Halil Konakçı: "İslam'da Hoşgörü Falan Yok"


JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
57
Mesajlar
1,162
Beğeni sayısı
256
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Bu video güncel değil sanırım; güncel değilden kastım daha önceden de görmüştüm Twitter da yoksa adamın fikrinin değiştiği yok. Neyse video ne zamana ait olursa olsun bu adam full+full paket provokatör.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,775
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
İncil'deki ayetleri para kazanmak için eğip bükenler = bu ve bunun gibiler. Bir kere akıl var mantık var. Sen birini öldürürsen, o adam ileride müslüman olacaksa bile önüne geçmiş olursun. Bu iftiracılara inanan biri kendisini müslüman olarak nitelendiriyorsa yanılıyordur. Sonsuz merhamet sahibi bir Tanrı böyle bir şeyi emredebilir mi?
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
İslam'ın hoşgörü dini olduğu safsatası kimden çıktı ki? Cihatçı kollektif gavura nasıl hoşgörülü olabilir? Büyümeyen küçülür, küçülen de müstemleke olur. Kızılelma ülküsü bu yüzden kıymetli. Her kalemde, her alanda apaçık başarısız ve beceriksiz olan Akp'nin tek başarılı alanının savunma sanayi olması da boşuna değil. Türklüğü bir ırk veya kimlik değil, tarihi bir rol olarak görmeleri de İslam yüzünden. Text olarak Halil Konakçı'nın bir yanlışı yok. Bu ideali hükümetlerin ne kadar sürdürdüğü tartışılır. Akp geldi geleli Türk-Müslümanlar lehine gelişen tek bir şey olmadığı gibi gündem de bu iki "rol" üzerinden oluşturulmuyor. Kemalizm ve milliyetçilik, ayrı bir bütün olarak dini alt edemedi ve İslam'a kafa tutmak için bir din hali aldı. Bugün Halil Konakçı'nın dillendirdiği şeyin aynısı bizzat etnomilliyetçilerden de çıkıyor. Kendisi nasıl provokatörse Türklük vs. diyenler de o kadar provokatör. Bu eleştiriyi yapabildiğiniz sürece hedef tahtasına alınacak isim çok. Gündeminizde sadece Halil Konakçı ve Cübbeli Ahmet gibilerine varsa orada bir yanlışınız var, demek istediğim bu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: