Reis'in Konuşması Hamza Dağ'ı Duygulandırdı
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,214 Mesajlar 5,800 Beğeni sayısı 1,997 PG Nakit 4,765 Favori Güreşçi Bray Wyatt 10 Mar 2024 #1
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,876 Beğeni sayısı 1,620 PG Nakit 390 Favori Güreşçi Mark Henry 10 Mar 2024 #2 Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan.
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 10 Mar 2024 #3 Johnny Sack' Alıntı: Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan. Genişletmek için tıkla ... Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık.
Johnny Sack' Alıntı: Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan. Genişletmek için tıkla ... Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık.
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,876 Beğeni sayısı 1,620 PG Nakit 390 Favori Güreşçi Mark Henry 10 Mar 2024 #4 Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Bıyığından utanması bizi rahatsız etti aga.
Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Bıyığından utanması bizi rahatsız etti aga.
Spear of Chaos PG.net Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 382 Mesajlar 6,159 Beğeni sayısı 901 PG Nakit 1,255 Favori Güreşçi Seth Rollins 10 Mar 2024 #5 Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin.
Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin.
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 10 Mar 2024 #6 Spear of Chaos' Alıntı: Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin. Genişletmek için tıkla ... Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir.
Spear of Chaos' Alıntı: Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin. Genişletmek için tıkla ... Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir.
Spear of Chaos PG.net Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 382 Mesajlar 6,159 Beğeni sayısı 901 PG Nakit 1,255 Favori Güreşçi Seth Rollins 10 Mar 2024 #7 Styles Clash' Alıntı: Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir. Genişletmek için tıkla ... Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili.
Styles Clash' Alıntı: Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir. Genişletmek için tıkla ... Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili.
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 567 Mesajlar 8,201 Beğeni sayısı 1,435 PG Nakit 1,445 Konum İzmir Favori Güreşçi Edge ELITE 10 Mar 2024 #8 Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım.
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 10 Mar 2024 #9 Spear of Chaos' Alıntı: Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili. Genişletmek için tıkla ... Değil.
Spear of Chaos' Alıntı: Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili. Genişletmek için tıkla ... Değil.
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 10 Mar 2024 #10 Johnkorey' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Kanka umuyorum anketlerde falan insanlar çevrelerinden çekindiği için Hamza Dağ demiyordur şayet durum Cemil lehine daha çok.
Johnkorey' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Kanka umuyorum anketlerde falan insanlar çevrelerinden çekindiği için Hamza Dağ demiyordur şayet durum Cemil lehine daha çok.