Obaaa reis görüşmeyeli nasılsın ya?
Dragon JM Cericho Katılım 2 Tem 2023 Konular 9 Mesajlar 509 Beğeni sayısı 358 PG Nakit 0 Favori Güreşçi Alexa Bliss 3 Tem 2023 #21 Obaaa reis görüşmeyeli nasılsın ya?
Bulletproof #uncensored Katılım 27 Haz 2023 Konular 166 Mesajlar 1,306 Beğeni sayısı 332 PG Nakit 530 Konum Antalya Favori Güreşçi "Stone Cold" Steve Austin 1 1 Kurucu Yönetim 4 Tem 2023 #22 Tayfun abim hoş geldin. Çok mutlu oldum geldiğine.
Klitschko PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 1 Mesajlar 27 Beğeni sayısı 21 PG Nakit 0 Favori Güreşçi AJ Styles 4 Tem 2023 #23 Dragon' Alıntı: Obaaa reis görüşmeyeli nasılsın ya? Genişletmek için tıkla ... Hoca son 10 yılda 3 kere konuşmuşuzdur zaten. :D İyilik güzellik vallahi sende haberler, nasıl keyifler? Bulletproof' Alıntı: Tayfun abim hoş geldin. Çok mutlu oldum geldiğine. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum aslan kardeşim. Ben de sizi gördüm mutlu oldum. Tekrar hayırlı olsun
Dragon' Alıntı: Obaaa reis görüşmeyeli nasılsın ya? Genişletmek için tıkla ... Hoca son 10 yılda 3 kere konuşmuşuzdur zaten. :D İyilik güzellik vallahi sende haberler, nasıl keyifler? Bulletproof' Alıntı: Tayfun abim hoş geldin. Çok mutlu oldum geldiğine. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum aslan kardeşim. Ben de sizi gördüm mutlu oldum. Tekrar hayırlı olsun