Bugün Tugay'ın Ölüm Yıldönümü


keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
984
PG Nakit
325
Bugün 23 Şubat olacak ve bu tarih Tugay'ın ölüm yıldönümü. Günleri hatırlama fırsatımız insan olarak çok olmuyor. Ben de özünde kolay kolay hatırlamam ama bunu Tugay ile mecburen aştım. Onun arkadaşları sadece ben, Engin ve İlkay'dan ibaret olmadığı için hep birlikte analım diye olabildiğince bu konuları açmaya çalışıyorum. İlla ki hepimiz gibi edindiği dostluklar vardı ve o edindiği dostlar bu tarihi hatırlamasa bile bu arkadaşlık hep akıllarında. Bunu tahmin etmek değil, biliyorum. O yüzden belki de, benim için forum ortamının en güzel yanı bu konular. Huzur içinde ol arkadaşım, burada seni çok özleyen onlarca insan var.
 

Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,963
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Tugay'ı tanımadan ne kadar kıymetli bir insan olduğunu siz dostları sayesinde anlıyoruz. İyi ki varsınız canlar.
Çok doğru bir yorum olmuş. Rahmetliyi ve yakın çevresini pek tanımasam da onu yad etmeniz ve unutmamanız çok iyi bir şey. Üstelik sanal alemde yapılan bir dostluktan bahsediyoruz. Vefa önemli bir şey, vefa gösteren her kimse sonuna kadar adamdır.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: