AEW Geri Döndü Mü?


Katılım
3 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
5,167
Beğeni sayısı
1,262
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Bana sahne, ışıklar, genel olarak bu düzende WWE'den çok daha ilgi çekici geliyor ama bir türlü içine giremedim senaryolar ve kendi içinde olduğunu düşündüğüm lobicilikten dolayı. Hem kadro hem de dediğim gibi bu diğer sebeplerden dolayı bence çok potansiyelli halen ama bazı şeyleri değiştirmek lazım bence. Çok sığ şeyler yaşanıyor gibi geliyor ki önüme düşüp, izletememesine bağlıyorum.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
365
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
Main eventinde Lana-Bobby Lashley evliliği yapan şirket şu anki haline döndüyse AEW da döner beyler bir şekilde ya. Şu an her detayına sövmek cool olduğu için biraz fazla abanıyorsunuz. Ben de 2021 AEW seviyesine dönecek kadar bir toparlama görmüyorum ama en azından bir şeyler denendiği açık.
 

Danke

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
780
Beğeni sayısı
347
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Bence WWE'den daha yetenekli kadroya sahipler ama senaryo ilerletemiyorlar. Ana kemer çevresinde olanlar, Okada'nın turn geçirip Elite'e girmesi, Ospreay'in gelmesi gibi insanın ilgisini çeken şeyler ama iyi bir akışta ilerletemedikten sonra nafile. Dünya'daki tüm yetenekli isimleri toplasan bile işleyemedikten sonra elinde sıfır kalıyor. Artık yapımcı mı getirirler yazar mı getirirler şu işi halletmeleri lazım.
 
Son düzenleme:

Itsuzai

παλικάρι
Katılım
3 Tem 2023
Konular
3
Mesajlar
201
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Konum
Doğu Almanya
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Revolution 2022'de kötüye gidişi sezip bu gemiden inmiştik... ROH'le girilen yolun sonu sezon öncesi Fenerbahçe kamp kadrosu kalabalıklığındaki bir soyunma odasıyla birleşince onlar değişmeden kalıcı bir iyiye gidiş mümkün olmuyor BENCE.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: