Reis'in Konuşması Hamza Dağ'ı Duygulandırdı
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,741 Mesajlar 4,631 Beğeni sayısı 1,569 PG Nakit 4,050 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim ELITE 10 Mar 2024 #1
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,793 Beğeni sayısı 1,586 PG Nakit 390 RPG Karakteri Goldberg Favori Güreşçi Mark Henry 10 Mar 2024 #2 Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,875 Beğeni sayısı 1,909 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 10 Mar 2024 #3 Johnny Sack' Alıntı: Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan. Genişletmek için tıkla ... Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık.
Johnny Sack' Alıntı: Utanmaz Hamza Dağ bıyıkların nerede utanıyor musun sen AKP'li olmaktan. Genişletmek için tıkla ... Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık.
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,793 Beğeni sayısı 1,586 PG Nakit 390 RPG Karakteri Goldberg Favori Güreşçi Mark Henry 10 Mar 2024 #4 Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Bıyığından utanması bizi rahatsız etti aga.
Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Bıyığından utanması bizi rahatsız etti aga.
Spear of Chaos PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 368 Mesajlar 5,693 Beğeni sayısı 807 PG Nakit 855 RPG Karakteri Brock Lesnar Favori Güreşçi Seth Rollins 10 Mar 2024 #5 Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin.
Styles Clash' Alıntı: Valla İzmir seçmeni olarak bıyığa ona buna bakmıyorum bro artık. Çantada keklik olmaktan sıkıldık. Genişletmek için tıkla ... Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,875 Beğeni sayısı 1,909 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 10 Mar 2024 #6 Spear of Chaos' Alıntı: Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin. Genişletmek için tıkla ... Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir.
Spear of Chaos' Alıntı: Ozlale hem kel hem bıyıksız. Ben olsam ona veririm bir muhalif olarak. En azından oyum hizmet veren birine gitsin. Genişletmek için tıkla ... Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir.
Spear of Chaos PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 368 Mesajlar 5,693 Beğeni sayısı 807 PG Nakit 855 RPG Karakteri Brock Lesnar Favori Güreşçi Seth Rollins 10 Mar 2024 #7 Styles Clash' Alıntı: Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir. Genişletmek için tıkla ... Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili.
Styles Clash' Alıntı: Ümit hocam vekil olarak da şehrimize çok iyi hizmet edecektir. Genişletmek için tıkla ... Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili.
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 553 Mesajlar 7,660 Beğeni sayısı 1,340 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 10 Mar 2024 #8 Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,875 Beğeni sayısı 1,909 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 10 Mar 2024 #9 Spear of Chaos' Alıntı: Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili. Genişletmek için tıkla ... Değil.
Spear of Chaos' Alıntı: Belediye kadar olmaz hocam. Hamza Dağ da milletvekili. Genişletmek için tıkla ... Değil.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,875 Beğeni sayısı 1,909 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 10 Mar 2024 #10 Johnkorey' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Kanka umuyorum anketlerde falan insanlar çevrelerinden çekindiği için Hamza Dağ demiyordur şayet durum Cemil lehine daha çok.
Johnkorey' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun. İçime hiç sinmiyor ama kazanacak olanı da tebrik etmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Kanka umuyorum anketlerde falan insanlar çevrelerinden çekindiği için Hamza Dağ demiyordur şayet durum Cemil lehine daha çok.