Galatasaray ve Fenerbahçe Kapatılmalıdır

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Vallahi kapatılsın kafamız dinlenir yemin ediyorum Twitter'ı ayrı burası ayrı sokakta ayrı arkadaşlar eş dostu ayrı buramıza geldi ya. Versinler ellerine birer kupa yeter ki sussunlar.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Fenerlilerin kudurmasını görmek kadar keyifli az şey var dünyada.

Daha iyisi daha fazla kudurmaları.

Kapanmalarına gerek yok.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ekşi sözlüğe girip gündemde ne var ne yok bakayım dedim, şu hale bak.
1708976181684.png
Hepiniz kafayı yemişsiniz hepiniz, daha bunun twitterı var. Sene sonu caddeye çıkıp 2 bağırıp şampiyonluk kutlayacaksınız diye yediniz birbirinizi. Psikopatlar sizi.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ekşi sözlüğe girip gündemde ne var ne yok bakayım dedim, şu hale bak.
Hepiniz kafayı yemişsiniz hepiniz, daha bunun twitterı var. Sene sonu caddeye çıkıp 2 bağırıp şampiyonluk kutlayacaksınız diye yediniz birbirinizi. Psikopatlar sizi.
İki gün öncede Fenerbahçe için böyle bir tablo vardı, daha doğrusu her hafta böyle bir gündem var. Bir oturun düşünün, bu takım şampiyon olunca ben ne kazanıyorum diyin. Eskiden ülke gençleri sağ - sol diyip birbirini kesiyordu şimdi takım için birbirini kesiyor. Sizin bu takımlarınıza temizinden bir darbe yapmak lazım. Akşam akşam ayar ettiniz, hayırlı akşamlar.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
İki gün öncede Fenerbahçe için böyle bir tablo vardı, daha doğrusu her hafta böyle bir gündem var. Bir oturun düşünün, bu takım şampiyon olunca ben ne kazanıyorum diyin. Eskiden ülke gençleri sağ - sol diyip birbirini kesiyordu şimdi takım için birbirini kesiyor. Sizin bu takımlarınıza temizinden bir darbe yapmak lazım. Akşam akşam ayar ettiniz, hayırlı akşamlar.
Fenerbahçe maçı olunca cenaze kaldırmayı biliyorduk GS maçında 2 çift laf edeceğiz tabii ki.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Fenerbahçe maçı olunca cenaze kaldırmayı biliyorduk GS maçında 2 çift laf edeceğiz tabii ki.
Ben bu akşam Galatasaray maçı bile izlemedim, Fenerbahçe maçındaki penaltıyı görüp yorum yaptım. Konuyu her iki takımı bombalamak için açtım. Evet kardeşim Galatasaray'da kollanıyor. Ben bunu yazınca için rahatladı mı? Sen zaten bu hayatın kaybedenisin. Hem CHP'lisin hem Fener'lisin. Sana dokunmayacağım bile artık.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss

1960-1980 darbelerinin cenazesi kalkıyor der geçeriz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: