NOW RPG: starrcade'99

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Renee Paquette ile Oral Sessions
Konuk: Bret Hart
53. Dakika

Renee Paquette: ..Program sona ermeden önce sana merhaba demek isteyen birisi var Bret.

Bret Hart meraklı bir şekilde duraksarken bağlanan isim CM Punk'dan başkası değil!

1709667475843.png

CM Punk: Umarım son cümleni ben gelmeden söylemişsindir Hitman.

Bret Hart: Sanırım daha "sorun çıkaracak" bir sürpriz olamazdı ha? (gülüyor) Nasıl hissediyorsun Phil?

CM Punk: Eğer boynumu soruyorsan eskisinden iyi olduğuna yemin edebilirim. Ama 'gerçekten' nasıl hissettiğimi soruyorsan... Bilemiyorum.

Bret, Punk'ın bu karamsarlığına şaşırıyor. Punk cümlesine devam ediyor.

CM Punk: Madison Square Garden benim için hep özeldi. Yarım kalan şeyleri tamamlamak ve bazılarına yeniden başlamak için daha iyi bir yer olamazdı. O gün oraya çıkarken yapılması gerekenin farkındaydım. Senin dediklerinin de farkındaydım. Karşıma çıkacak olan adamın kim olduğunu da biliyordum. Ya da... (buruk bir şekilde gülüyor) bildiğimi sanıyordum.

Bret Hart: Elinden geleni yaptın, bunu biliyorsun değil mi? Şu an önemli olan tek şey bu.

CM Punk: Sorun şu ki Bret, fazlasını yapabilirdim. Senin bana anlattığın, küçükken televizyonlarda izlediğim o 57 yaşındaki adamı tanıdığımı sanarak bir hata yaptım. Buna küçümsemek de diyebilirsin. Bana sorarsan sadece büyük bir hata. Yaptığım tonlarcasının içinden ufak bir tanesi...

Bret Hart: Telafi edilemeyecek cinsten değil.

1709667489580.png

CM Punk: Biliyorum... Bu yüzden bugün buraya geldim. Önümüzdeki hafta, eskisinden de iyi bir şekilde o ringe çıkacağım. Sadece TAKEOVER: NYC'de yaşananları değil, her şeyi telafi etmek için... Çünkü döndüğümde sadece yarım kalan işimi bitirmekle kalmayacağım. Öcünü almakla kalmayacağım Bret, bu şirketin en değerli unvanını omuzuma koyacağım.

Bret Hart gururlu bir ifadeyle Punk'a bakıyor.

CM Punk: Bill Goldberg'ın profesyonel olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını biliyorum. 1999'da da böyleydi, 2024'te de böyle. Burada yapmam gereken tek şey oyunu kurallarına göre oynamak. Bill'in anladığı dilden konuşmak... Bildiğin üzere bunu benden daha iyi yapabilecek hiç kimse yok. Ve en nihayetinde onunla işim bittiğinde... NOW Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğum o anda seni de orada, yanımda görmek istiyorum.

Bret Hart: Orada olacağım Phil.

Punk tebessüm ederken Bret Hart'ın söylediği bu sözle yayın sona eriyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: