Sizce Atatürk Bugün Hayatta Olsa LGBT’ye Karşı Mı Olurdu Yoksa Destekler Miydi?

Atatürk LGBT Karşıtı Mı Olurdu, Yoksa Destekçisi Mi?

  • Karşıtı Olurdu

    Oy: 9 64.3%
  • Desteklerdi

    Oy: 5 35.7%

  • Kullanılan toplam oy
    14

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Pusulası "medeni devletler" olan bir adamın bugün sol liberal olacağı hesap edilirse gayet tabi lgbt destekçisi de olabilirdi. Yönü batı olanın pusulası da batı olur, dolayısıyla post modernliğin varacağı yer de günümüz Chp'sine paraleldir. Dönemin ilericisine günümüzde muhafazakar kalırdı demek nasıl hatalıysa, bugünden günümüzde muhafazakar gelen politikaların yy önce gayet ilerici olduğunu inkar etmek de hatalı olur. Kadına seçme seçilme hakkını birçok ulustan önce tanıyan Atatürk'ün günümüz "ilerici" akımlarına kapılabileceği de gayet iddia edilebilir.
 

OhMyMind

FRESHLY SQUEEZED OHH
Katılım
27 Eki 2023
Konular
47
Mesajlar
662
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
50
Atatürk'ün kendi aile anlayışı farklı olsa dahi başka insanların yaşayış biçimlerine ve kurmak istedikleri aile yapısına saygı duyacağını, hatta bu birliktelikler sonucunda ortaya çıkabilecek maddi anlaşmazlıkların çözülebilmesinin kolaylaştırılması için çalışmalar yapılacağını dahi düşünüyorum. Kendisi şu dönem yaşamış olsaydı muhtemelen eşcinsel evliliklerin yasallaştığı ve eşcinsel çiftlerin evlat edinme konusunda hak sahibi olduğu bir ülkede yaşıyor dahi olabilirdik.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,430
Mesajlar
14,343
Beğeni sayısı
3,740
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
1 1
Tartışma ortamı oluşturup ortamı kızıştırmak, önceki porno intiharı konusu çok tık aldı.
Ortamı kızıştırıp kızıştırmamak ve forum kurallarına uygun hareket edip etmemek sana kalmış bir şey, biz gereken uyarıyı yapmışız ve eğer bu uyarıya uyulmazsa yine forum kuralları çerçevesinde işlem yapılır. Tabii ki tartışma ortamı oluşması hedeflenecek, forum burası. Küstahlığın lüzumu yok.
 
Üst
Click here to login using your socials account