NOW #1 "𝘕𝘖𝘞 𝘪𝘴 𝘑𝘦𝘳𝘪𝘤𝘩𝘰!"


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
Untitled-1-s.png

Charlotte, Kuzey Karolayna
Spectrum Center



arena.png



Arena N-O-W tezahüratları ile inliyordur.

https://youtu.be/Ut8MTBIZrC8

triple_h_entrance.png


BEHOLD THE KING, KING OF KINGS! Paul "Triple H" Levesque burada! "Güreşin Yeni Düzeni"nin CEO'su, tarihin ilk NOW televizyon şovunun prömiyeri için sahnede. Levesque ringe girdikten sonra seyircilere konuşmaya başlıyor.

triple_h_talk.png

Paul Levesque: 2 hafta önce New York City'de bizim için küçük, güreş tarihi için büyük bir gece yaşandı. Tam 20,102 kişi, "yenilik" için, "değişim" için, "devrim" için, "düzen" için Madison Square Garden'a geldi; bu davaya destek verdi. 18 Şubat Pazar gecesi güreşin yönetimini "devraldık"! Bu makus talihi değiştirmek için bize güç verdiğiniz için, sizlere, bu spora sevdalı olan güreşseverlere teşekkür ederim.

Arenada Triple H tezahüratları duyuluyor.

Paul Levesque: Siz, o akşam omuzlarımıza büyük bir sorumluluk yüklediniz. Bu sektör içerisinde yeteri kadar uzun kalmış olan herkes benim hiçbir vebal altında ezilmek istemediğimi iyi bilir. Bu yüzden var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Siz bu akşam benden bir şeyler duymak istiyorsunuz: "Büyük Çocukların Oynadığı Yer"i nasıl inşa edeceğimizi merak ediyorsunuz. Bu günün gelişini istemeyen birileri var. Hatta birisi parmaklıklar arasından yeni çıkmış. Onlar buna hazır değil. Peki ya siz, Charlotte? SİZ HAZIR MISINIZ?

Levesque, catchphrase'ini fırlattığı gibi Spectrum Center alev alıyor adeta! Levesque etrafı izleyip tebessüm ediyor.

Paul Levesque: Onlara artık nepotizmin, amatörlüğün bittiğini bildirin! Güreş artık öksüz olmadığını söyleyin!.. İşte bu, Charlotte! Sesinizin duyurdunuz. Artık iş konuşma zamanı. Geçen haftalarda sizi dinledim ve kulağıma en çok gelen tartışma Scramble maçının amacının ne olduğuydu. Bunu sizinle paylaşmamıştık. Ancak maça katılan güreşçilerin ne için güreştikleri için fikirleri vardı: NOW Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu için hak iddia edebilmek. Chavo Guerrero, neden "en kötü" olarak anıldığını gösterdi ve bu hakkı elde etti. Bir sonraki TAKEOVER şovunda kendisini bu ünvana sahip olabilmek için güreşecek... Peki kiminle?

Paul Levesque: Bu sorunun cevabı henüz belli değil. Ancak bunu belirlemek için bir maç, bir turnuva yapmayacağız. Hayır, güreşin şimdiden en değerli ünvanı olan bu kemeri kura şansına göre birisine hediye etmeyeceğiz. Yönetim kurulu olarak gerçekleşen tüm maçları, final maçı gibi ele alacağız. Güreşçilerin ringde döktüğü kanı, teri ve göz yaşını masaya yatıracağız. Bunlardan ilki hemen, şimdi gerçekleşecek. İyi eğlenceler, Charlotte; THE FUTURE IS NOW!



Levesque ringi terk ederken "Masterpiece" duyuluyor ve Chris Adonis ringe geliyor. Adonis rampayı inerken; ringde Tony Schiavone, Adonis'in rakibi Akira Tozawa ile mülakat yapıyor.

Tony Schiavone: Önünde zorlu bir maç var, Akira. Adonis karşısında galibiyeti bulacağına inanıyor musun?

Akira Tozawa: 成功するためには、信じることがすべてだ!ADONISは私が彼をつかまえたことを理解していない。

tozawa_filler.png


Masters ringe girdikten sonra maç başlıyor.

adonis_entrance.png


Singles Match:
Chris Adonis vs. Akira Tozawa


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Adonis hızla bir headlocka alıyor. Headlockla Tozawa'nın kafasını eziyor. Tozawa ne kadar kurtulmaya çalışsa da kurtulamıyor. Adonis oradan Gorilla Press Slam'e alıyor ve yatırıyor! Tozawa acı içinde yerde sürünürken Adonis ensesinden kaldırıyor ve hızla irish whipe yolluyor. Gelişine bir Powerslam'i oturtuyor. Fakat hayır! Tozawa bunu Tilt-A-Whirl Octopus Stretch'le karşılıyor! Adonis pes mi edecek!? Hayır etmiyor! Hızla bundan kurtulup Tozawa'yı üstünden atıyor fakat Adonis hafif sersemliyor. Bunu fırsat bilen Tozawa hızla Second Rope'a çıkıyor ve Diving Front Dropkick! Adonis geri geri ringden düşüyor. Tozawa iplerden sekiyor ve Suicide Dive!

Tozawa bir kez daha giriyor bir kez daha Suicide Dive! Sonrasında tekrar giriyor tekrar! Bir kez daha aynı hareketi yapıyor fakat Adonis havada Powerslam şeklinde yakalıyor. Havaya kaldırıyor fakat Tozawa arkasına geçiyor ve iterek ringposta çarptırıyor. Oradan ringe atıyor. Sonrasında Top Rope'a çıkıyor. Fakat o da ne!? Adonis bir anda ayaklanıp ipi itiyor. Tozawa top rope'tan düşüyor ve sendeleyerek ayağa kalkıyor. Adonis iplerden sekiyor ve Polish Hammer! Sonrasında kaldırıyor ve MASTERLOCK!
Kazanan: Chris Adonis

Tozawa anında pes ediyor! Chris Adonis maçı kazanıyor!

adonis_victory.png


Adonis galibiyetini kutlarken reklamlara gidiyoruz.

AYRAC2.png

vincent-marseglia.gif


Vincent: Hahaha! Bravo! Bravo Windham! alkışlamayı bırakır, Buraya kadar gelebildin, dostum. Yaşadığın onca zorluğa, zahmete rağmen buraya kadar gelebildin. Kendini buraya, etrafını gösterir, "Yeni Samiriye"ye getirdin. Ben, siz çocukların "Dixieland"i terk etmediğinizi zannediyordum. Ancak siz, taaa yankee memleketlerine kadar gelebildiniz! Bu takdire şayan.— GERÇEKTEN ÖYLE! Peki... Niye geldiniz Windham?
Vincent: Beni kandıramazsın, adamım: Gezginler öyle çok şey görürler ki yalan onlardan kaçamaz. Söylediklerin, beni— BİZİ kandırmadı. Paul ve Dutch ile kendi aramızda konuştuk. Bizim Windham neden buralara kadar geldi diye tartıştık. İlginç fikirler ortaya çıktı, ancak bence bunların hiçbirisi değil.

Vincent: Seni bekliyoruz, Windham! Seni ve aileni bekliyoruz. Burada, çilingir sofrası kuracağız. Şarkılar eşliğinde eğlenecek, hayatı anlamlandıracağız. Ancak o zaman sana gerçeği söyleyeceğim, adamım. Kulağına fısıldayacağım. istemsizce kikirder, Eğer haklıysam bana söylersin, tamam mı?

AYRAC2.png

schiavone.png


Tony Schiavone: Bayanlar ve baylar, sıradaki röportaj için konuğum: "Powerhouse" Will Hobbs!

https://youtu.be/2-w6rj6LzD8


WE NEED SOME WILLPOWER! Will Hobbs, yeni giriş müziği ile birlikte ringe geliyor. Ringe geldikten sonra röportaja başlıyorlar.

hobbs.png

Tony Schiavone: Hoş geldin, Will. Senin hikayeni, ben daha önceden biliyordum. Güreş dünyası da geçtiğimiz aylarda buna tanık oldu. Ancak NOW ringlerine gelirken farklı bir Hobbs gördük. Eski agresifliğinden eser olmadığını düşündüğümüz zamanlar oldu. Ancak TAKEOVER'da herkesi yanılttın. Bu süreçte senin açından neler yaşandı?

hobbs_promo.png


Will Hobbs: Ben çok konuşmayı sevmem, Schiavone. Ancak şunu söyleyeceğim: Gerçekten kim olduğum konusunda şüphelerim vardı. Ailemin, sevenlerimin desteğine rağmen kazanamıyordum. Kendimi "Powerhouse" olarak adlandırmayı bırakmamın sebebi de buydu. Ancak seyircilerin desteği bu sorunu aşmamı sağladı. Ne olursa olsun, ring zili çaldığında beni "Powerhouse" olarak anabilirsiniz; bu ismin hakkını veririm. Bunu yapabilecek "iradem" var.
Tony Schiavone: Aslında herkesin aklında aynı soru var: Charles Mason. Mason maçta burnunu ısırıp diskalifiye olmuştu. Geceyi ayakta kapatmış olmana rağmen tuş bulmadın. Sence o maçı kazanabilir miydin?

Will Hobbs: Bunu bilmemizin bir tek yolu var Schiavone: Mason ile rövanş maçı yapmak. Ancak bunu istediğine emin değilim. Kollarım arasında kaburgaları çatlarken acınası bir hamleye başvurdu. Adam olmamış korkakların yüreği benimle yüzleşmeye yetmez. Bu yüzden bölümü bitirip Hobbs'ın kitabında temiz bir sayfa açıyorum. Sevenl—

???: Haha! T---k geçiyorsun herhalde!
logan_paul.png


MAVERICK BURADA! Sosyal Medya'yı sallayan o adam, Logan Paul, NOW'da. Sözleşme imzaladığını bildiğimiz Paul, ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Paul ringe gelirken konuşmaya devam ediyor.

Logan Paul: Ne yaptığını gördüm o gece. Hiçbir şey başaramadım. Kullandığın steroidlerle aile kurabilmiş olman bile mucize. Kalkmayan dalga ile nasıl çocuk yapabilmek... Bekle! Çocukların senden olduğu kesin mi?

Hobbs ringin dışına atlamaya çalışırken Schiavone önüne geçip onu sakinleştirmeye çalışıyor. Seyirciler Paul'ü yuhalıyor. Paul bu esnada aprona çıkıyor.
logan_paul_promo.png


Logan Paul: Hey, hey, hey! Sakin ol koca adam. Sadece takılıyordum. Kışkırtma diye bir içerik var, hiç duymadın sanırım... Kariyerini toparladığını görmek gerçekten güzel. Senin adına mutlu oldum. Benim de sana bu yüzden bir teklifim olacak. Güreş işi bildiğim kadarıyla bayağı zor. Benim gibi özel kontratın olmadığında sürekli yollarda gezmek zorundasın. Ailen, senden uzak kalacak; çocukların seni özleyecek. Bu aralar OnlyFans'e giriş yapmayı düşünüyorum. Dilersen, sana yeni bir çocuk—

Hobbs, Schiavone'yi kenara itip aprona doğru koşuyor. Paul son anda yere atlıyor. Bu esnada;

Matt Morgan: Yeter artık! Bu işi sonlandıralım beyler. Hobbs! Hiçbir personeli öyle itip kakamazsın. Sana güreş diye para veriyoruz, zil çalmadan bir sineği bile incitemezsin. Sana gelince Paul, gördüğüm kadarıyla kıyafetin güreşmeye müsait. Bu adamı sonsuza kadar da tutamam. Hemen şimdi ringe giriyorsun. Maçın var.

Seyirciler Paul'ün şaşkınlığı ile keyiflenirken reklama gidiyoruz.

AYRAC2.png

Singles Match:
Will Hobbs vs. Logan Paul


Maç başladı. Hobbs sinirle Logan'ın üstüne yürüyor fakat Logan aniden iplerin arasına geçiyor. Hobbs tam Logan'a saldıracakken hakem ayırıyor. Logan fırsatı bulup aradan Hobbs'a bir tokat geçiriyor! Hobbs çıldırıyor! Logan ring dışına kaçıyor. Hobbs'ta peşinden gidiyor. İkili bir süre ringin etrafını dönüyor. Logan hızla ringe dalıyor. Hobbs peşinden geliyor. Logan, Hobbs kalkamadan seri bir dropkick! Hobbs oradan ring dışına düşüyor. Logan aprona geçiyor ve Crossbodyle üstüne uçuyor! Sonrasında Hobbs'u kaldırıp ringe atıyor. Peşinden Top Rope'a çıkıyor. Hobbs yavaştan ayaklanıyor. Logan hazırlandı ve Crossbody'le üstüne uçuyor! Fakat Hobbs bunu Powerslam'le karşılıyor! Oradan tutuyor ve havaya kaldırıyor fakat Logan arkasına geçiyor. İplerden sekiyor. Hobbs gelişine bir shoulder blocku koyuyor! Logan tır çarpmışa dönüyor! Hobbs kaldırıyor ve Lifting Flapjack! Ardından ensesinden tutarak kaldırıyor ve hızla ring dışına fırlatıyor! Logan bu fırlamayla birlikte çok sert bir şekilde dışarı düşüyor.

Hobbs peşinden ring dışına iniyor. Logan'ı kaldırıyor ve bariyere Front Suplex! Logan acı içinde karnını tutuyor! Hobbs kaldırıyor ve çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Ardından kaldırıyor ve Logan'ın saçından tutuyor. Aprona aprona vuruyor! Seyirciler sayıyor 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Hobbs bu saydırmadan sonra count out dolmadan ringe atıp peşinden giriyor. Logan'ı kaldırıyor ve Bearhug'a alıyor! Logan pes mi edecek!? Logan dayanmaya çalışıyor! Hakem pes mi diye soruyor! Logan bir süre sonra kurtulmayı başarıyor! Üst üste elbowlar vuruyor fakat Hobbs bir anda oradan Loganı Suplex Slam'e alıyor ve Suplex Slam'le fırlatıyor! Logan acı içinde köşeye geçiyor. Loganı Top Rope'a oturtuyor ve Rapid Chest Clubs! Logan'ın karın bölgesine hayvan gibi vuruyor! Sonrasında Logan'ı bacağından yere çekip kaldırıp köşeye sabitliyor. Geri geri çekiliyor ve Stinger Splash! Logan bundan kaçıyor! Hızla School Boy Roll Up! 1.. 2.. Logan ayağını ipe koyuyor!

Hakem Logan'ın ayağını ipe koyduğunu görüyor! Tuşu saymayı bırakıyor! Logan ile hakem tartışmaya başlıyor! Bunu gören Hobbs Logan'ı arkasından çeviriyor ve bir yumruk sallıyor fakat Logan eğiliyor! Hobbs hakeme vurmamak için zor tutuyor. Hobbs arkasını döndüğünde Logan hızla bir Flying Forearm Smashle uçuyor! Hobbs sersemliyor. Logan hızla aprona geçiyor. Bir Buckshot Lariat! Hobbs'a işlemiyor! Hobbs atletini açıyor! Logan iplerden sekiyor. Hobbs hızla bir T-Bone Suplex! Logan ring dışına düşüyor! Hobbs'ta ring dışına iniyor. Logan'ı kaldırıyor ve Chokeslam'e alıyor! Aprona Chokeslam'liyor! Logan acı içinde sırtını tutuyor. Hobbs, Logan'ı oradan iterek ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Logan'ı kaldırıyor ve Northern Lights Suplex! Sonrasında Logan'ın kalkmasını bekliyor. Logan sendeleyerek kalkıyor. Hobbs kaldırıyor ve kolundan tutup irish whipe yolluyor gelişine Trust Spinebuster! Fakat hayır! Logan bunu Small Package'e çeviriyor! 1.. 2..

KICKOUT! Logan hızla aprona geçiyor. Hobbs kalkıp ona doğru koşuyor. Logan iplerin arasından bir big boot koyuyor! Hobbs sersemliyor. Logan Springboard Forearm Smashle Hobbs'un üstüne uçuyor! Sonrasında hızla tuş denemesi! 1.. 2.. Kickout! Logan, Frog Splash için Top Rope'a çıkıyor! Fakat Hobbs bir anda ayaklanıyor. Logan'ın karnına bir yumruk! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor ve Top Rope Exploder Suplex'le Logan'ı tutup yere yapıştırıyor! Logan acı içinde yerde kıvranıyor! Hobbs, Logan'ı kaldırıyor ve Torture Racke almak istiyor fakat Logan alamadan bundan kurtulmayı başarıyor! Hızla köşeye doğru geçiyor. Hobbs, Logan'ın üstüne koşuyor. Logan bundan kaçıyor! Hobbs bodoslama ringposta giriyor! Oradan çıkıyor. Logan arkasından Sleeper Hold bağlıyor! Hobbs pes mi edecek!? Hobbs dayanmaya çalışıyor! Hobbs bir anda tüm gücünü kullanarak ayaklanıyor! Logan tepesine bindi fakat Hobbs bunu Front Powerslam'e çeviriyor! Emerald Flowsion! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

Kickout! Logan atıyor. Logan acıyla yerde sürünüyor. Hobbs onu boğazından tutarak kaldırıyor SKY HIGH! Fakat Logan bunu Swinging DDT ile karşılıyor! Hobbs sersemliyor. Logan Tornado DDT şeklinde tutuyor ve iplerden sekip Tornado DDT! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Logan kalkıyor ve peşinde Standing Moonsault! Tekrar Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Logan şaşkın! Logan, Hobbs'u tersten kaldırıyor ve SKULL CRUSHING FINALE! Fakat Hobbs kol kilidini kırıyor ve Logan'ı üstünden atıyor. Logan üstüne koşuyor Hobbs Side Slam'le yere çakıyor! Ardından Logan'ı tutuyor ve köşeye doğru fırlatıyor! Sonrasında üstüne doğru koşuyor fakat Logan bir elbow vuruyor. Hobbs sersemliyor. Logan, Hobbs'un üstüne koşuyor fakat Hobbs koşarak onu itiyor! Öyle bir itiyor ki Logan köşeye tosluyor! Hobbs tersten tutarak kaldırıyor ve TORTURE RACK! Logan pes mi edecek!? Logan dayanmaya çalışıyor. Derken o da ne!? Etraf saniyelik kararıp aydınlanıyor.

WLi0uJ9.jpg


Charles Mason seyircilerin arasında! Hobbs dönüp ona bakıyor! Torture Rack'i bıraktı! Mason'la oyalanırken Logan bir anda kafasından tutuyor ve Hobbs'u ringposta doğru fırlatıyor! Hobbs kafasını çok sert çarpıyor! Ringposttan çıkar çıkmaz Logan suratına bir ONE LUCKY SHOT! Ardından Tuşa gidiyor! 1.. 2..
3!!

Kazanan: Logan Paul

logan_paul_victory.png


Logan Paul galibiyetini kutlarken reklama gidiyoruz.

AYRAC2.png


cathy.png


Cathy Kelley: Bayanlar ve baylar,bu röportajda konuğum, Carmelo Hayes. Hoş geldin Melo.

Carmelo Hayes: Hoş buldum, Cathy.

Cathy Kelley: Bugün, Paul Levesque'in açıkladığı üzere TAKEOVER'daki Scramble maçı NOW Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğuna adaylık şansı taşıyormuş. Bu bilginin ardından, maçı kazanamamış olmak sana neler hissettiriyor?

hayes.png


Carmelo Hayes: Hiçbir şey. Hayatım boyunca hiçbir şey bana altın kasede sunulmadı. Bu yüzden hiçbir şey hissetmiyorum. Evet, elimdeki şansı değerlendiremedim. Ancak tekrar denemek için her zaman mümkün. Sokakta da işler böyle yürür, düştüğünüz zaman geri ayağa kalkmak zorundasınız. Ben de bunu—

???: Hadi be!

strickland.png


Sean Strickland: Getto, sokak diye diye ebemizi bellediniz, lan! NOW debutu öncesinde yayınlanan videonu gördüm. Bok gibi konuşmuşsun.

Carmelo Hayes: Benim işim dövüşmek, Sean. Konuşmayı sana bırakalım.

Sean Strickland: Dur ulan! Adam oldun da benimle aşık mı atıyorsun?
Carmelo Hayes: Doğru duydun. Kendine güveniyorsan Matt Morgan ile görüşeyim. Haftaya teke tek ringe çıkalım. Ancak buranın Du Plessis'i benim, aklında bulunsun.

Sean Strickland: Haha! Ağzını yüzünü dağıtacağım desene!.. Anlaştık, üstün bok! Babacık seni kucağa aldığında s---k arkadaşın yerine ölmeyi dileyeceksin.

AYRAC2.png




JUDAS! Chris Jericho, sürpriz görünüşünün ardından ilk kez NOW arenasında! Seyirciler şarkısını söylerken ringe geliyor.

jericho.png


Jericho ringde yerini aldıktan sonra konuşmaya başlıyor.
Chris Jericho:
NOW is Jericho, bebeğim! seyirciler alkışlar, Duyduğuma göre bu şarkıyı daha çok seviyormuşsunuz. Sizi kırmadım ve geri getirdim. seyirci Judas'ı bir daha söylemeye başlıyor. Jericho onlara müsade ediyor. Şarkı bittiğinde sözüne devam ediyor, Sizi mutlu görmek güzel, çünkü ben de öyleyim. Burada, sizlerle olmaktan çok mutluyum. NOW, bana uzun zamandır sahip olmadığım özgürlüğü verdi. Bu özgürlük sayesinde size özlediğiniz Jericho'yu geri vereceğim. Hatta buna sevdiğiniz bir programı geri döndürerek başlıyorum: The Highlight Reel! TAKEOVER New York'ta yaşanan bir olayı hep beraber izleyeceğiz. aniden yükselir, YÖNETMEN, KAYDI VER!
tumblr_p1nz2ghm4I1s05wxzo1_400.gif


FROG SPLASH! Montez Ford iki adamın da üzerine Frog Splash ile atlıyor! Sean Strickland henüz kafasını dahi kaldıramamıştı! KALAN SÜRE: 45 SANİYE! Üç adam da acı içerisinde! Ford hemen kendisini toparlıyor ve ayağa kalkmak üzerine olan Sean'i ring posuna çarpıyor. KALAN SÜRE: 20 SANİYE! Ford hemen MJF üzerinden tuşa gidiyor: 1..........2........3!
Şimdilik Kazanan: Montez Ford
Kalan Süre: 00:14


Clothesline%2Bto%2BOutside.gif



Montez Ford daha kafasını kaldırmadan Chavo Guerrero geliyor ve ona saldırıp onu ringin dışına atıyor. (Maçın bitmesine son 10.....9....) Derken Chavo MJF'in üzerine kapaklanıyor. (Maçın bitmesine son ....8....7....) Hayes ve Sean tarafında bir hareketlilik gözlemleniyor, Chavo iplerden destek alarak tuşa gidiyor. (Maçın bitmesine son .....6....5....4....) Hakem sayıyor: 1........2........

Şimdilik Kazanan: Chavo Guerrero
Kalan Süre: 00:01

SÜRE DOLDU! Hayes ve Sean kıl payı kaçırıyorlar. Montez Ford ise ringin dışında. Hakem ise Chavo'nun iplerden destek alışını görmedi bile! Zil çalıyor!

Kazanan: Chavo Guerrero

Celebration%2B1.gif
Chris Jericho: Bütün olanı biteni izlediniz. Bayanlar ve baylar, The Highlight Reel'ın konuğu: Montez Ford!



siwz5s4.png

Ford, seyirci desteği ile birlikte ringe geliyor. Ringe geldiği gibi Jericho konuşmaya başlıyor.
jericho_promo.png


Chris Jericho: O geceyi tekrardan yaşadık, Montez. Senin için zor bir geceydi. Açıkçası benim için de çok iyi olduğu söylenemez. İkimizin de bitmemiş bazı işleri var... Buraya seni çağırdım çünkü herkesin içinden düşündüğü bir şeyi söyleyip, sana herkesin önünde hakkını teslim edeceğim: Eğer elimde bir sihirli değnek olsaydı, seni bu maçın galibi ilan ederdim. Maçı SEN hak ettin, evlat!

Montez Ford: Bunu senden duymak çok onur verici, Chris. Teşek—

Chris Jericho: Sözümü bitirmedim... Dediğim gibi, bu maç senin hakkındı. O ringde kemeri en fazla hak eden kişi olduğunu gösterdin. Ancak ben de buraya ünvan kazanmak için geldim. Brock ile olan işimi hallettikten sonra gideceğim yer dağın en tepesi olacak.

Chris Jericho: Paul, bu gecenin esas maçını benim için ayarladı; ancak rakibimi seçme işini bana bıraktı. Ben SENİ SEÇİYORUM MONTEZ! KENDİMİ "EN İYİYE" KARŞI KANITLAYACAĞIM! GECENİN SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ!

Jericho ringi hızlı bir şekilde terk ederken Ford konuşuyor.

t7pnsee.png


Montez Ford: Görüşeceğiz, Chris. Yalnız ne dilediğine dikkat et derler. Karşında gerçekten en iyisi olacak. Bunu kaldırabileceğini sanmıyorum.


AYRAC2.png


Reklam dönüşünde jump-start ile maça geçiyoruz.

eddie.png
rollins.png


Singles Match:
Eddie Kingston vs. Seth Rollins


Maç başladı. İkili hunharca birbirlerine girişiyor. Bir Rollins bir Kingston! Karşılıklı yumruklar. Kingston yumruklaşmada üstünlük kuruyor fakat Rollins bir anda yumruktan eğilip School Boy pozisyonunda Kingston'ı yatırıp peşinden bir Superkick sallıyor. Fakat Kingston, Rollins'in bacağından kavrıyor ve kalkıyor. Rollins'in bacağına sağlam bir tekme vuruyor. Rollins hafif sekiyor. Peşinden Eddie hızla Back Fist To Future sallıyor fakat Rollins eğiliyor ve bir Enzuigiri! Eddie sersemliyor. Rollins hızla bir Clothesline vurarak Kingston'ı ring dışına yolluyor. Sonrasında ipleri tutuyor ve oradan Slingshot Crossbody'le Kingston'ın üstüne atlıyor. Rollins, Kingston'ı kaldırıyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor. Fakat Kingston bir anda bundan kurtulup Back Body Drop. Rollins acıyla sırtını tutuyor. Kingston, Rollins'i tutuyor ve Uranage'yle aprona vuruyor! Rollins acı içinde kıvranıyor. Kingston, Rollins'i ringe atıyor. Sonrasında kendisi de giriyor.

Kingston, Rollins'i kaldırıyor ve Side Slam Backbreaker! Rollins acı içinde kıvranıyor! Yerde Rollins'in sırtına sert tekmeler! En son Rollins kalkmaya çalışıyorken bir stomp tam sırtına! Rollins sırtını tutarak aprona çekiliyor. Kingston, Rollins'i kaldırıyor. Rollins sağlam bir yumruk vuruyor! Kingston sersemleyerek geri geri çekiliyor. Rollins aprondan Springboard Clothesline ile atlıyor. Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout. Rollins oradan chinlocka alıyor. Kingston bir süre sonra kalkmayı başarıyor ve Rollins'in karnına karnına yumruklar! Rollins'i seri yumruklarla köşeye taşıyor. Köşede Rollins'i kıstırıp kafasına yumruklar vuruyor. Rollins köşede oturuyor. Stomplarla devam ediyor. Hakem Kingston'ı ayırıyor. Kingston, Rollins'in üstüne tekrar yürüyor fakat Rollins ani bir big boot! Sonrasında second rope'a çıkıyor ve Blockbuster! Sonrasında hızla bir Curb Stomp denemesi! İplerden sekiyor ve CURB STOMP!

Fakat Kingston, Seth'in midesine sağlam bir yumruk vuruyor! Rollins midesini tutarak kalkıyor. Kingston kafasından tutarak sertçe ring dışına fırlatıyor. Sonrasında peşinden kendisi de geliyor. Rollins'i kaldırıyor ve kolundan tutup çelik merdivenlere doğru sertçe fırlatıyor! Ardından Rollins'i kaldırıyor ve Saito Suplex'le spiker masasına vuruyor! Rollins acı içinde sırtını tutuyor. Kingston oradan Rollins'i çekiyor ve çenesinden tutuyor fakat Rollins bir anda tersine çevirip kafasını masaya vuruyor. Birkaç defa daha vuruyor. Kingston, Rollins'i üstünden itiyor. Rollins hızla ringe girip count outı sıfırlıyor. Sonrasında koşarak Heel Kick. Kingston spikerlerin oraya fırlıyor. Rollins ringe giriyor ve Suicide Dive için hazırlanıyor. İplerden sekiyor ve Suicide Dive! Sonrasında tekrar giriyor ve tekrar! Sonrasında iplerden sekiyor ve Tope Con Hilo!

Rollins masayı açıyor. Sonrasında Kingston'ı üstüne koyuyor. Masada Pedigree'ye almak istiyor fakat Kingston bir anda bundan kurtuluyor ve Back Body Dropla diğer masaya çakıyor! Masa kırılıyor! Rollins acı içinde sırtını tutuyor! Kingston kaldırıyor ve Powerbomb pozisyonunda tutuyor. Koşarak bariyerlere Buckle Bomb! Fakat Rollins bunu hurricanranayla çeviriyor! Kingston bodoslama bariyerlere giriyor! Rollins hızla ringe atıyor. Sonrasında peşinden kendisi de giriyor. Sırtını tutarak kalkıyor. İplerden sekiyor ve Slingblade! Rollins biraz soluklanıyor. Kingston köşeye geçiyor. Rollins karşı köşeye geçip oradan koşarak bir Corner Clothesline! Fakat Kingston bundan kaçıyor ve tersinden tutup sırtına sağlam bir yumruğu geçiriyor! Rollins acıyla bağırıyor. Kingston sırtından kavrayıp bir German Suplex! Pin! 1.. 2.. Kickout!

Kingston, Rollins'i kaldırıyor. Kondo Clutch! Rollins acı içinde kıvranıyor! Rollins zorla iplere sürünüyor ve ipe sarılıyor! Kingston bırakmak zorunda kalıyor. Kingston, Rollins'i kaldırıyor. Kolundan tutuyor ve irish whipe yolluyor. Bir lariat geçiriyor fakat Rollins bundan eğiliyor ve School Boy Roll Up! 1.. 2.. Kickout! Peşinden hızla bir Superkick! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Rollins aprona geçiyor. Kingston sendeleyerek kalkıyor. Rollins oradan Diving High Knee ile atlıyor fakat Kingston hızla bir tekme ve tutup Tiger Suplex! Rollins'in karnına bir tekme vuruyor ve iplerden sekiyor sonrasında AMERICAN D!! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Rollins bundan kurtuluyor! Kingston şaşkınca Rollins'i köşeye sürüklüyor. Orada kaldırıyor. Birkaç yumruk vurduktan sonra Top Rope'a çıkartıyor. Peşinden kendisi de çıkıyor. Tam Powerslam pozisyonuna alacakken Rollins bunu tersine çeviriyor ve Superplex! Sonrasında da Falcon Arrow! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout!

Rollins Second Rope'a çıkıyor ve Phoenix Splash'le atlıyor fakat Kingston bundan kaçıyor. Sonrasında sağlam bir Enzuigiri! Ardından Northern Lights Bomb'a alıyor fakat Rollins bir anda alamadan arkasına geçiyor ve tersine çevirip bir tekme Powerbombla kaldırıyor. Köşeye doğru koşuyor ve BUCKLE BOMB! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor. Oradan bir FROG SPLASH! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Kingston bunu da atıyor. Rollins köşeye geçiyor ve bir kez daha Curb Stomp için hazırlanıyor. Kingston kalkıyor. Rollins bir Curb Stomp! Fakat Kingston bundan kaçıyor ve sağlam bir Big Boot vuruyor! Sonrasında kaldırıyor ve NORTHERN LIGHTS BOMB! Tuşa gidiyor. 1.. 2..

Kickout! Rollins bunu atmayı başarıyor! Kingston, Rollins'in kalkmasını bekliyor ve iplerden sekiyor. SHOTGUN LARIAT! Fakat Rollins bundan eğiliyor! Arkasından kavrıyor ve çevirip RIPCORD KNEE!! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Rollins şaşkınca Kingston'a bakıyor. Sonrasında Kingston'ı kaldırıyor ve kafasına kafasına üst üste tekmeler vuruyor! Kingston bir süreden sonra Rollins'in bacağından kavrıyor ve Rollins'e üst üste tokatlar vuruyor! Rollins dizlerinin üstüne çöküyor. Kingston iplerden sekiyor ve SHOTGUN LARIAT! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Rollins bunu atmayı başarıyor! Eddie, Rollins'in tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında Rollins'i kaldırıyor ve ROYAL FLUSH!
Hayır Rollins bundan kurtuluyor ve bir Pedigree! Hayır! Kingston bunu çeviriyor ve üst üste back choplar vuruyor! Rollins buna karşılık üst üste headbuttlarla karşılık veriyor! Kingston bunun peşine sağlamca yumruklarla Rollins'e karşılık veriyor! Rollins sersemliyor. Kingston, Rollins'i dizlerinin üstüne çökertiyor ve orada üst üste yumruklar! Sonrasında BACK FIST TO FUTURE!!! BU İŞ BİTER! 1.. 2.. Fakat Rollins'in ayağı ipin altında! Hakem bunu fark eder etmez tuş saymayı bırakıyor! Kingston neden diye hakemle tartışmaya başlıyor. Hakem tam Kingston'a bunu açıkladığı sırada Rollins bir anda School Boy Roll Up pozisyonunda yatırıyor. Oradan Pedigree ile alıyor ve PEDIGREE! Ardından köşeye geçiyor ve CURB STOMP! Tuşa gidiyor! 1.. 2..
3!!!!

Kazanan: Seth Rollins

rollins_victory.png


Mesih Rollins, galibiyetini kutlarken, Eddie sinirden köşeyi yumrukluyor. Hakem, onu sakinleştirmek için yanına gittiğinde Eddie daha da öfkeleniyor ve onunla tartışıyor. Bu tartışma kavgaya dönmek üzereyken reklama giriyoruz.

AYRAC2.png


otunga.png


David Otunga: İyi akşamlar değerli izleyenler. Uzun yıllardır ekranlarda olmadığım için kendimi tanıtmama izin verin: İsmim David Otunga. Harvard Hukuk mezunu, oyuncu ve emekli güreşçiyim. Ekranlarınızda beni görme sebebiniz ise Bill Goldberg'ün avukatı olmam. Müvekkilim Bay Goldberg, geçtiğimiz TAKEOVER şovunda gerçekleştirdiği Superkick hareketi nedeniyle şirket tarafından uzaklaştırılmıştı. Biz bu karara itiraz ettik. Şirketin iç soruşturması, Bay Brooks'un sağlığının iyiye gitmesi nedeniyle lehimize sonuçlandı. Haftaya, müvekkilim Bay Goldberg ringlerde olacak.

David Otunga: Eğer siz de haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız Otunga Hukuk Bürosuna başvurun. Suçsuzluğunuzu ispatlamak, bizim görevimiz.

AYRAC2.png


ezgif-7-85a96db3ba.jpg


Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar, sırada gecenin esas maçı. Bir köşede, 105 kilo ve 1.85m boyu ile; Montez Ford! Diğer köşede ise, tanıtıma ihtiyaç duymayan; Chris Jericho!

Singles Match:
Montez Ford vs. Chris Jericho


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up bağlayarak başlıyor. Jericho oradan hızlı bir headlocka alıyor. Montez üstünden atıyor. Jericho gelişine bir shoulder block! Sonrasında hızla tuşa gidiyor. 1.. Montez atıyor. Jericho hiç beklemeden yerde headlockla Montez'i kıstırıyor. Montez bir şekilde kalkmayı başarıyor. Jericho'nun kilidini açıyor. Kolunu çeviriyor bir takla atıyor oradan kip up ve bir kez daha çeviriyor. Jericho'yu headlocka alıyor. Jericho Montez'i üstünden fırlatıyor. Montez iplerden sekiyor apış arasından kayarak geçiyor ve Jericho arkasını döndüğünde bir dropkick! Ardından seri back choplarla Jericho'yu köşeye taşıyor. Jericho bir yerden sonra blokluyor ve Montez'i köşede kıstırıyor. Köşede üst üste back choplar vuruyor. Bir süre vurduktan sonra oradan tutuyor ve headlocka alıyor. Headlockla ringin ortasına taşıyor. Fakat Montez koltuk altından sıyrılıyor ve Jericho'yu Waist Lock Takedownla yatırıp yüzüstü headlocka alıyor! Jericho kalkıyor. Montez'i üstünden fırlatıyor. Montez iplerden sekiyor. Jericho gelişine bir Hip Toss. Fakat Montez bunu çeviriyor ve Arm Drag. Sonrasında Jericho ayaklanıyor. Montez bir Arm Drag daha! Kolunu kitliyor. Jericho bir süre yerde kaldıktan sonra üst üste yumruklar vurarak kurtulmayı başarıyor. Sonrasında kolundan tutup irish whipe yolluyor ve gelişine bir Abdominal Stretch! Montez pes mi edecek!?

Montez bundan kurtulmayı başarıyor ve hızlı bir manevrayla arkasına geçip School Boy Roll Up'a alıyor! 1.. 2.. Kickout! Montez hızla Front Headlocka alıyor. Jericho bundan kurtuluyor ve kolundan tutup tekrar irish whipe yolluyor. Gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor! Montez pes mi edecek!? Montez bir süre sonra kilidi kırmayı başarıyor üst üste elbow strikelar! Jericho bir anda Montez'in arkasından kavrıyor ve Back Suplex fakat Montez ters takla atarak kurtuluyor ve Throwback! Tuşa gidiyor. 1.. Kickout! Montez, Jericho'yu chinlocka alıyor! Jericho bir süre sonra kalkıyor ve Back Suplexle Montezi yatırıyor! Ardından kalkıyor. Montez de sersemleyerek kalkıyor. Jericho hızla bir elbow strike sallıyor fakat Montez bundan eğiliyor. Bir Side Kick! Jericho eğiliyor. Montez, Jericho'nun kafasına bir tekme vuruyor. Sonrasında da bir Enzuigiri! Jericho sendeleyerek kalkıyor. Montez üstüne koşuyor. Jericho, Back Body Dropla Montez'i aprona yolluyor. Montez oradan bir yumruk vurarak Jericho'yu sersemletiyor! Sonrasında Aprondan Slingshot Crossbodyle Jericho'nun üstüne atlıyor fakat Jericho bunu Powerslamle karşılıyor! Ardından oradan tutarak Walls Of Jericho'ya almak istiyor fakat Montez bacaklarıyla dönerek Jericho'yu üstünden fırlatıyor! Ardından kalkıyor ve koşarak Frankensteiner! Jericho iplere çekiliyor. Montez koşarak bir lariatla Jericho'yu ring dışına postalıyor. Ardından hazırlık yapıyor ve iplerden sekiyor. Tope Con Hilo!

Fakat Jericho bundan kaçıyor. Montez'de bir taklayla aprona geçip oradan Penalty Kicki gömüyor! Sonrasında Jericho'nun kalkmasını bekliyor ve oradan Jericho'nun üstüne Crossbodyle uçuyor! Ardından tekrar ringe geçiyor. Jericho'nun kalkmasını bekliyor. Jericho ayaklanıyor. Montez koşarak köşeden bir Tope Con Giro! Montez bu hareketten sonra seyirciyi coşturuyor ve Jericho'yu kaldırıp ringe atıyor. Peşinden kendisi de aprona çıkıp oradan Top Rope'a çıkıyor. Fakat Jericho hızla Triangle Dropkick! Montez köşeden düşüyor fakat aprona tutunuyor. Jericho, Montez'i oradan Biel Throwla ringe atıyor! Montez sırtını tutarak kalkıyor. Jericho bir Scoop Slam! Tuş 1.. 2.. Kickout! Jericho, Montez'i yerden yavaşça kaldırıyor. Sonrasında kolundan tutarak köşeye doğru fırlatıyor! Montez sırtını sertçe köşeye çarpıyor. Jericho iplerden sekiyor ve One Handed Bulldog! Tekrar tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Jericho, Montez'i tekrar kaldırıyor ve Double Underhook pozisyonuna alıyor. Fakat Montez bunu hızla çeviriyor ve Spike DDT! Sonrasında Kip Up'la kalkıyor! Rolling Thunder Frog Splash'le Jericho'nun üstüne atlıyor! Sonrasında hızla tuş deniyor! 1.. 2.. Kickout! Montez hızla Top Rope'a çıkıyor ve Jericho'nun kalkmasını bekliyor. Fakat Jericho ayaklanır ayaklanmaz hızla ipi itiyor! Montez Top Rope'ta kalıyor! Jericho ona bir yumruk vuruyor. Sonrasında Top Rope'a çıkıp bir Superplex! Ardından Tuşa gidiyor! 1.. 2..

Kickout! Montez atmayı başarıyor! Jericho, Montez'i kaldırıyor. Montez üst üste yumruklar. Jericho üstünden itiyor. Montez gelişine bir Discus Clothesline! Ardından hızla kalkıyor ve Standing Moonsault! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Montez Top Rope'a çıkıyor. Jericho ayaklanıyor. Blockbuster'la Jericho'nun üstüne atlıyor! Tekrar tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Montez Top Rope'a çıkıyor. 450 Splash! Fakat Jericho bundan kaçıyor. Montez ayakta kalıyor. Montez, Jericho'nun üstüne doğru koşuyor. Jericho bir anda bacaklarından çekiyor ve WALLS OF JERICHO! Montez pes mi edecek!? Montez dayanmaya çalışıyor! Montez tüm gücüyle iplere sürünüyor ve ipleri tutmayı başarıyor! Jericho sıkmaya devam ediyor. Hakem sayıyor 1-2-3-4- Jericho bıraktı. Jericho sinirleniyor! Montez ipleri tutarak kalkıyor. Jericho, Montez'in ensesine üst üste tokatlar vuruyor. Montez hızla bir yumrukla karşılık veriyor! Sonrasında bir yumruk daha! Montez üst üste yumruklar vuruyor ardından People's Punch! Fakat Jericho aniden bir Enzuigiri'yi koyuyor! Montez ringin ortasında yere yığılıyor. Jericho koşarak bir Lionsault! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Jericho, Montez'i kaldırıyor ve Top Rope'a çıkartıyor. Sonrasında kendisi de çıkıyor. Frankensteiner! Fakat hayır! Montez buna izin vermiyor! Jericho yere yapışıyor! Montez bunu fırsat bilerek bir FROM THE HEAVENS! BİTTİ BU İŞ! 1.. 2..

KICKOUT! Jericho atmayı başarıyor! Montez hem şaşkın hemde yorgunca Jericho'ya bakıyor. Montez, Jericho'yu kaldırıyor. Jericho, Montez'i üstünden itiyor! Montez geri geri çekilip bir Superkick! Jericho yere yığılıyor. Sonrasında Montez tutuyor ve Piledriver'a almak istiyor fakat Jericho bacağından çekiyor! Bir kez daha WALLS OF JERICHO! Montez'in işi çok zor! Tam ringin ortasında! Sürünmeye çalışıyor fakat sürünemiyor! Jericho tüm gücüyle sıkıyor! Montez pes mi edecek!? Montez direniyor! Hakem pes mi diye soruyor. Montez hayır diyor fakat acıdan bayılmak üzere! Hakem Montez'in nabzını kontrol ediyor fakat Montez bir anda tüm gücüyle tersine çeviriyor! Jericho'yu bacaklarıyla üstünden atıyor! Ardından hızla ayaklanıyor! Jericho, Montez'in üstüne koşuyor! Montez bir Spinebuster! Ardından Rock'ın tauntlarını atıyor! İplerden sekiyor Jericho'nun üstünden atlıyor tekrar ipten sekiyor ve PEOPLE'S ELBOW! Fakat Jericho bir anda ayaklanıyor ve gelişine JUDAS EFFECT! Montez iplerin yakınına doğru yere yığılıyor! Jericho hızla Tuşu sayıyor! Bitti bu iş! 1.. 2..

MONTEZ AYAĞINI İPE KOYUYOR! Jericho çıldırıyor! Jericho çıldırıyor! Jericho hakemle tartışıyor! Sonrasında Montez'i kaldırıyor fakat Montez hızla bir yumruk! Jericho'dan da bir yumruk! Montez bir back chop! Jericho'da buna karşılık bir back chop! İkili birbirlerine karşılıklı Back Choplar vuruyor! O sırada Samatha Irvin'den bir anons geliyor.

Samantha Irvin: Maçın bitmesine 1 dakika kaldı.

İkili bunu duyunca choplaşmayı bırakıyor ve birbirlerini serice tokatlıyorlar! Bir Montez bir Jericho! Karşılıklı tokatlar! Allah ne verdiyse tüm güçleriyle birbirleriyle tokatlaşıyorlar! Jericho üstünlük kuruyor! Montez'in kafasına kafasına tokatlar! Montez sendeliyor! Jericho, Montez'i düzeltip bir CODEBREAKER! Fakat Montez bunu karşılıyor bacaklarından tutup yere çekiyor! JACKKNIFE PIN! 1.. 2.. Kickout! Jericho kalkıyor ve oradan BACKSLIDE PIN! 1.. 2.. Kickout! Montez oradan hemen Sitout Pin'e çeviriyor! 1.. 2.. Jericho oradan Rana pin! 1.. 2.. Kickout! Montez bunu kickoutlayıp hızlı bir School Boy Roll up! 1.. 2.. Kickout! Jericho aniden kolundan kavrıyor! Armbar gibi çevirip LA MAGISTRAL! 1.. 2..
3!!!! Bitime 7 saniye kala maç bitiyor! Montez şaşkın bir şekilde Jericho'ya bakıyor!

Kazanan: Chris Jericho

ford_lost.png
jericho_victory.png


Chris Jericho galibiyetini kutlarke Ford onun karşısında dikiliveriyor. Jericho ve Ford bir süre bakıştıktan sonra el sıkışıyorlar. Ford ringi terk ederken şov sona eriyor.

NEW ORDER WRESTLING, LLC
2024™ & ©
All Rights Reserved


 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: