Demokrat Dede Nasıl Zort Olmuş? Oynat Bakalım


KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
8,850
Beğeni sayısı
2,552
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Bencilliğin farklı anlamları vardır eğer ben kendi etniğimin ve mezhebimin haklarını düşünüyorsam evet bencilim. Üstünü çizdiğin cümlelerin yanlışlığına da katılıyorum ama sonuncusu haric. Bir insanın ailesi solcuysa hatta çocuğunun ismini Devrim koyacak kaşar solcuysa o cocuk sağcı olamaz. O çocuğun görevi sol'u savunmaktır hayatı boyunca. KK savunma mevzusuna gelince de bana göre de siz yanlışınız ki ben karşıt gorus savunuyorum. Sempatizanı olduğum adam forumda habire yerin dibine sokulunca doğal olarak ben savunmak zorunda kalıyorum, gündem sakinken de bazıları alevlendirmeye çalışıyor ama dayanıyorum yoksa her gün tartışma olacak forumda böyle.
KK'nın berbat bir stratejist, dolayısıyla berbat da bir siyasetçi olması yoruma kapalı. Suyun 100 derecede kaynaması gibi bilimsel bir gerçektir.

Şu altını çizdiğim yorumundan da ne kadar berbat bir düşünce tarzına sahip olduğunu anlayabiliriz. Sen çözüm mü istiyorsun yoksa nolursa olsun haklı çıkmak mı? Bana ne kardeşim benim babamın anamın siyasi görüşünden? Senin kendi aklın yok mu da başkalarının dünya görüşüne göre oluşturuyorsun hayat amacını? Obje misin sen? İşte Akplilere kızmamızın altında yatan, gördükleri ilk "ben Müslümanım" diyene oy atmak gibi neandertelvari bir düşünce yapısının laciverdi değil mi senin bu yaptığın? Değilse akplilere biz kızabiliriz ama senin kızmaya hakkın yok. Çünkü sana göre onlar zaten yapması gerekeni yapıyorlar. Babalarından atalarından ne görmüşseler bir kalıp halinde alıp devam ediyorlar.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
93
Mesajlar
4,581
Beğeni sayısı
1,818
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
AKP'ye oy vereceğini söylerken AKP'li olunmuyor CHP savunurken AKP'li olunuyor, o da iyiymiş.

Evet kardeşim Hamza Dağ'a oy vereceğim sayende sayenizde. AKPye oy vermekten de gocunmuyorum bir hakaret olarak da görmüyorum çünkü sabrımı taşırdınız.

Yerel seçim özelinde İzmir'ü çantada keklik gördünüz. Daha konuşmasını beceremeyen parti logosuna sığınan personelinin maaşlarını ödeyemeyen bir adamı Cemil Tugay'ı aday yaptınız. KK 5 sene boyunca beşli çete bilmem ne diye kafa ütüledi o genel başkan iken bir bb başkanı ki Karşıyaka gibi bir ilçenin belediye başkanı gitti beşli çeteye 32M değerindeki araziyi 20M'ye sattı. Düzgün bir aday çıkarttınız da biz mi oy vermedik? Atatürkçüyüm diyorsunuz Yüksel Tşkını mv yapıyorsunuz? Bornova Belediye başkanı adayınız ise proje açıklamak yerine Hamza Dağ'a sallama ve hamaset üzerinden siyaset yapıyor. Siz akpnin kırmızısı olacaksanız orijinali ve daha iyi hizmet edecek olanı barken size neden oy vereyim?

CHP'li bb adaylarına vaatleri soruluyor, girdiği rolden çıkamamış bir adam diyor ki "Efendim ben umut vadediyorum" diyor. Saatlerimi trafikte ve bozuk yollarda harcadıktan sonra umut dolu olamıyoruz ne yazık ki. Hadi bizim gibi tevazu sahibi insanlar bir noktaya kadar bu noş lafları yiyor peki sen akp seçmeninden oy almadan nasıl seçim kazanmayı düşünüyorsun? Akp seçmeninin profili belli hayır koyun değiller ama her seçim sizin gibi elitist cihangir solcularına koyuyorlar. Fakat onları okuyacak olursak onlar proje istiyor. Akp KAAN yapıyor sen de çık de ki bravo güzel proje ama biz daha iyisini yapacağız şu mühendislerle anlaştık ve bizim projemiz aha bu bak bakalım oyların nasıl artıyor. İktidar Teknofest yapıyor sen de ona benzer bir şeyler yap bak bakalım nasıl takdir görüyorsun. Ama chp bir takım elitist insanları gıdıklamak dışında bir şey yapmıyor. İzmirdeki tramvay hatları bile bu insanların ağırlıklı yaşadıkları yerlere yapıldı. Benim yaşadığım semte hiçbir ytırım yapılması.

Çiğli belediye başkanı çıkıp tiktok çekiyor. Ya bu gayri ciddi eleman mı koca ilçeyi yönetecek. İzmir halkı senelerce sizin partinizi Özgür Özel'in dediği gibi sırtında taşıdı ama bize Lal Denizli, Cemil Tugay, Uygar Yıldırım gibi adaylarla döndünüz. Biz İzmirli olarak sizden çılgın projeler de beklemedik ki. Alt yapıyı düzelt, çukurları asfaltla bitti gitti. Ancak bunları bile yapmaktan aciz bir haldesiniz.

Bornova Belediye başkanı adayınız proje açıklamıyor Hamza Dağ'ı hedef alıyor yok Hasan Tahsiniz milli mücadele başladı diyor. Ulan sen kime karşı milli mücadele başlatıyorsun akp seçmenine karşı mı? Onlar da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Afyon adayınız Dem'e laf atınca kudum kuduruyorsunuz da ülkenin en az %35'lik kesimine laf atılması ayıp değil mi? Peki bu Afyon adayı örneğin Dem değil de Zafer-MHP gibi partilere laf atsaydı sizin cihangir solcuları bu reaksiyonu gösterecek miydi?

Bundan 5-6 sene öncesine kadar aktrollerle uğraşıyorduk onlara laf anlatamıyorduk şimdi de başımıza siz pktroller çıktınız. Gizemlara, Ekremist Pala, Onirikos Çipras gibi trollerle uğraşıyoruz ve bunlar aktrollerden daha yorucu.

Önce insanlara makarnacı kömürcü dediniz, sonra yobaz, koyun dediniz şimdi ise yine aynı minvalde şeyler söylüyorsunuz. Akp'nin senelerce terörist, dinsiz ötekileştirmesini akp seçmeni için yapıyorsunuz ve o insanlar her türlü felakete rağmen sizin ötekileştirmeleriniz yüzünden daha büyük hırslarla akpye oy atıyorlar.

İnsanları küstürmeyin, insanları ötekileştirmeyin. Bana akplisin demek bana koymuyor. İlk oyunu chpye vermiş, ailesi chpden başka partiye oy vermemiş bir seçmenin neden akpye oy verdiğine kafa yorun azıcık.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: