WWE Smackdown Tartışma Konusu | 08.09.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Logan Paul ringe geliyor!

Logan Paul, Dallas'ın kendisi için ilklerin şehri olduğunu söylüyor ve şehirde ilk WrestleMania'sında güreştiğini hatırlıyor. Tarihin ortaya çıkışına ilk tanıklık edenlerin onlar olacağını söylüyor. Kendisini bir fatih olarak adlandırıyor ve WWE'ye devralmak için katıldığını söylüyor. Tüm zamanların en iyi çaylak yılını geçirdiğini, Birleşik Devletler Şampiyonluğunu elinde tuttuğunu ve şirketteki en iyi sporcu olduğunu söylüyor. Kimsenin kendisi gibi dikkat çekemediğini ve Dallas'taki ilk çıkışından bu yana Premium Live Events ve benzeri etkinliklerde tüm satış rekorlarını kırdıklarını söylüyor. Kendisinin WWE olduğunu ve işlerin patladığını söylüyor, ardından WWE'nin En İyi Döneminde olduğunu söylüyor. Dallas için bir sürprizi olduğunu söyler ve ringin ortasındaki Prime Drink logosunu ortaya çıkarmak için ring brandasını açar. Ardından Prime'ın WWE ile ringin ortasındaki ilk ortaklık olduğunu duyurdu. Ardından KSI'ı ringe davet eder.

KSI barikatın üzerinden atlar ve ringde Paul'e katılır. Randy Orton'ın müziği duyulur ve o da aşağı iner. Paul'ü ringde bir RKO ile gafil avlamak ister, ancak Paul bunu yapamadan ringin dışına kayar. Orton daha sonra KSI'ın arkasına gizlenir ve ona bir RKO indirir. Orton daha sonra bir Prime Drink alır ve yudumlar. KSI'nin üzerine dökmeden önce çok iyi olduğunu söyler.



Kevin Owens & Randy Orton def. Grayson Waller & Austin Theory

Ardından Bayley'nin Kayla Braxton ile oturup Kai ve Damage CTRL'in geri kalanıyla ilişkisi ve geçen haftaki dönüş hakkında sohbet ettiğini görüyoruz. Ardından Naomi'nin sahne arkasındaki bir televizyondan röportajı izlediğini görüyoruz ve Bianca Belair ona yaklaşıyor. Naomi'nin neden izlediğini soruyor ve Bayley için kötü hissettiğini söylüyor ve Belair ona bunu yapmamasını söylüyor. Naomi'nin Bayley'nin yarattığı karmaşa için burada olmadığını söyler ve nezaketen Bayley'ye IYO SKY'a karşı WrestleMania Kadınlar Şampiyonluk maçında şans diler.

Bobby Lashley def. Karrion Kross - DQ İle Lashley kazanıyor

Tiffany Stratton def. Michin

Dragon Lee def. Angel - DQ İle Dragon Lee alıyor


Bu ne olm her maç dq bitiyor yazacağınız şovu...

Cody geliyor

Rhodes, kendisi, Rollins ve The Bloodline arasında gerginlik olduğunu bildiğini, ancak yine de ringde durduğu ve her şeyi kabul ettiği için kendini şanslı hissettiğini söyledi. The Rock'ın meydan okumasını ve bununla birlikte gelen şartları duyduğunu söylüyor ve The Rock'ın Reigns'i tanıdıktan sonra WrestleMania'nın Birinci Gecesi için şart koşma yetkisine sahip olup olmadığını sorguluyor. Onlara cevap vermek ister ama The Rock ona susmasını söyler.

Rock, Rhodes ona cevabını vermeden önce ona biraz müjde vermek istediğini söyler. Ardından, tag team maçlarında öne sürdüğü şartı tekrarlar ve Rollins, The Rock'a sessiz olmasını söyler. Kendisinin ve Rhodes'un riskleri bildiğini söyler ve Rock'a kendisini dinlemesini söyler. Kendi zamanına sahip olduğunu ama onlarınkine sahip olamayacağını söyler. Rollins, The Rock'ın meydan okumasını resmen kabul eder.

Reigns daha sonra Rhodes'a Rollins'in onun yerine cevap vermesine izin verip vermeyeceğini sorar ve ona aptal der. Rock daha sonra Rhodes ve Rollins'e patronları olduğunu hatırlatır ve Rhodes'a hikayeyi tamamlamazsa bir daha asla Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu için mücadele edemeyeceğini söyler. Rhodes bir hatayken kendisinin ve Reigns'in bir aile olduğunu söyler.

 
Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,780
Beğeni sayısı
418
PG Nakit
275
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Bayley Bianca Belair ikilisi haftaya şovda yakınlaşıp 2 haftaya sarılırlar gibi duruyor.

Gözüken bir başka şey de Naomi ile beraber WM'de takım kemerlerini alacak olması ablamın.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: