Burhan Altıntop’a İlişkin Marjinal Bir Görüş

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,627
Beğeni sayısı
554
PG Nakit
40
Konum
Ankara/İncirli
Çok da marjinal bir görüş değil. Fanların bir kısmı her zaman söylüyordu bunu.

Burhan'ın ilk sezonu daha doğrusu ilk kişiliği -özellikle Şesu ile uyumları- bambaşka bir hava getirmişti diziye ve kimseden şov çalmıyordu. 4 ve 5. sezonlarda bu rol çalma işi vardı, orada da yer yer berbattı ama yer yer o kadar iyiydi ki anırtıyordu. Özellikle Cem ile ev arkadaşı olduğu kısımlar. 6.sezon Volkan'ın gelmesiyle yine rol çalma işi yoktu, Dilber-Azim falan da eklenince gayet dengeliydi.

Burhan'ın iyisi çok iyi, kötüsü çok kötüydü. Her şeye tüm kusurlarına rağmen benzersiz bir karakterdi. Benim de çok baydığım sahneleri vardı ama iyiyken de çok iyiydi yani.

Gaffur'u niye yazmış onu da anlamadım 1 sezon kalıp gidiyor. 6 sezonluk dizinin 1 sezonunda var diye kibrit suyu mu dökülmüş oluyo anasını satayım.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Bu diziyi böyle bir fenomen haline getiren ana unsurlardan. Burhan gibi bir karakter olmasa da biz bu diziyi yine konuşurduk ama bu kadar konusulmasini sağlayan, damga vuran karakterdir.

Avrupa Ykası denilince evet ilk akla Burhan geliyor ve ana mesajdaki yoruma katılmasam da Burham olmasa da bu dizi tutardı.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Avrupa Yakasını tekrardan izlemeye başladım. Çocukken Burhan-Gaffur debutuyla izlemiştim ve o bölümlere vakıfım ama ilk bölümlere hiç hakim değildim. Düşüncemi yzayım.

Ana mesajdaki yoruma ister istemez katılıyorum. Evet Burhan diziyi daha popüler yapmış olsa da dizi Burhan'dan önce de kaliteliydi. Hatta karikatür karakterler yerine gerçek ve kendi içerisinde tuhaflıkları olan karakterlerin olması daha çok hoşuma gitti.
 
Üst
Click here to login using your socials account