Fatih Terim Ve Egosu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Fenerli olsun olmasın şöyle dobra olacaksın reis. Bu arada neredesin sen yahu. Nerdeyse ölüyorduk bir geçmiş olsun demedin yaw o kadar etiket attık. 😅😂 (Bu arada anlamayan olur diye söylüyorum şaka bu şaka takılıyoruz.)
Reisim 2-3 gündür falan kendi yoğunluğumdu ailevi mevzularımdı derken çok fazla bakamadım hayırdır geçmiş olsun noldu?

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Reisim 2-3 gündür falan kendi yoğunluğumdu ailevi mevzularımdı derken çok fazla bakamadım hayırdır geçmiş olsun noldu?
Annemgilin evinin yanına yıldırım düştü sonra da eve sıçradı evin oturma odası zarar gördü çekyatlar pert TV patladı falan ama biz de bir şey yok çok şükür.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Annemgilin evinin yanına yıldırım düştü sonra da eve sıçradı evin oturma odası zarar gördü çekyatlar pert TV patladı falan ama biz de bir şey yok çok şükür.
Buralarda kaç gündür yağmuru geçtim bulut bile yok, oraya nasıl yıldırım düşmüş ya harbi iklimler bi garipleşti. Çok geçmiş olsun reisim cana zarar gelmediyse gerisi önemsiz.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Buralarda kaç gündür yağmuru geçtim bulut bile yok, oraya nasıl yıldırım düşmüş ya harbi iklimler bi garipleşti. Çok geçmiş olsun reisim cana zarar gelmediyse gerisi önemsiz.
Usta güneşli gün sayısı 1 ayda 10 öyle söyleyeyim ki geçen bir saatte bizim annemgilin kaldığı köye bir saatte 100 yıldırım düşmüş yine ucuz yırttık ya.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: