PPV AEW Revolution Spoiler - Bir Devrin Sonu

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
1
GGWEtyyXMAAeA6j


Maç başlamadan önce Ric Flair ve Ricky Steamboat geliyor. Daha sonra ise Young Bucks ve Darby Allin giriş yaptıktan sonra hoş bir klip oynuyor. Klipte Sting'in geçmişte ve AEW'da yaptıkları var ve Sting tüm bunları sinema salonunda izliyor. Daha sonra iki geçmişteki hallerinin kopyası ile ringe geliyor arkada Seek and Destroy çalarken ve maç başlıyor. Başladığı anda kopyalarını da saldırtıyor hatta biraz Bucks'a. Başta Sting ve Allin biraz kontrolü alıyor ama Allin acayip bir ucubelik yapınca mefta oluyor uzun bir süre. Buyrun izliyoruz;



Bucks bu andan sonra bayağı bir haşlıyor Sting'i. Sting'in üstünde masalar ve camlar kırılıyor fakat Sting pes etmiyor. Bir ara Steamboat ve Flair'da Superkick'ten nasibini alıyor hatta. En sonunda EVP Driver gelecekken Allin birden Nicholas Jackson'ı dışarıdaki masaya uçuruyor ve Sting Matthew'u pes ettiriyor. Son maçını da kazanıyor Sting ve namağlup AEW kariyerini sonlandırıyor!



Maçtan sonra Sting veda konuşması yaparken şov bitiyor?? SİZ ŞAKA MISINIZ OLM ALSŞKGLŞKSAKLGALŞKŞSKAGSA. Adam lafı bitirmeden PPV süresi bitti diye şov kesiliyor ölürüz bu Tony Khan'a.

GHzTeD3W4AAVSge


Her neyse biz sana teşekkürlerimizi sunalım yine baba çok büyük adamsın... #ThankYouSting​
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
299
Mesajlar
2,287
Beğeni sayısı
210
PG Nakit
290
Sting'in maç içerisindeki performansını görünce bırakmasan mı be dedirtti. Yaşına rağmen gençlere resmen taş çıkartıyor. Maç içerisindeki eşleşmeleri çok sevdim. Flair, Steamboat gibi simge isimlerin gelmesi ayrı bir renk kattı. Cidden yaşlanıyoruz.
 
Üst
Click here to login using your socials account