Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
NOW Arşiv
NOW Promoları & Konuşma Gösterileri
NOW RPG: starrcade'99
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 185300" data-attributes="member: 59"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Courier New'">Renee Paquette ile Oral Sessions </span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Courier New'"><strong>Konuk:</strong> Bret Hart</span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Courier New'">53. </span></strong><span style="font-family: 'Courier New'"><strong>Dakika</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Renee Paquette: </strong>..Program sona ermeden önce sana merhaba demek isteyen birisi var Bret.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bret Hart meraklı bir şekilde duraksarken bağlanan isim CM Punk'dan başkası değil!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5379[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk:</strong> Umarım son cümleni ben gelmeden söylemişsindir Hitman.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bret Hart: </strong>Sanırım daha "sorun çıkaracak" bir sürpriz olamazdı ha? <em>(gülüyor) </em>Nasıl hissediyorsun Phil?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk: </strong>Eğer boynumu soruyorsan eskisinden iyi olduğuna yemin edebilirim. Ama 'gerçekten' nasıl hissettiğimi soruyorsan... Bilemiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bret, Punk'ın bu karamsarlığına şaşırıyor. Punk cümlesine devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk:</strong> Madison Square Garden benim için hep özeldi. Yarım kalan şeyleri tamamlamak ve bazılarına yeniden başlamak için daha iyi bir yer olamazdı. O gün oraya çıkarken yapılması gerekenin farkındaydım. Senin dediklerinin de farkındaydım. Karşıma çıkacak olan adamın kim olduğunu da biliyordum. Ya da... <em>(buruk bir şekilde gülüyor) </em>bildiğimi sanıyordum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bret Hart: </strong>Elinden geleni yaptın, bunu biliyorsun değil mi? Şu an önemli olan tek şey bu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk: </strong>Sorun şu ki Bret, fazlasını yapabilirdim. Senin bana anlattığın, küçükken televizyonlarda izlediğim o 57 yaşındaki adamı tanıdığımı sanarak bir hata yaptım. Buna küçümsemek de diyebilirsin. Bana sorarsan sadece büyük bir hata. Yaptığım tonlarcasının içinden ufak bir tanesi...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bret Hart: </strong>Telafi edilemeyecek cinsten değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5380[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk: </strong>Biliyorum... Bu yüzden bugün buraya geldim. Önümüzdeki hafta, eskisinden de iyi bir şekilde o ringe çıkacağım. Sadece TAKEOVER: NYC'de yaşananları değil, her şeyi telafi etmek için... Çünkü döndüğümde sadece yarım kalan işimi bitirmekle kalmayacağım. Öcünü almakla kalmayacağım Bret, bu şirketin en değerli unvanını omuzuma koyacağım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bret Hart gururlu bir ifadeyle Punk'a bakıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk: </strong>Bill Goldberg'ın profesyonel olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını biliyorum. 1999'da da böyleydi, 2024'te de böyle. Burada yapmam gereken tek şey oyunu kurallarına göre oynamak. Bill'in anladığı dilden konuşmak... Bildiğin üzere bunu benden daha iyi yapabilecek hiç kimse yok. Ve en nihayetinde onunla işim bittiğinde... NOW Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğum o anda seni de orada, yanımda görmek istiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bret Hart:</strong> Orada olacağım Phil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Punk tebessüm ederken Bret Hart'ın söylediği bu sözle yayın sona eriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 185300, member: 59"] [CENTER][B][FONT=Courier New]Renee Paquette ile Oral Sessions [/FONT][/B] [FONT=Courier New][B]Konuk:[/B] Bret Hart[/FONT] [B][FONT=Courier New]53. [/FONT][/B][FONT=Courier New][B]Dakika[/B][/FONT] [B]Renee Paquette: [/B]..Program sona ermeden önce sana merhaba demek isteyen birisi var Bret. Bret Hart meraklı bir şekilde duraksarken bağlanan isim CM Punk'dan başkası değil! [ATTACH type="full" alt="1709667475843.png"]5379[/ATTACH] [B]CM Punk:[/B] Umarım son cümleni ben gelmeden söylemişsindir Hitman. [B]Bret Hart: [/B]Sanırım daha "sorun çıkaracak" bir sürpriz olamazdı ha? [I](gülüyor) [/I]Nasıl hissediyorsun Phil? [B]CM Punk: [/B]Eğer boynumu soruyorsan eskisinden iyi olduğuna yemin edebilirim. Ama 'gerçekten' nasıl hissettiğimi soruyorsan... Bilemiyorum. Bret, Punk'ın bu karamsarlığına şaşırıyor. Punk cümlesine devam ediyor. [B]CM Punk:[/B] Madison Square Garden benim için hep özeldi. Yarım kalan şeyleri tamamlamak ve bazılarına yeniden başlamak için daha iyi bir yer olamazdı. O gün oraya çıkarken yapılması gerekenin farkındaydım. Senin dediklerinin de farkındaydım. Karşıma çıkacak olan adamın kim olduğunu da biliyordum. Ya da... [I](buruk bir şekilde gülüyor) [/I]bildiğimi sanıyordum. [B]Bret Hart: [/B]Elinden geleni yaptın, bunu biliyorsun değil mi? Şu an önemli olan tek şey bu. [B]CM Punk: [/B]Sorun şu ki Bret, fazlasını yapabilirdim. Senin bana anlattığın, küçükken televizyonlarda izlediğim o 57 yaşındaki adamı tanıdığımı sanarak bir hata yaptım. Buna küçümsemek de diyebilirsin. Bana sorarsan sadece büyük bir hata. Yaptığım tonlarcasının içinden ufak bir tanesi... [B]Bret Hart: [/B]Telafi edilemeyecek cinsten değil. [ATTACH type="full" alt="1709667489580.png"]5380[/ATTACH] [B]CM Punk: [/B]Biliyorum... Bu yüzden bugün buraya geldim. Önümüzdeki hafta, eskisinden de iyi bir şekilde o ringe çıkacağım. Sadece TAKEOVER: NYC'de yaşananları değil, her şeyi telafi etmek için... Çünkü döndüğümde sadece yarım kalan işimi bitirmekle kalmayacağım. Öcünü almakla kalmayacağım Bret, bu şirketin en değerli unvanını omuzuma koyacağım. Bret Hart gururlu bir ifadeyle Punk'a bakıyor. [B]CM Punk: [/B]Bill Goldberg'ın profesyonel olmadığını ve hiçbir zaman da olmayacağını biliyorum. 1999'da da böyleydi, 2024'te de böyle. Burada yapmam gereken tek şey oyunu kurallarına göre oynamak. Bill'in anladığı dilden konuşmak... Bildiğin üzere bunu benden daha iyi yapabilecek hiç kimse yok. Ve en nihayetinde onunla işim bittiğinde... NOW Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğum o anda seni de orada, yanımda görmek istiyorum. [B]Bret Hart:[/B] Orada olacağım Phil. Punk tebessüm ederken Bret Hart'ın söylediği bu sözle yayın sona eriyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
NOW Arşiv
NOW Promoları & Konuşma Gösterileri
NOW RPG: starrcade'99
Menü