RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟕 "𝑀𝑢ℎ𝑡𝑒𝑟𝑒𝑚"


PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
O'Neil yaptırım falan olmayacak dediğine göre kolumuzu bacağımızı elimize verecekler yakında.

Köle Goldust'a çok fena patladım. alpibaytan memorial olmuş bu maç baştan aşağı.

Daniels'a baş kaldırmayı beklemiyordum hiç. Herife ne ara bu kadar kurulduğumdan da haberim yok ama iş başa düştü, başlıyoruz. Keyifli olacaktır.

Jey doğruları konuşuyordu. Ben arkandayım kardeşim konuş.

Jeff'i depresif gördüm. Relapse falan olmaz inşallah diyelim.

Velveteen ve Mahal inanılmaz bir ikili. Omega'nın işini bitirememesi hala içimde kaldı ama bu eşleşme de bayağı keyifli olacak gibi duruyor.

Deri ceketli adam... sensin lan şizofren. Mox doğru söylüyor. Jerry gerçek, sen malsın galiba. Muhtereme yine kavuşamamış Angelico.

Mayhem'in bir terslik yapmasını bekliyordum da herifi öldürmeye teşebbüs etmesini beklemiyordum. Main event yine çok çok iyi olmuş. Rabbimin izniyle kurtarıyoruz bu şirketi O'Neil eşeğinden.

Ellerinize sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Bay Oneil duygu sömürüsü mü yaptı yoksa gerçekten masum mu dedirten bir konuşma sonrasında beklediğim kaosu görememek beni şaşırttı. Ama bir yandan da işi profesyonelliğe döktüklerini hissettim. Gelecekte başka suçlamalarla da karşılaşacağını düşünüyorum.

Joe Gacy karakteri için önemli bir adım atılacak ama öncesinde bunu biraz yavaş ilerletmek istiyorlar sanırım. Bence şu noktada kendini kanıtlamak yerine kırılma anı oluşturacak bir hamle yapmasının vakti geldi.

Cody karakterinin bozulmasından sonra şu noktaya tekrar getirilmesi büyük başarı. Emin İlkayın gerçek hayatta da Cody olma olma olasılığını düşünmüyor değilim artık.

Sürekli bir tarafta bulunmak veya bir şeyi savunmak belli ki karakterimi çok bezdirmiş ve bunun yerine bireysel başarıları kovalamak istiyor. Karakter eskisinden daha olgun olduğunu hissettiriyor, galiba gerçekten bir veteran olma yolunda ilerliyor.

Jinder Mahala gümletiyor maalesef ciddiye alamıyorum.

Moxley'nin eski promolar açıp okunmuş, güzel bir gönderme olmuş. Sağlık ekiplerinin de bu iç savaşta hoş olmayan yöntemlerinin olduğu ortaya çıkabilir gibi hissediyorum.

Val Venis yanlış düşünüyor gibi gözükse de aslında doğruları söylediğini düşünüyorum. Böyle büyük bir suçlama doğrulanabilse zaten muhtemelen Oneil karakteri de kolaylıkla bitirilirdi (hikaye mantık açısından bakarsak). Mahyem'in yola çıktığı adamlar maalesef kolaylıkla düşebilecek isimler. Bu noktada aslında Venis gibi elini bulaştırmayan ama aynı zamanda ağırlığı olan kişilerin arkasında olması lazım.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Son kısmın ANALizini yapmak lazım...

1) Her şeye rağmen, onun üstünden heel turn yapacak kadar Mayhem'in duygusallığından gına gelmesine rağmen Val Venis onu düşünüyor.
2) Mayhem mal.
3) Venis, kimsenin bilmediği bir şeyler biliyor ki uyarıyor.
4) Johnny Mayhem mal.
5) Titus'un arkası sağlam. (Her anlamda.) Açılışta işi oldu bittiye getirdiler, drama yaptılar fakat yemeyiz. Daha organize, daha büyük bir işin küçük bir parçası olabilir Titus.
6) Johnny mal.
7) Mayhem daha duygusal olduğu için Venis'e göre daha idealist. Doğruları için canını riske atmaktan çekinmeyecektir. İşin arka planında nolursa olsun Johnny sonuna kadar gider.
8) Val Venis zaten şampiyon, koruma içgüdüsüyle iyice politik davranır. Mayhem'i kendi tarafına, nötr bölgeye çekmek ister, sık sık dener ama yapamaz.
9) Bizim çocuk Bate, Gacy'i karısı yapar.
10) Johnny mal.
11) johnny skecek
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: