- Konular
- 382
- Beğeni sayısı
- 900
- PG Nakit
- 1,255
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Hocası sakat takım bu problemi nasıl çözsün be kardeşim?Fenerbahçe son 5 lig maçında toplam kaç top kaybı yapmış diye merak edip bakayım dedim 800 çıktı. Maç süreleri ile ORANTILAYINCA 34 saniyede bir top kaybı yapmış yani Fenerbahçe. Bu sorunu bizden daha ivedi şekilde çözmesi gerekenler varmış yani…
Adamlar 5 orta sahayla(sağ ve sol kanatlar merkez orijinli) çıkıyor ona rağmen böyleyse durum bizden daha vahim. Galatasaray önde basan bir takım, o oyun anlayışında birde top kaybetmezsen üst düzey takım olursun.Fenerbahçe son 5 lig maçında toplam kaç top kaybı yapmış diye merak edip bakayım dedim 800 çıktı. Maç süreleri ile ORANTILAYINCA 34 saniyede bir top kaybı yapmış yani Fenerbahçe. Bu sorunu bizden daha ivedi şekilde çözmesi gerekenler varmış yani…
O 5 oyuncudan 3’ü uzun ve riskli paslar atmayı seven oyuncular çünkü. Pasta risk oranı arttıkça top kaybı da haliyle artıyor ve son dönemde Fenerbahçe oyun kurulumunda uzun atma işini bayağı arttırdı. Artışın bununla orantılı bir durum olduğunu düşünüyorum. Ha bir de formsuz ve İsmail Yüksek ile uyum sağlayamayan Krunic faktörü de var işin içinde. Fred geri geldikten sonra FB’nin top kaybındaki zaafiyeti biraz daha düzelir diye düşünüyorum. Fred de dikine oynayan ama bunu riskli paslarla değil, genellikle kaliteli driplingleriyle yapan bir futbolcu çünkü ve FB’nin oyunu için de ciddi önem arz ediyor bu noktada.Adamlar 5 orta sahayla(sağ ve sol kanatlar merkez orijinli) çıkıyor ona rağmen böyleyse durum bizden daha vahim. Galatasaray önde basan bir takım, o oyun anlayışında birde top kaybetmezsen üst düzey takım olursun.
İso bence de abartıldığı kadar iyi bir hoca değil ama yine de çok üzerine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Fenerbahçe yönetimi de -bizim kadar olmasın- transfer döneminde kadro mühendisliğini çok iyi yapamadı bence. Transferlerin isim olarak kaliteli olması bu durumun üstünü biraz örttü tabii ama o kadar kaliteli oyuncu grubunun saha içindeki sistemi sadece Fred olmayınca çöküyorsa ve hocanın bu sorunu çözebilecek bir ikamesi yoksa kimse hiçbir şey söyleyememeli bence. Ha Lincoln’ü Fred’in yerine koyabilirdi bence ama Lincoln de aniden yönetimle ters düşüp kiralık gönderilince yine eli kolu bağlı kaldı hocanın.Hocası sakat takım bu problemi nasıl çözsün be kardeşim?