RPG 24 Şubat 2024: Bir Ring Sıfır Erkek!


Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
214
Mesajlar
3,727
Beğeni sayısı
1,416
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Carlito
1


Jinder4-1200x675.jpg



Sher! Arenada duyulur duyulmaz gelen uğultunun tarifi zor... Seyircilerin hepsi birden, hep bir ağızdan farklı şeyler söylüyor fakat aynı olan şey Jinder Mahal'a duyulan nefret... Mahal giriş kısmında gözükür gözükmez dozaj daha da artıyor ve Jinder Mahal ise bundan zevk alırcasına gülümseme ile karşılık veriyor seyircilere. Seri adımlarla ringe gelip, zaman kaybetmeden mikrofonu ağzına götürüyor.

"Biliyor musunuz? Sizin bu halleriniz bana daha çok özgüven veriyor ve cidden anlattıklarımın ne derece gerçek olduğunu, bir şeyleri söylerken sadece lafta değil de uygulamada da başarılı olduğumu anlıyorum. Sizin bu nefretiniz bana değil, erkekliğe! Erkeklikten nasibini henüz alamamış orta yaşlı geri zekalıların oluşturduğu çoğunluk, karşılarında benim gibi bir adamı, erkeği görür görmez dürtüsel olarak kıskançlığın vermiş olduğu o hazımsızlıkla sözde nefret kalıbına sığınarak bana kin kusuyor. Siz benden nefret etmiyorsunuz, dediğim gibi başarılı olamadığınız erkekliğe bu nefretiniz, beni sadece kıskanıyorsunuz! Ancak kendiniz gibi olanlara da ters orantı da hayranlık besliyorsunuz. Kenny Omega mı? Ya da Velveteen Dream? Evet.. O iki o*ospu çocuğundan bahsediyordum... Tam da üzerine bastım, gram ilgi çekici olmayan iki p*ç ve bu ilgisizliğe son noktayı gerçek bir erkek, gerçek bir bay geçen hafta sonu koydu! Ben sadece bir güreşçi değilim, bir güreşseverim! Ben gibi gerçek bir güreşseverin anlayacağı üzere bu iki sıfatsız ve ilgi konusunda inanılmaz bir eksikliği olan ikiliyi artık bu ringlerde görmek istemiyoruz, bu son damlayı taşıran da One Night Stand'daki sıkıcılık seansı olan o maç... Ta ki o maça gerçek bir bay gelene kadar! Sonrasında ne mi oldu? Tiffany ile birlikte adım attığımız o andan itibaren reytingler zirveyi gördü! Bundan sonrada sayemizde zirveyi göreceği gibi... Hey Velveteen! Sana yeniden geleceğim, Cumartesi gününden daha ciddi ve tehlikeli. Beni daha da yakından tanıma fırsatını sana vereceğim, sana karşı net olacağım. Velveteen... Bir erkek, bir bay; yakında daha da yakınında..."

Jinder Mahal gözünü giriş kısmına doğru veriyor.
 

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
638
Mesajlar
5,172
Beğeni sayısı
1,843
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan
Favori Güreşçi
Malakai Black


tiffany-stratton.jpg


Potion duyuluyor ve Tiffany Stratton yüzünde sinsi bir gülümsemeyle kollarını açarak ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor;

Tiffany Stratton : Aaaaa fazlalıklardan küçük penisini bile göremeyen ve ömrü boyunca bir kadının nefesini bile hissedemeyecek ucube ordusu bizi sıkıcılıktan geberen maçı böldüğümüz için mi suçluyor? Gerçekten çok acı. Hentai bağımlısı bir adam ve bir erkek gibi giyinmeyen ve görünmeyen biri nasıl bir "Sokak Kavgası" yapabilir ki? Bu kendine erkek diyen zayıflık abidelerinin bir raptiye veya dikenli tel gördüğünde ruhlarının titrediğine adım gibi eminim. Ve aylardır da kendi sıkıcı ve estetik olmayan mücadeleleriyle ringi oyalıyorlar ve siz de bunlara ezikliğe alıştığınız için alkış tutuyorsunuz. Sahi sizin de bir farkınız yoktu onlardan. Ben ve Jinder bu adamlar ringdeyken esniyorduk hatta esnemekten güzel yüz kaslarımın zarar görmesinden korktum. Sırf bu yüzden bile bu adamların canını alabilirim. Sonuçta böylesine bahşedilmiş bir güzelliğe sahipken kimsenin buna zarar vermesini kabullenemem. (seyirciler çirkinsin diye chant atıyor) Öyle mi? Ben mi çirkinim? Çirkin görmek istiyorsanız her gün aynı evde bulunmak zorunda kaldığınız, sizin gibi bir boşluğa hizmet etmekten suratı çökmüş annelerinize bakın sizi bakirler. (Boo yükseliyor.) Ben güzelliğimin farkındayım ve aynaya baktığımda bir Afrodit görüyorum. Fakat size ve bu ringe ayak basan diğer gereksiz insanlara karşı bir Medusa olacağım. Her neyse konu tekrar ne kadar güzel olduğuma geldi. Kusura bakma Jinder'cığım uzatmış olabilirim. Şimdi ise tatlı ve hoş kız olmaktan çıkıp gerçek asi bir iş kadını karakterine geçiş yapabilirim. Tıpkı şizofrenliğiyle insanları bir haltmış gibi kandıran ve televizyona kötü örnek olan şampiyoncuğumuz gibi.

Tiffany ekrana sert bir şekilde bakarak konuşmaya başlıyor.

Evet Patrick aylardır senin kendi kişiliğinle yaşadığın çelişkileri bir kült filmmiş gibi satmanı çekiyoruz ve bu kabak tadı vermeye başladı. Sen Split'teki Dennis, Patricia, Hedwig ya da The Beast değilsin. Olmak istediğin bir kişiyi taklit etme çabaların zayıflıktan başka bir şey değil. İnsanları senin vahşi tarafını görmek istemeyecekleri konusunda kandırıyorsun fakat sen bile içindeki yumuşaklıktan kopamıyorsun. Evde aynaya baktığında kendini kötü adam rolüne sokmaya çalıştığını fakat kaşlarını bile çatamadığını düşünüyorum çünkü hiç rol model gibi durmuyorsun. Giydiklerinle ve yaptıklarınla zayıflıklarından dolayı kendini feminen olarak göstermeye çalışan femboylardan farksızsın. Kim bilir belki de eşcinsel olduğu tartışılan Kenny Omega ile bu yüzden sürekli bu ringe çıkıyorsundur. O da senin gibi soft kalpli ve güçsüz diye onu yenip kendine şampiyon diyorsun. Bize bir bak. Her yanımızdan güç akıyor. Bu adamın duruşundaki asillik ve öldürme içgüdüsünün onda biri sende yok. Ya da senin deyiminle Velveteen'de yok Dream'de var değil mi? Evet ancak rüyanda bu adam kadar ve benim kadar güçlü durabilirsin. İyilik ve kötülüğün az biraz sahibi olduğunu düşünüyorsun fakat bir tarafta duracak iradeye bile sahip değilsin. Bak bize Patrick. Biz kötüyüz ve bunu gururla söyleyebiliyoruz. Kendimizden eminiz ve bu eminlik bize başarıyı tam olarak getiriyor. Ve omzundaki o altın parçasının bir Ares iradesine ve Afrodit ışıltısına ihtiyacı var. İşte bunun da yolu tam olarak bu ikiliden geçiyor. Bir "rüyada" değilsin Patrick. Hayallerin ve olmak istediğin kişinin de gerçeklikle herhangi bir bağlantısı yok. Bunu sana her seferinde göstereceğiz ve en sonunda aynaya bakıp yüzüne bir su serpmene sebep olacağız. İçindeki zayıflığı kabulleneceksin ve bizim yaratacağımız rüya gibi yaşamdan defolup gideceksin. Dream is over, Velveteen.

Toodles...

Tiffany sözünü bitirdikten sonra Mahal'a gidelim şeklinde göz kırpıyor ve Mahal, Tiffany'nin ciddiyeti karşısında hafif şaşırmış bir şekilde onaylayarak ringden ayrılıyor ve kameralar kapanıyor...
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: