmez seyirciler resmen ayağa kalkıp ona desteğini gösteriyorlar. Jey ise omuzundaki Pure kemerini eline alıyor ve seyircilere karşı gösteriyor. Şimdi hemen hemen hepsiyle tokalaşarak ringin yolunu tutuyor.

Michael Cole: Geçen hafta sussun diye World Heavyweight Championship için Contender maçına çıkarılan adam bu hafta zorunlu olarak kemerini savunmak zorunda bırakılıyor. O'Neil ne kadar da iki yüzlü bir adam olduğunu cümle aleme gösterdi.

JBL: En azından çocuğun kemeri öyle bir kemer ki sadece ring içinde kim iyiyse o kazanıyor. Jey Uso, bugün Pure kemerine ve kurallarına şükretmeli.

snOp9t.gif


Jey ringe ulaşır ulaşmaz aprondan köşelere çıkıyor ve taunt'unu gerçekleştiriyor. Seyircilerin Jey Uso'ya olan inanılmaz desteği halen durmak bilmiyor. Şimdi Jey ringdeki yerini alıyor ve Pure kemerini hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri gösterip iki ismi de kontrol edecekken görevliler arasında bir kargaşa oluyor. Hakem de olay yerine gidiyor ve duyduğu şey sonrasında şaşırmış bir şekilde ringe geri dönüyor. Tam bu sırada anons yapılıyor.

play-68ccc4880000102--30561243677.jpg


Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar, "Chairman" Mr. O'Neil'ın son kararına göre bu maç Pure kuralları devredışı olarak gerçekleşecektir!

İNANILMAZ BİR YUHALAMA VAR SEYİRCİLERDEN. JEY USO RESMEN ŞOK İÇİNDE KALIYOR, LUDWIG KAISER İSE KAHKAHA ATIYOR. HAKEM DE DAHA FAZLA BU İKİLİYİ BEKLETMEDEN ZİLİ ÇALDIRIYOR VE MAÇ BAŞLIYOR!

Pure Championship Match
PURE KURALLARI DEVRE DIŞI
Jey Uso (c) vs. Ludwig Kaiser


İki güreşçi de nefretle birbirlerine bakıyorlar. Ringin ortasına doğru ilerliyorlar şimdi. Jey, son dakika gelişen duyurudan sonra bir yandan etrafını da kontrol ediyor. Tam bu sırada Kaiser atağa geçiyor ve Jey Uso'yu yumruklamaya başlıyor. Jey Uso bir süre darbelere karşı koyamasa da bir süre sonra Jey de bu saldırıya karşı koyarak sert bir kontra yapıyor ve ringin ortasında egemenliği ele geçiriyor. Her iki güreşçi de birbirlerinin yüzünü deli gibi yumrukluyorlar çünkü bugün, bu maçta Pure kuralları geçersiz. En sonunda bu savaşı Jey Uso kazanıyor ve şovunu yaparak son yumruğunu Kaiser'in suratına geçiriyor. Kaiser yerde!

d8idf1f.gif


Jey Uso, Ludwig Kaiser'a hızlı bir şekilde saldırmaya devam ediyor. Rakibini ringin köşesine sıkıştırıyor ve ardından bir dizi hızlı yumruk ve tekmelerle onu zorluyor. Ludwig, köşede sıkışmış gibi görünse de, aniden karşı saldırıya geçerek Jey'e bir European Uppercut vuruyor ve onu sersemletiyor. Jey, bu darbeden etkilenirken Ludwig hızlıca arkasından koşarak Jey'i yere seren bir Snap DDT gerçekleştiriyor. Uso acı içinde yerde yatıyor. Kaiser şimdi onu saçından çekerek kaldırıyor ve yüzüne doğru bağırarak Almanca küfürler ediyor. Jey Uso ona tepki vermiyor gibi dursa da aniden bir Headbutt vuruyor! Kaiser acı içinde gözünü tutarken Jey şimdi koşuyor ve Superkick- HAYIR, KAISER TEKMEYİ TUTTU. AMA JEY ŞİMDİ KENDİNİ ÇEVİRİYOR VE ENZUIGIRI! JEY TUŞA GİDİYOR 1.........2...

h05w65j.gif


Kaiser attı! Jey moralini pek de bozmadan onu kaldırıyor ve Ludwig Kaiser'a Northern Lights suplex vuruyor. Şimdi vakit kaybetmeden onu tekrar kaldırıyor ve bir daha vurmayı deniyor fakat bu sefer Kaiser'ı kaldıramıyor. Üstünlüğü Kaiser alıyor ve Suplex'i şimdi tam tersin o vuruyor. Jey iplere tutunarak kalkmaya çalışıyorken Ludwig avına yaklaşan bir hayvan gibi sinsice onun arkasından geliyor ve Jey'i kollarından kavrayıp çekiyor ve Neckbreaker uyguluyor. Ludwig, yere düşen rakibine tuş deniyor 1.............2... Jey iki olur olmaz tuşu atıyor. Spike DDT pozisyonuna alıyor Jey'i- AMA JEY KURTULUP ONU İPLERE YOLLUYOR VE GELİNCE ÇOK SERT BİR SUPERKICK!

9xbvyhp.gif


LUDWIG KAISER YERDE! JEY USO ŞİMDİ SEYİRCİLERİN "SEED" DİYE BAĞIRMALARININ EŞLİĞİNDE KÖŞELERE ÇIKIYOR VE USO SPLASH İÇİN TAUNT YAPIYOR!


BF3ag8o.jpeg


STARBOY? Mr. Money in the Bank Wes Lee girişte! Jey Uso anlamsız bakışlarla ona bakıyor. Wes Lee bir elinde çantası, bir elinde mikrofonuyla konuşmasına başlıyor.

Wes Lee: Korkma Jey. Ben WWE ürünü bir çanta sahibi değilim, senin kemerine karşı bu çantayı bozdurmayacağım.

Wes Lee gülüyor.

Wes Lee: Buradayım çünkü eski bir takım arkadaşın olarak sana sürpriz yapmak istedim. Hatırlarsın belki aylar öncesini... Sen, ben ve baban bir olup The Sex denilen o ucube takıma ve yanlarındaki herhangi bir herife karşı savaşmıştık. O zaman düşmanımız ortaktı. Johnny Mayhem ve Val Venis! Fakat senin özellikle Mayhem'e hiç kanının ısınmadığını biliyorum. Doğrusu benim hiçbir zaman ikisine de kanım ısınmadı. Val Venis'den de Mayhem'den ettiğim kadar nefret ediyorum. Fakat Venis aptallık yapmadı. Uslu durdu ve Chairman'e biat etti. Fakat sen babanın güreş kariyerinin bitmesine neden olan o piçin tarafını seçtin. İşte burada yanlış yaptın. Bedelini de tek başarını kaybederek ödeyeceksin. Bugün Pure kemerine veda ediyorsun Jey.

ndg6g51.gif


Jey Uso, özellikle babasının lafı anılınca deliye dönse de Ludwig Kaiser çoktan ayağa kalkmış bir şekilde köşelere fırlıyor ve Jey Uso'ya SUPERPLEX! HAYIR VURAMADI ÇÜNKÜ JEY ONU BİR KAFA DARBESİYLE DAHA AŞAĞI İTTİ. Jey şimdi Diving Crossbody ile onun üstüne atlıyor fakat Kaiser onu tutuyor ve THE LANDUNGSBRÜCHEN! HAYIR JEY ARKAYA DÜŞERKEN İKİ AYAĞININ ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. ŞİMDİ KAISER'A ARKADAN SLEEPER HOLD BAĞLAMAYA ÇALIŞACAKKEN BU SEFER DE KAISER ONU ÇEKTİĞİ GİBİ İPLERE YOLLUYOR. KAISER-ROLL YAPIYOR! BAŞARILI! KAISER ŞAMPİYON OLMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR 1...........2..........

trcnw5r.gif


JEY ATIYOR! KAISER ŞOKTA! WES LEE ŞOKTA. Kaiser öfkelenmeye başlarken Wes Lee endişeli bir şekilde ringe ilerliyor. Tam bu sırada Kaiser, Jey'i tutarak kaldırıyor FAKAT JEY, LUDWIG'İN YÜZÜNE TÜKÜRÜYOR! LUDWIG'İN RESMEN KANI DONUYOR AMA JEY USO ONA SUPERKICK'İ GEÇİRİYOR!

JBL: Helal olsun be oğlum. Piçlerin dilinden konuşuyor.

4b77qrl.gif


Wes Lee, Jey'in Ludwig'i devirdiğini görünce Ludwig'e zaman kazandırmak için koşarak aprona fırlıyor fakat JEY ŞİMDİ DE ONA SUPERKICK'İ GEÇİRİYOR. Ludwig geç ayaklandığı için Jey çoktan arkasını dönüyor ve ona doğru koşan Ludwig Kaiser'a SPEAR'I VURUYOR! RESMEN KAISER SPEAR'IN ETKİSİYLE TAKLA ATIYOR. JEY TUŞA GİDİYOR 1.............2...........

aa04wcm.gif


3!

Kazanan ve halen Pure Şampiyonu: Jey Uso

5cjkcua.gifv
wwe-smackdown-jey-uso-roman-reigns-summerslam.jpg


JEY USO KEMERİNİ KORUYOR! HEM DE KENDİSİNE KURULAN TÜM PUSULARA RAĞMEN BUNU BAŞARIYOR. Hakem ona kemerini teslim ederken seyirciler resmen bir süper kahraman için tezahüratlar yaparmışcasına Jey'e tribün yapıyorlar. Bu sırada Jey, gözlerini dışarda çoktan ayaklanıp ona bakmakta olan Wes Lee'den ayırmıyor. Wes Lee, uzunca bir süre onu süzdükten sonra herhangi bir şekilde hamle yapmadan arka alanın yolunu tutuyor.

6t26hgb.gif


03hX9Sk.jpeg
gOuenhi.jpeg


Arka alanda Johnny Mayhem'i halen tam iyileşememiş halde değnekleriyle görüyoruz. Karşısında World Heavyweight Şampiyonu Christopher Daniels var. İkili tuhaf bir sekansla birkaç saniye bakışırken Daniels söze giriyor.

Christopher Daniels: (sarkastik bir tavırla) Bu sefer içeri girebilmişsin...

Johnny Mayhem: Bu arenaya girmek istesem bir şekilde girerim. Bunu bu zamana kadar beni tanıdığın kadarıyla sen de biliyorsun.

Christopher Daniels: Pek tanıdığım söylenemez. Ama tanıdığım kadarıyla dediğin şeyi göz önüne alırsam... Senin söylediğin herhangi bir şeyi yapabileceğini düşünmüyorum. Genel olarak.

Johnny Mayhem: Bu da ne demek?

Christopher Daniels: Geriye bakıp bir düşün Johnny. Bugüne kadar söylediğin neyi yapabildin? Yüzüne karşı defalarca açılan eski defterleri benim de açmama gerek yok. Konu nedir?

Johnny Mayhem: Şu anda seninle ve düşüncelerinle uğraşamayacağım. Aslında bundan sonra kimsenin düşünceleriyle uğraşamayacağım çünkü benim bir kaybeden olduğumu tek düşünen sen değilsin. Ama senin gibi marjinal bir adamdan bu kalıplaşmış düşüncelerin ardında hakkımda değerli fikirler beklerdim. Her neyse, sana söylemem gereken bir şey var. Team PGW'e geliyor musun?

Christopher Daniels: Dalga mı geçiyorsun?

Johnny Mayhem: Dalga The Sex'de olur. Olurdu. Pardon. Val'da bir dalga olduğunu artık sanmıyorum. Team PGW'e geliyor musun gelmiyor musun Daniels?

Christopher Daniels: Bunu ciddiye alamıyorum. Neden? Neden Team PGW için güreşmeliyim Johnny? Tek bir neden söyle! Üstelik...

Johnny Mayhem: Üstelik Cody halihazırda buradayken. Anlıyorum. Hezeyanını anlıyorum. Ama konu bu değil. Bu, bu savaş, bu maç, ringdeki 10 kişi... Kabul et Daniels, bu senin geri durup kendini tarafsız konumda tutabileceğin türden bir şey değil. Burası, PGW, senin de mabedin sayılı-

Christopher Daniels: Johnny- Lüt-... Lütfen böyle saçmalıklar... Bak, PGW sadece düştüğüm gökyüzünün ardından hükmümü sürdüğüm bir evren. Daha fazlası değil. Ben de seni anlıyorum. Sen her duyguyu yoğun yaşayan bir adam olabilirsin ama ben senin tam tersin olan-

Johnny Mayhem: Bak, motivasyonunu ne sağlar nasıl sağlar bilmiyorum ama o Team PGW'de olacaksın. Zorundasın! Anlıyor musun? Zeytinin dalı şelaleye düşeli çok oldu ve bu savaş öyle ya da böyle bir şekilde son bulacak. Şirketin sahibi değişecek. Anlıyor musun?

Christopher Daniels: PGW'nin kazanacağından nasıl bu kadar eminsin?

Johnny Mayhem: Biz kazanacağız Daniels. Bu olduğunda sende ne siyah ne beyaz, gri tarafta olursan bundan çok daha fazla zarar göreceksin. Val siyah tarafı, beni değil o adamı seçti. Bir organ mafyası kolunu. Bu adam burada olduğu sürece, pisliğini bize akıttığı sürece başımız beladan kurtulmayacak. Ve sen, hep hayal ettiğin bu omzundaki şeyi... Daniels. Bu adam bildiğin adamlardan değil. Titus O'Neil falan vardı ya, unut onu. Bu adamın güreş dışında bir dünyası var. Pis bir dünyası. Ve bu dünyada elde edemediği gücü biz güreşçiler üzerinde kullanıp kendini rahatlatıyor. Burayı elinde tutmasının tek amacı bu! PGW'i bu yüzden aldı! Hem... Yarın öbür gün Jey Uso'ya yaptığı şeyi sana yapmayacağı ne malum? Bir anda unvanını senden alıp boşa çıkarabilir? Bunu Pure Championship'e yaptıysa World Heavyweight'e de yapabilir! UZUN LAFIN KISASI, herkes gibi sen de diken üstündesin. O yüzden gel ve doğru tarafta dur. Unvanının, Val'ın unvanından daha büyük olduğunu göster. Daha büyük bir şampiyon olduğunu göster. Bizim güven kaynağımız ol. Dahası, sırt sırta verelim; en başından beri kendimiz var ettiğimiz şirketi bu adamdan kurtaralım.

Daniels, Mayhem'in bu söylediklerini öylece boşluğa bakıp düşündüğünü belli ediyor. Mayhem lafını bitirdikten sonra öylece Daniels'a bakarken onun omzuna dokunuyor.

E7sMHos.jpeg


Johnny Mayhem: PGW kazanacak.

Mayhem son lafını söyledikten sonra Daniels'ın düşünceli bakışları arasında oradan uzaklaşıyor.

6t26hgb.gif


DosqiiT.jpeg


Kameralar açıldığında kendimizi ringde, bir masayı ve masanın etrafındaki kişilerle buluyoruz. Bu, belli ki Civil War'da gerçekleşecek olan 5v5 maçın kontrat töreni! Wes Lee bir tarafta duruyor. Karşısında ise Johnny Mayhem var.

8bAdMPc.jpeg


Charly Caruso: Bayanlar ve baylar... Bu Civil War'da gerçekleşecek olan 10 kişilik maçın kontrat törenidir...

8dqjGiD.jpeg


Charly Caruso: Bir tarafta, Team PGW'den Johnny Mayhem... Diğer tarafta ise Team Chairman'den Wes Lee bu masadalar ve bu törende iki tarafın da temsilciğini yapıyorlar!

oaYaFez.jpeg
w7W9zza.jpeg


Johnny Mayhem bir anda gülmeye başlıyor. Bu Chairman'in dikkatini çekince Wes Lee'de ona odaklanıyor. Mayhem odağı kendine çekince bir süre kendini toparlayıp elindeki mikrofonla geriye yaslanıp söze giriyor.

Johnny Mayhem: E tamam... İmzalayalım bitsin gitsin o halde.

Mayhem, üstünde Team PGW logosu bulunan kalemi eline alıp açıyor ve kağıdı önüne alıyor. Sözleşmeyi yakından gördüğümüzde "Team PGW kazanırsa Chairman şirketin hisselerini bırakır, Team Chairman kazanırsa Johnny Mayhem PGW'den temelli olarak uzaklaştırılır" maddesini görüyoruz. Bu sırada Wes Lee bir hışımla lafa giriyor.

Wes Lee: Merak ediyorum... Tam olarak neye gülüyorsun?

Johnny Mayhem: Boşver Wes. Bunlar senin anlayacağın türden şeyler değil.

Wes Lee: Oh... Özür dilerim Johnny. Yoksa bunlar senin anlayacağın türden şeyler mi? O zaman kaybetmek, hüsrana uğramak, koşa koşa gidilen her savaştan eli boş dönmek gibi hususlar söz konusu olmalı! Ne de olsa bunları senin gibi somut yaşantı olarak ilk elden tecrübe eden kimse yok. Dale yaşantı konisini senin için bu dünyaya sürmüş olmalı.

Mayhem kalemi ve kağıdı bırakıp bir anda Wes Lee'ye dönüyor.

Johnny Mayhem: Sen ve kaktüs kafandan çıkan fikirler benim için hiçbir önem arz etmiyor Wes. Anlamıyorsun, ben duyarsızlaştım. Bana değil senin savunduğun adamın dediği hiçbir şey işlemiyor. Umrumda olmuyor. Ben artık eskisi gibi değilim. Gördüğüm, tecrübe ettiğim şeylerle fazlasıyla tükendim. Ve dahası, seni ciddiye bile almak istemiyorum çünkü... Her neyse. Boşuna konuşuyorum. Beni Val bile anlamadı, sen nasıl anlayacaksın.

Wes Lee: Bak Johnny, en başından beri buradayız ve bu şirkette işimizi yapıyoruz. Ama sadece bu. Anlıyor musun? Bizim işimiz, işimizi yapmak. Sen her zaman bunun fazlasındaydın ve bedellerini hep ödedin. Uğruna mücadele ettiğin, peşinden gittiğin o saçma şeyler... İlk önce Mayhem sonra Val... İkisini de kaybettin! Şimdi de... Ne yazık ki PGW'e kaybettireceksin! Senin kazandığın savaş yo-

Johnny Mayhem: Sex War'ı benim kazandığımı umarım biliyorsundur.

Wes Lee: O yüzden mi bu değneklerle ayakta zor duruyorsun?

Mayhem mikrofonu aşağıya götürüp burnundan soluyor. Bu sırada Wes laf üstünlüğünü alıp devam ediyor.

Wes Lee: Orada senin ardından gelen insanlar da senin gibi. Tanrı aşkına Cody bu zamana kadar neyi bitirebilmiş ki Mr. O'Neil'i bitirsin? Bir gözü toprağa bakan yaşlı babasını zor yenen Jey Uso'mu bizim kurduğumuz takımın karşısında durabilecek? Saçmalık! Senin ve savunduğun her şey saçmalık! Angel Garza gibi iki lafından biri yalan olan bir adamın-

Johnny Mayhem: Sen durumun ne kadar ciddi olduğunun galiba farkında değilsin! Sana her şeyi gördüğümden ben bahsediyorum. Sence sadece Angel'ın dediği bir şeyle bu adamın yasa dışı bir suç işlediğine körü körüne inanacak kadar salak mıyım?

Wes Lee: Evet öylesin.

Johnny Mayhem: O hastaneyi, odayı, organı alınan çocukların boy boy fotoğraflarını her şeyi kendi gözümle gördüm. Bu adam yakın zamanda yargı tarafından suçlu bulunup tutuklanınca olan sen ve senin gibi ona inananlara olacak! Bunun sen de farkındasın.

Wes Lee: Senin ve konuştuğun şeyleri, inandığın saçmalıkları dinleyerek bu zamana kadar kafam yeterince ağrıdı. Sadece benim değil, buradaki herkesin ağrıdı. Ne istiyorsan o olsun, biz hazırız. Suçsuz bir adamı, bu zamana kadar PGW için elinden gelen her şeyi yapmış bir adamı bir Latino'nun iftirası yüzünden buradan göndermenize izin vermeyeceğiz.

Johnny Mayhem: Tamam. Konuşacak daha fazla bir şey yok o zaman. Akacak kan damarda durmaz ve durmadı da.

nqKfYYR.jpeg


Team Chairman'den Wes Lee kontratı önüne çekip imzayı atıyor. Kontrata yakın çekim girildiğinde Wes Lee'nin yanında "Val Venis, Joe Gacy, Goldust, ???" isimlerinin yazdığı göze çarpıyor.

ehawaOX.jpeg


Team PGW'den Johnny Mayhem bu sefer kontratı önüne çekiyor ve onun da isminin yanında "Cody Rhodes, Jey Uso, ???, ???" yazdığını görüyoruz. İkili imzayı attıktan sonra ayağa kalkıyorlar. Johnny Mayhem biraz zorlanınca değneklerini kenardan almak için uzanıyor...

7EQIBB9.jpeg
duwXjnE.jpeg


Ama Wes Lee bir tekmeyle değnekleri ringin dışına savuruyor!

ZyThvUG.jpeg


MAYHEM ONA ŞAŞKINLIKLA BAKARKEN NE OLDUĞUNU ANLAMADAN RİNGİN ALTINDAKİ GOLDUST, MAYHEM'İN BACAĞINA BİR SANDALYE DARBESİ VURUYOR! MAYHEM SENDELEYİP YERE DÜŞÜNCE WES LEE ONU TUTUYOR VE... VE KONTRAT MASASINA FIRLATIYOR! MASA PARAMPARÇA OLUYOR! BU SIRADA WES LEE DIŞARIDA RİNGİN ALTINDA BİR ŞEYLER DAHA ARARKEN GOLDUST RİNGE GİRİYOR...

rlToXXU.jpeg


Johnny Mayhem'in ayağını tutup onu kaldırmak istemiyor ama Mayhem'den Enzuigiri! Seyirciler buna inanılmaz cheer verirken Goldust biraz sendeleyip Mayhem'e yürüyor ama Mayhem'den Superkick! Goldut yere yığılıyor!

ryXuCG7.jpeg


BIG BOOT! VAL VENIS, JOHNNY MAYHEM ARKASINI DÖNDÜĞÜNÜ GİBİ ONU SEYİRCİLERİN ARASINDAN RİNGE GİRİP YIKIYOR! ŞİMDİ ONUN ÜSTÜNE ÇIKIYOR VE ÜST ÜSTE YUMRUK DARBELERİNİN ARDINDAN SAKATLADIĞI BACAĞINA ODAKLANIYOR!


PSH3k7b.jpeg


ELİ SICAKKEN ŞARKISI DUYULDUĞU GİBİ RİNGE KOŞAN JEY USO, DİREKT OLARAK VAL VENIS'IN KARŞISINA DİKİLİP ONU YUMRUK DARBELERİYLE JOHNNY MAYHEM'İN YANINDAN UZAKLAŞTIRIYOR! AMA BU SIRADA DIŞARIDAKİ WES LEE BU KADAR BEKLEMENİN KARŞILIĞINDA ELİNDE BİR KENDO STICK VE SANDALYEYLE DÖNÜYOR VE KENDO STICK'İ JEY USO'NUN SIRTINDA PARÇALADIKTAN SONRA ONUN ÖNÜNE GEÇİP BİR DE GÖĞSÜNE SANDALYE DARBESİ VURUYOR!

MpZ5jHX.jpeg


CODY RHODES! SEYİRCİLERİN ARASINDAN GÖRÜNÜP HERKESİ ATEŞLİYOR VE RİNGE GİRDİĞİ GİBİ WES'İN DIŞARIDAKİ SANDALYELERİNDEN BİRİNİ ALIP VAL VENIS'IN SURATINDA PATLATIYOR! ARDINDAN GOLDUST'A BİR UPPERCUT VURUYOR! WES LEE SENDELEYİP ONA DOĞRU GELİYOR AMA YERDEKİ MAYHEM, WES LEE'YE BİR ÇELME TAKIYOR!


ivXye8N.jpeg
hgIks2D.jpeg


Ringde tansiyon yüksekken girişte gözüken Joe Gacy tüm odağı üzerine çekiyor! Cody nefesini solurken girişte sakin sakin iki elini birleştirmiş şekilde poz veren Gacy'e bakıyor! Bu sırada Jey Uso öfkeyle yerden kalkıp Gacy'e doğru koşuyor. Gacy kendinden emin şekilde öylece durup beklerken Goldust'da ringden inip Jey Uso'nun peşinden gidiyor ve Gacy'e ulaşmadan Jey'i kendine çekip yüzüne biber gazı sıkıyor! Jey gözlerini tutarken Goldust onu tutup bariyerlere fırlatıyor!

0wDKHPB.jpeg
mTNRoTz.jpeg
0LyBO46.jpeg


Bu sırada ringde iyice tek kalan Cody karambole alınıyor desek yeridir! Val Venis ve Wes Lee onun üstüne çullanırken içeri yeni giren Goldust'da ona doğru yelteniyor! Mayhem kalkmaya çalışsa da fırsat vermiyorlar! Gacy ağır ağır ringe girip bu hengameye tuhaf şekilde öylece bakıyor. TEAM CHAIRMAN, TEAM PGW'İ ADETA DAĞITIYOR!

JmP1faw.jpeg



AOMiiwG.jpeg


Michael Cole: NE?

JBL: BU ADAM BU ZAMANA KADAR NEREDEYDİ?

Michael Cole: BİLMİYORUM AMA GERİ DÖNMEK İÇİN EN İYİ AN BUYDU! KİMİN TARAFINDA?

e7UBGQz.jpeg


ESKİ WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONU UZUN SÜRE SONRA TEKRAR GÖRÜNÜYOR! SEYİRCİLER ONU ÇOK COŞKULU ŞEKİLDE KARŞILARKEN YAN YAN YÜRÜMEYE BAŞLIYOR VE RİNGİ SÜZERKEN 2K KAMERA ONUN YAKININA GİRİP ÇEKİYOR! ŞİMDİ İÇERİ GİRİYOR VE EN BAŞTA JOE GACY'İ CLOTHESLINE İLE YERE SERİYOR!

Michael Cole: Del Rio, Team PGW'nin dördüncü üyesi!

JBL: İşte şimdi iki taraf da eşitlendi! 4'e 4!

WLd1efq.jpeg
adZRPaM.jpeg
Df6Zdnp.jpeg


GACY'İ YERE SEREN DEL RIO, GOLDUST'I ÇOK SİNİRLENDİRİYOR! GOLDUST ONA DOĞRU ELİNE ALDIĞI BİBER GAZIYLA KOŞARKEN DEL RIO ONUN ELİNE DOĞRU BİR SUPERKICK VURUYOR VE GOLDUST'IN TÜM DENGESİ ALT ÜST OLUYOR! ARDINDAN YERDEKİ CODY'DE AYAĞA KALKIP GOLDUST'I TUTUYOR VE CROSS RHODES! BU SIRADA JEY USO'DAN AYAKLANAN WES LEE'YE SUPERKICK! TEAM PGW, HERKESİ DAĞITIYOR!

UXv6Qox.jpeg
fcVn8vv.jpeg
eG1Tu2t.jpeg


Del Rio, Jey Uso, Cody Rhodes birbirlerine bakıyorlarken yerdeki Johnny Mayhem güçlükle ayağa kalkıyor... Team Chairman'den herkesin yerde olduğunu görüyor ve turnbuckle'ın orada yatan Val Venis'e bakıyor! Hepsi bakışlarını oraya çevirip Johnny Mayhem'e bağırmaya başlıyorlar! MAYHEM TURNBUCKLE'A DOĞRU GİDİYOR! STARSHIP PAIN! STARSHIP PAIN!

harzCGF.jpeg
8aQkyDi.jpeg
sdc7FzH.jpeg


Val Venis ve diğer Team Chairman üyeleri öylece yerde kıvranırken Team PGW'nin dörtlüsü öylece bir araya gelip birbirlerine bakıyorlar. Seyirciler bunu coşkuyla karşılarken iki takımın da son üyelerinin kim olduğu konusunda merak konusundayız... Ama biz bunu Civil War'da öğreneceğiz! Bu sırada credit yazısı geliyor ve PAYBACK #29 bu görüntüyle son buluyor.

PGW PAYBACK #29
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: