Süper Lig 27. Hafta | Fenerbahçe - Kasımpaşa

Kim Kazanır?

• Fenerbahçe

Oy: 1 100.0%
  • Kasımpaşa

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Şampiyonluk yolundaki bir takımın 2 net penaltısını yiyen bir hakemin bu ligde bir daha işi yok. 4-1 bitmesi gereken maçta puan veriyorduk neredeyse.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Aynen öyle, normalde yedek olan ve aklı kalbiyle çelişen Kazımcan'ı oynatıp takımın en iyisi Tolga Ciğerci'yi oynattığın için o editi atmadın zaten. Hem de Emre'nin size çalıştığını inkar eden yok, neyin tribine girdin anlamadım. Aklı ile kalbi çelişen oyuncular ve teknik direktörlerle buraya kadar gelen bir takımın şike diye ağlaması da gayet manidar oldu. VAR kayıtları gelince neyin ne olduğunu daha rahat görürüz.
Olm bana varsayımlarla gelme. Senin takımın tescilli şikeci olarak uefa listesinde. Gidin kendi aranızda, kendi kafanızda kurduğunuz sözde temiz takımınız hakkında kritik yapın. 10 senedir bir başarı yok nereye saldıracağınızı şaşırıyorsunuz. Rize maçında kalecinin yediği golü de ben söylerim o zaman ama benim onu söylemeye ihtiyacım yok, eziklik kompleksim yok. Hiç bir şey yapmazsanız algı yaparsınız, TW'deki fenerli sözde fenoların çoğu yönetiminiz tarafından fonlanıyor. Sosyal medya admininiz bir spor muhabiri. Hile hurdayla alınan penaltıyı savunup ahkam keseceğine, boş boş varsayımlarla geleceğine, gidin sizi koyun gibi güden yönetiminizden hesap sorun.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ali Koç sene başı şampiyonluk için her şeyi yapacağız demişti, oyna devam. Her türlü GS'den daha temiziz. En azından rakipler beynimizle kalbimiz çelisti demek yerine pozisyonun penaltı olduğunu söylüyor.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
607
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Ali Koç sene başı şampiyonluk için her şeyi yapacağız demişti, oyna devam. Her türlü GS'den daha temiziz. En azından rakipler beynimizle kalbimiz çelisti demek yerine pozisyonun penaltı olduğunu söylüyor.
Rakibin efendisi şart....

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Olm bana varsayımlarla gelme. Senin takımın tescilli şikeci olarak uefa listesinde. Gidin kendi aranızda, kendi kafanızda kurduğunuz sözde temiz takımınız hakkında kritik yapın. 10 senedir bir başarı yok nereye saldıracağınızı şaşırıyorsunuz. Rize maçında kalecinin yediği golü de ben söylerim o zaman ama benim onu söylemeye ihtiyacım yok, eziklik kompleksim yok. Hiç bir şey yapmazsanız algı yaparsınız, TW'deki fenerli sözde fenoların çoğu yönetiminiz tarafından fonlanıyor. Sosyal medya admininiz bir spor muhabiri. Hile hurdayla alınan penaltıyı savunup ahkam keseceğine, boş boş varsayımlarla geleceğine, gidin sizi koyun gibi güden yönetiminizden hesap sorun.
Varsayımlarla gelme diyip senin elin yanlış konumlandırıldığı pozisyondaki penaltıya itiraz etme işini ne yapacağız? Onun dışında buradaki olaydan sosyal medya adminlerine ve TW'deki fenolara olayı nasıl getirdin anlamadım da bize fenolarınız fonlanıyor diyip kendinizin 15 yaşındaki Erden tarafından fonlanan herhangi bir çocuğu feno yapmanıza ne diyeceğiz? Sadece bu maç için bile hakem hatalarını konuşsak yine bunun dışında bir penaltımız daha var. Onun dışında haksız verilen kartlarımız, rakibe verilmeyen kartlarımız var. Tabii ki siz, sizin yönetiminiz ve Erden'den fonlanan tonlarca feno da manipülasyon işinde ustalaştığı için milleti manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Neyse siz aklı ile kalbi çelişen yedekleri öne süren teknik direktörlerin editini atıp, en ufak tartışma yaratabilecek pozisyona da #KadıköydeKaraGece hastagh'i açmaya devam edebilirsiniz. Belki yapmaya çalıştığınız manipülasyonlar ligte işe yarar, ama Avrupa'da yaramayacağı kesin.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
607
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Varsayımlarla gelme diyip senin elin yanlış konumlandırıldığı pozisyondaki penaltıya itiraz etme işini ne yapacağız? Onun dışında buradaki olaydan sosyal medya adminlerine ve TW'deki fenolara olayı nasıl getirdin anlamadım da bize fenolarınız fonlanıyor diyip kendinizin 15 yaşındaki Erden tarafından fonlanan herhangi bir çocuğu feno yapmanıza ne diyeceğiz? Sadece bu maç için bile hakem hatalarını konuşsak yine bunun dışında bir penaltımız daha var. Onun dışında haksız verilen kartlarımız, rakibe verilmeyen kartlarımız var. Tabii ki siz, sizin yönetiminiz ve Erden'den fonlanan tonlarca feno da manipülasyon işinde ustalaştığı için milleti manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Neyse siz aklı ile kalbi çelişen yedekleri öne süren teknik direktörlerin editini atıp, en ufak tartışma yaratabilecek pozisyona da #KadıköydeKaraGece hastagh'i açmaya devam edebilirsiniz. Belki yapmaya çalıştığınız manipülasyonlar ligte işe yarar, ama Avrupa'da yaramayacağı kesin.
Padişah mısın sen?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Son pozisyon penaltı değil, ondan önceki Jayden pozisyonu penaltı. Onu veremedik bunu çalalım demişler. Hikayeden işler. Bu hakemlerle bir adım yol gidilmez.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: