Galatasaray'dan Talihsiz İstatistik

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2 Prag maçında ciddi savunma zaafiyetlerimiz vardı, bu maçta da Prag dönüşünün mental savrukluğu hayli yansımış takıma doğaldır, Ankaragücü maçında ise bu sezonki en açık oyunlarımızdan birisini oynadığımız ortada ki son 5 maçta sanırım en fazla top kaybını o maçta yapmışız 157 top kaybı ile. Prag maçları da hakeza bayağı açık oynandı ki şimdi baktım son Prag maçında top kayıpları 142-143 sırasıyla; bu bile bir şeyler ifade ediyor olmalı. Galatasaray'ın geçen sene top kaybında maç başısı 145. Son 5 maçta geçen sene ortalamasının üzerine çıkılmış çoğunlukla 6-7 top kaybıyla. Geçen sezonun ortalamasına göre maç süreleriyle oranlandığı zaman 37 saniyede bir top kaybediyormuşuz ortalama. Buna kıyasla arada sadece 5 saniyelik bir fark çıkıyor yani ortaya. Geçen sezonki GS'den örnek vermemin sebebi oldukça formda ve içerisinde 3 derbi galibiyet barındıran 14/14'ün mimarisi olduğu son yılların en dominant şampiyon takımının istatistiğiyle yakın tarihe ilişkin bir mukayese yapmaktı. Artış olduğu açık tabii ama hızlıca düzeltilebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum, öncelikle takımın mental olarak kendisini toparlaması lazım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Fenerbahçe son 5 lig maçında toplam kaç top kaybı yapmış diye merak edip bakayım dedim 800 çıktı. Maç süreleri ile ORANTILAYINCA 34 saniyede bir top kaybı yapmış yani Fenerbahçe. Bu sorunu bizden daha ivedi şekilde çözmesi gerekenler varmış yani…

Konular
431
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Fenerbahçe son 5 lig maçında toplam kaç top kaybı yapmış diye merak edip bakayım dedim 800 çıktı. Maç süreleri ile ORANTILAYINCA 34 saniyede bir top kaybı yapmış yani Fenerbahçe. Bu sorunu bizden daha ivedi şekilde çözmesi gerekenler varmış yani…
Hocası sakat takım bu problemi nasıl çözsün be kardeşim?

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Adamlar 5 orta sahayla(sağ ve sol kanatlar merkez orijinli) çıkıyor ona rağmen böyleyse durum bizden daha vahim. Galatasaray önde basan bir takım, o oyun anlayışında birde top kaybetmezsen üst düzey takım olursun.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Adamlar 5 orta sahayla(sağ ve sol kanatlar merkez orijinli) çıkıyor ona rağmen böyleyse durum bizden daha vahim. Galatasaray önde basan bir takım, o oyun anlayışında birde top kaybetmezsen üst düzey takım olursun.
O 5 oyuncudan 3’ü uzun ve riskli paslar atmayı seven oyuncular çünkü. Pasta risk oranı arttıkça top kaybı da haliyle artıyor ve son dönemde Fenerbahçe oyun kurulumunda uzun atma işini bayağı arttırdı. Artışın bununla orantılı bir durum olduğunu düşünüyorum. Ha bir de formsuz ve İsmail Yüksek ile uyum sağlayamayan Krunic faktörü de var işin içinde. Fred geri geldikten sonra FB’nin top kaybındaki zaafiyeti biraz daha düzelir diye düşünüyorum. Fred de dikine oynayan ama bunu riskli paslarla değil, genellikle kaliteli driplingleriyle yapan bir futbolcu çünkü ve FB’nin oyunu için de ciddi önem arz ediyor bu noktada.

Hocası sakat takım bu problemi nasıl çözsün be kardeşim?
İso bence de abartıldığı kadar iyi bir hoca değil ama yine de çok üzerine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Fenerbahçe yönetimi de -bizim kadar olmasın- transfer döneminde kadro mühendisliğini çok iyi yapamadı bence. Transferlerin isim olarak kaliteli olması bu durumun üstünü biraz örttü tabii ama o kadar kaliteli oyuncu grubunun saha içindeki sistemi sadece Fred olmayınca çöküyorsa ve hocanın bu sorunu çözebilecek bir ikamesi yoksa kimse hiçbir şey söyleyememeli bence. Ha Lincoln’ü Fred’in yerine koyabilirdi bence ama Lincoln de aniden yönetimle ters düşüp kiralık gönderilince yine eli kolu bağlı kaldı hocanın.

İso’nun tüm bunlara rağmen o kadar iyi bir hoca olmadığını düşünme sebebim ise Fred’in ikamesini sağlayamayan bir yönetim varsa sen kendi taktiksel zekanla bunu çözmeye çalışacaksın. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlara hoca olabilmek için bu tip farklar yaratmak kesinlikle şart bence.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
557
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Tabii topun oyunda kalma süresinin de 90 dakikadan çok daha düşük olduğunu düşünürsek tahminen akan oyunda Galatasaray da Fenerbahçe de ortalamada 20 saniyede bir top kaybediyordur.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
557
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Bi ben de bakayım dedim, GS'nin sezon ortalaması 146, FB'nin 139, JK'nin de 138. Arkadaşın bahsettiği 708'lik kayıp maç başı 141'e denk geliyor. Yani Galatasaray son 5 maçtır daha az top kaybediyor. : D

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: